Nagelvård från Apoliva



Jag är på resande fot i Stockholm nu men har förberett med ett inlägg för er.

Nya produkter har kommit att utvädera för Apoteket, klicka in på länken så får ni se vilka andra härliga bloggare som är med och testar i panelen. :-) Det är verkligen spännande den här gången för nu ska naglarna vårdas! Och det passar mig som alltid har haft rena katastrofnaglarna, de är av sämsta kvalité, tunna och skivar sig direkt. Enda gången jag kunnat skryta med fina naglar har varit under mina graviditeter, då fick jag stenhårda långa klor, kände mig som en tiger. Galet så långa och starka de blev, det var en rolig erfarenhet! Någon som kan förklara varför de blev så för mig? Är det något hormonellt?
 
Nåja, vi ska se om Apolivas Hand&Care-produkter kan göra under för mina naglar! Jag har faktiskt inte några större förhoppningar, för det känns som det inte finns något som kan fixa dem. Men vi får se!
 
Happy Friday Darlings!

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max & bebis i magen (bf 29/12))

Jag är gravid nu och har också stenhårda naglar! Många tror att jag har fixat dem nånstans. Fick höra för nån vecka sen att det tydligen är vanligt under graviditeten att få bättre nagelkvalité. Jag hoppas dock den stannar när bebisen är född =)

Svar: Visst är det häftigt!! Min superkvalité stannade bara några månader efter födeseln med båda barnen, så nu blir der att prova andra knep för att få dem hålla.
Josefin -Happy Days-

2012-11-23 @ 11:14:50
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Nana

Riktigt superfina bilder!

Svar: Vad kul, tack!!
Josefin -Happy Days-

2012-12-13 @ 14:06:44
URL: http://nanafotograf.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0