Smultron


Min vän M hittade en smultrongömma utanför mitt hus idag, fullt med små somriga röda bär. O doften, den skulle jag kunna spara på burk och ta fram en gråfrusen vinterdag när det mesta känns trist och hopplöst. Andas in värmande lycka och solblekta minnen av glada sommardar...

 

Hej fina vänner!

Här hemma tar vi lite bygge på skjutdörrsgarderoben dagligen varvat med annat semesterkul. Golv är lagt, stommar till överskåpen är ihopmonterade (alla utom en) och imorgon ska de förhoppningsvis upp på väggen o skenor o dörrar sättas på plats. Så mycket snart kommer vi ha en ny fin och stor garderob att gömma kläderna i! Bara inredningen innuti kvar som vi inte riktigt har bestämt oss för ännu, någon som vill tipsa om smart inredning? Vill få plats med mycket och vill helst inte vika ner för mkt i korgar då det lätt blir skrynkligt.

 

(För att svara på en fråga jag fick bland kommentarerna tidigare , jo vi har hög takhöjd i sovrummet iom att huset är byggt i etage, så jag tror att det är ca 3 meter om inte mer. Det var en av alla saker jag förälskade mig i direkt när vi var på visningen för huset för 5½ år sedan, tycker om hem med rymd som känns luftiga o ljusa. Vårt hus sa "välkommen hem" direkt när jag steg över tröskeln den gången, jag bara visste att det var här vi skulle slå bo just då.)

 

Mysigt kvällregn duggar lätt utanför hos mig nu, funderar på o ta en filt o sätta mig ute på altanen under taket med lite tända ljus o bara vara, tänka på allt o inget...

 

Kram!


Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Har redan kommenterat din fina smultronbild på fotobloggen men gör det här oxå ;) Så otroligt fin bild som andas sommar!! Förra sommaren tog jag en liknande bild på Luddes hand med smultron i å i vintras när jag satt en kväll och bläddrande bland sommarens bilder så dök den upp och jag kunde nästan känna doften av solvarma smultron...mmmm så visst går det att spara på doften, det har du precis gjort med din bild ;)



Vet du va som mer skulle va fint och som jag tänkte på när jag såg din bild? Att ta den precis likadant fast forma tråden med smultron som ett hjärta....det skulle bli riktigt fint det oxå eller va tror du?!



Duktig som tusan är du på att fota iaf!!



Å du så kul med renoveringen hemma hos er - kommer bli finfint! Är nyfiken på att se sessans rum sen!



Kram kram

2010-07-28 @ 22:05:22
URL: http://linusludde.blogg.se/
Postat av: Jossan

Tak för din fina kommentar Emma! Faktum är att jag försökte vika det till ett hjärta där i handen först, men det gick inte att hålla ihop sig självt utan att man höll med fingrarna. Så då fick smultronbandet bli precis som den själv ville istället. :-)



Kram!

2010-07-28 @ 23:47:08
URL: http://landhagen.blogg.se/
Postat av: Emma Svensson

Jossan - ha ha ha nej ibland blir det inte som man tänkt sig utan mycket mycket bättre :)

2010-07-28 @ 23:58:42
URL: http://linusludde.blogg.se/
Postat av: L I L I J A

Tokfin bild ♥

2010-07-29 @ 21:43:41
URL: http://lilija.com
Postat av: Ensamma mamman

O vilken härlig blogg jag ramlade in i! Så mysig! Det där med tända ljus nu ikväll lät som en underbar idé. Det ska jag nog göra. Kram

2010-07-30 @ 21:09:09
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0