Classic Vintage, me like!


Samtliga bilder från Mio.se

Det här är såå jag! Vart överlycklig när jag bläddrade i Mio:s inredningskatalog på sensommaren och fich syn på de vackra bilderna, vilken mysig hemkänsla jag fick. Gillar deras stil Classic Vintage, mycket tilltalande och den stil som jag känt mig mer o mer hemma vid senaste åren. Gillar materialen, känslan av obehandlat trä, vit liggande träpanel, de dova ljusa färgerna med mycket vitt, det känns ombonat, rent och hemtrevligt. Snyggt och modernt blandat med en äldre känsla. Gillar golven, trägolv och plankgolv, har blivit sååå trött på allt som har med ek o göra, usch vad jag vill kasta ut allt i hemmet! ;-P Har så mycket idéer som ska få ta form snart! Gillar även när det finns inslag av betong och zink/metall, kantigt hårt och kallt med lite indusrielllook. Har en massa bilder på det med som jag kanske skulle lägga in i den nya bloggkategorin "Inredning Inspiration" vartefter. :-)

 

Är trött idag, kanske inte sovit så bra inatt o nacken o huvudet värker lätt. Längtar efter kvällsmyset o en lung stund just nu, bara lägga ned huvudet på en kudde i soffan o se på DH o sen sussa. Tittar in med ytterligare ett inlägg lite senare ikväll, hej så länge!

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det är ju ett perfekt namn! Blir sugen på att bo nån natt på Medeltidshotellet med min fästman ju ;)

2010-11-16 @ 17:52:15
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Sv: Ja verkligen, pyssel får inte underskattas :) Nej tyvärr är det inte mina bilder, köpta på Ikea i 5 pack :)

2010-11-16 @ 18:54:25
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Skickade ett sms till dig med. Kanske har fel nr? Iaf så är vårt nya hemnr: 0734-156461 så nu har du det också. Mitt mobilnr har jag iaf kvar. Inte alltid lätt o hänga med i vad man skriver ;-)

Ps. Får gärna radera detta meddelande sen när du lagrat nummret.

Kram

2010-11-16 @ 19:37:04
Postat av: Anna

Ja jag ska visa det för pojkvännen så får vi se när vi har råd med det :) Är ju en bit att åka!

2010-11-16 @ 20:07:39
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ohh urtjusigt, me like too. Tycker det är snyggt med gammal trä med som ex i älfre villor då man får fram det under på väggar eller golv, kan vara riktigt snyggt.



Ohh ser också fram emot Dh =D

kramar

2010-11-16 @ 20:19:35
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mirre

Heeej, ja kuddarna var jättesnygga vill jag gärna ha med hehe.



ja idag vart det jättebra med frillan, förklarade hur jag ville ha och hon gjorde skitsnygg färg i håret =D. Ska ta kort på det sedan, men inte idag, det blir bättre i dagsljus =D



Ja det är drygt då de inte lyssnar, man blir så frustrerad då, samt att man blir ju inte nöjd, men det e la ngn taktik för dem haha



kramar

2010-11-16 @ 20:23:32
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

Tack! Vilken fin blogg du har själv. Väldigt fina bilder :)

Heter du också Elin Josefine?!! Så kul :) Jag har också tilltalsnamn Josefine. Men norrmännen tror att man ska uttala de sista e:et ;)



Ha en fin kväll!

2010-11-16 @ 20:24:47
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: EmbLeM

Sv: Ja det var mycket uppskattade presenter, han hade själv inte väntat sig någon uppvaktning eller present alls sorgligt nog.

Hehe ja men 30 kr är alltid något. Det är ju tanken som är god, att du vill ge honom en miljon minst ;)

2010-11-16 @ 21:46:23
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh gud så härliga inspirationsbilder!!!

Svar: Dina skor var ju jätte bra. Jag själv får sån beslutsångest =)

2010-11-17 @ 08:21:23
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Pernilla

MIO har mycket fint i senaste katalogen, var dit i måndags o beställde ett högblankt bord och svarta skinnstolar till. Mitt ekbord sålde jag i helgen, jag är också less på ek. ;)



Har du kollat in shabby chic? Det är en stil som påminner om den du skriver om härovan. Slitet vitt och zink mm. Kram

2010-11-17 @ 15:19:59
Postat av: Josefin -Happy Days-

Pernilla Vad snyggt det låter det som du köpt. Jo jag känner till shabby chic, tycker att det är fint i lagom dos men inte när det fullkomligt tar över ett helt hem. Så jag kan tänka mig att låna lite från den stilen o blanda med vintage, lantistil, modern och industriell för ett mer personligt hem. Låter kanske som jag har konstiga idéer, men i rätt balans med varandra kan det bli häftigt o snyggt! :-)

2010-11-17 @ 15:38:52
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: CJ

Perfektion!

2010-11-22 @ 21:04:45
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Rose

Hej! Halkade in på din blogg efter att ha letat efter en fotoskola att sysselsätta mig med nu i höst när jag är i "väntans tider".Jag har hakat på den i efterhand :)

Visst är Mios vintagestil snygg? Har letat länge efter skåpet med stort S och blev så glad när jag hittade Mioskåpet "Isabelle", är såå nöjd och köpte även en massa fina saker med vintage till skåpet. Har letat i secondhandbutiker mest men inte hittat riktigt rätt, dessutom är det otroliga överpriser på secondhand i Stockholm... Nu saknas bara ett mindre soffbord, men en gammal kista för duga så länge....

2011-10-24 @ 15:18:27


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0