Bäst att sätta fart!


Solen lockar ute, hemmet skriker "STÄDA MIG!!" men bröllopsbilderna måste bli klara. Sessan sover sin vanliga förmidagslur ute i vagnen nu o jag misstänker att hon vaknar inom kort. Så jag får nog försöka få några bilder gjorda istället för att gotta mig i solen o göra helgfint i hemmet. Jag o lillan hinner nog dansa ett varv med dammsuagern senare. O lite utelek hinns nog förhoppningsvis också med innan storebror slutar och fredagsmyset börjar!

Tjingeling!


Min chaufför Jonas fotade mig när jag inväntade mitt brudpar i lördags, ser ut som ett riktigt proffs med två systemkameror va? (O då syns inte min stora väska med alla andra objektiv o reflexskärmen ens, hehe!) Himla smidigt o slippa byta objektiv mitt i en fotografering när man har olika på kamerorna. Var nästan 30 min före brudparet, försöker alltid vara på plats lite innan för att paret inte ska bli uppstressade o undra vart forografen är, de har så mkt annat att tänka på den dagen som det är. ;-)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej josefin!

Hoppas allt är bra med dig! Har inte hunnit tita in på ett tag...

Så härligt att få titta in här och sitta en stund och se alla dina fina foton. Du är så duktig! Jag vill också lära mig alla knep och trix. Kan jag komma på en helgkurs? ;)



Så roligt att få fota på bröllop! Det skulle vara riktigt häftigt att få göra...



önskar dig en toppenhelg! Njut av det härliga vädret!

här hoppas vi på att få lite gjort men först väntar tjejmiddag ikväll... Mmm!



kram kram emelie

2010-09-03 @ 11:08:01
URL: http://emeliealmhager.blogspot.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0