En salig röra av vardagsbabbel

Höstpromenader kan bjuda på intressanta fynd för en liten.



Kom hem från jobbet vid 19-tiden och blev så glad när jag fick se resultatet efter att pappa tapetserat sista väggen i trappan med den urfina tapeten med vintagekänsla! Så himla himla fint vi får det tack var dig! Så nu när det är avklarat är det dags för mig att lyckas få tid över för att måla trappan vit också. Sen ska nedervåningen tapetseras i vitt med för just nu är de bara förarbetade med tjusiga spackelfläckar, det är därför jag inte bjuder på så mycket helheltsbilder från hemmet just nu även om jag förstår att ni är nyfikna på vårt nya bo. Vit liggande panel ska upp med i hall och kök och det har jag o mannen börjat såga till men med jobb från morgon till kväll och familj att ta hand om går det sakta men säkert fram, kommer i alla fall bli kalas och den som väntar på något gott...! Kan knappt förstå hur fint det faktiskt kommer att bli snart, så häftig känsla att se hemmet växa fram!

Mannen överraskade förresten mig med att komma hem med två presenter och ett fång 7 mörkröda stora rosor igår på vår bröllopsdag. Ett helt år har alltså redan gått sedan vi gifte oss i Kärleksporten på Gotland den vackra höstdagen 10-10-10. Tack söta för alla hälsningar och gratulationer! Någon frågade om det var jag som var fotograf då och ja, det var jag som tog våra egna bröllopsbilder, galet kanske men man måste våga lite här i livet... På lördag har vi lyckats trixa ihop en date, middag ute på tu man hand och biomys... Ser fram emot lite egen tid med min kärlek och så tacksam över snälla morföräldrar som ställer upp för oss med barnen.

Måste även skriva att det dagligen ramlar in förfrågningar om både bloggen, husbygget, fotograferingar och vipinbjudningar till diverse arrangemang. Har svårt att hinna med och svara på alla mail men jag gör mitt bästa och hittills har jag dock inte gått på något mingel då de flesta inbjudningar ligger i sthlm. Men någon gång kanske man får tillfälle när man har vägarna förbi. Jag har även fått kalendern full med bokningar och hinner inte ta på mig fler fotograferingar i år, men bladen för nästa år ligger blanka. Roligt är även att jag börjat få förfrågningar om intresse i att köpa förstorningar på mina bilder jag publicerat i bloggen, tex denna bild på björnen.

Jag har även tagit mig fram till ett beslut, ska börjat fokuser mer och mer på att ta klivet ut o bli min egen, har lite idéer som jag vill prova även om det är jäkligt nervöst att blotta sig och sin konst kan jag erkänna. Vet inte om jag vågar men jag vill prova mina vingar. Nu är det inte tänkt att bli min huvudsakliga försörjning utan bara vid sidan av och jag kommer jobba kvar på mitt ordinarie jobb som innan. Men jag vill göra det här och se vart det kan ta mig för det är mitt skapande jag brinner för och känner glädje i... Men måste få chans att jobba på mitt projekt lite mer och finslipa för det kommer att ta tid att samordna och lära sig allt. Jag är den där tjejen med hundra viljor och idéer, har ni märkt av det? Nya projekt på gång hela tiden! Ibland kan jag känna att bloggen därför spretar iväg lite åt alla möjliga olika håll, husbygge, foto, design, vardag, familjeliv, loppisfynd, renoveringsprojekt, inredning, outfits och ja lite till. Är det för rörigt tycker ni? Skulle vilja jobba om designen med så smånigom och så här inne med. Men en sak i taget heter det visst... ;-)

Nu ska jag ta del av dagens mailskörd, sen väntar kudden och imorgon en ny fullspäckad dag. Kramar och natti!

Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Lovisa

Ganska härligt med vardagsbabbel och kaos också! Hoppas det går bra för dig med eget, rekommenderar det starkt :)

2011-10-11 @ 23:53:10
URL: http://lillalois.blogg.se/
Postat av: Marie

Många härliga planer och mycket att se fram emot i huset, så det är mykt på g



kraam, din blogg är skönt snurrig, så gillar vi den =D

2011-10-11 @ 23:55:14
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Annika kort & gott

Den saliga blandningen här i din blogg är det jag gillar allra bäst, så ta inte bort något!



Vad spännande att börja vägen mot något eget. Jag tror att det är ett klokt beslut att börja vid sidan om och så växer det förhoppningsvis så att du kan stå på egna ben. LYCKA TILL!

kram Annika

2011-10-12 @ 05:59:10
URL: http://annikakortogott.blogspot.com/
Postat av: Tinefis

Tycker jag låter vettigt!

Alltid en bra idé att jobba mer för sig själv, än för andra. Vara sin egna boss liksom. =o)

kram

2011-10-12 @ 08:38:21
URL: http://tinefiskrivnaord.wordpress.com
Postat av: Anna

Inte alls rörigt! Det är ju det som är livet! Samtliga bilder du tar och lägger ut är ju fantastiska och det är det som gör din blogg, sen vad korten har för motiv är mindre viktigt. De har alla gemensamt att de är underbara bilder som sammanfattar din blogg på ett bra sätt!

2011-10-12 @ 09:13:13
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Kikan

Åh! Jag älskar din blogg precis som den är. Det är en underbar mix med allt som jag gillar :)



Vad kul att du skall satsa mer på din kreativa sida. Det kommer att gå galant! Jag kan ge mig sjutton på att du snart jobbar heltid som fotograf. Det är lite synd att jag redan är gift, annars hade jag anlitat dig som bröllopsfotograf på studs :) Kramar Kikan

2011-10-12 @ 09:28:38
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: ivy

Om du känner dig lite osäker, då grubblar du för mycket på sånt som inte ska grubblas på.

Gör inte det!

Tänk stort.

För du har ju ingenting att förlora på det.

Livet är ett smörgåsbord, ta för dig av det! =)



2011-10-12 @ 09:36:02
Postat av: Annie

Det är just den där "röran" eller snarare blandningen, som gör bloggen så himla intressant att följa. Du sticker ut från alla långtråkiga inredningsbloggar, du visar upp en annan glädje än alla mammabloggar, du är inte stolt eller lätt överklassig som de flesta fotobloggar... din blandning är uppfriskande och gör att jag går in här minst tio gånger om dagen för att se vad som händer härnäst. INTE skära ner!!!

2011-10-12 @ 09:36:22
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: Sofia - Hildas Hem

Jaaa, jag tycker du tänker helt rätt! Våga satsa mer på dina egna grejer. Du gör helt rätt som börjar med att göra det vid sidan av. En dag kommer du säkerligen att kunna ta steget fullt ut!



Jag har aldrig ångrat mig en sekund!



Hejja dig!



Kram Sofia

2011-10-12 @ 09:42:25
URL: http://www.hildashem.se
Postat av: Emma W

Jag gillar din blogg och variationen mellan inredning, hus och foto (som jag tycker hör ihop bra). Jag läser dock inte dina inlägg om kläder, eftersom det inte alls intresserar mig. Personligen tycker jag att det hör hemma i en modeblogg istället.



Fortsätt med dina vackra foton, som inspirerar mig!

2011-10-12 @ 12:47:41
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto - Personligt

Det är absolut inte rörigt. Jag älskar att kika in här, men vet ju aldrig vad man kan få läsa om eller se. Spännande ju ;) Lycka till med alla planer och drömmar... jag tror på dig! KRAM

2011-10-12 @ 13:19:16
URL: http://denize.se
Postat av: Elin

Haha vad roligt att vi båda skrev ett liknande inlägg samtidigt, om att vi vill börja starta eget vid sidan av vårt vanliga jobb :) Jag känner precis likadant, det är hur mycket som helst att tänka på men man måste ju satsa för att vinna så det här kommer nog gå superbra för oss båda hoppas jag :) Vad roligt att du är fullbokad som fotograf redan, det förstår jag! Tror säkert att du skulle kunna jobba heltid sen med ditt fotande och företag, tycker du är en av de bästa bland fotobloggarna och man kan inte tro att det inte är ditt huvudsakliga yrke. Din blogg känns förresten inte alls spretig, tycker den är en perfekt blandning! Stort lycka till med dina idéer! Kram Elin

2011-10-12 @ 20:24:19
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: rebecka

ååh vad jag gillar dendär bilden :)

2011-10-20 @ 17:47:18
URL: http://erixonz.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0