Morgonstund

Praktisk förvaring under soffbordet, perfekt gömma för fjärrkontroller, inredningsmagasin och värmeljus.
Sötaste morgonfrisyren och lov att för första gången äta frukost i soffan.
Själv vaknade jag utan aptit idag, petade i mig lite i alla fall.
Mysmorgon med dottern!
Och efter frukoststunden i morgonljus, nöjd!
 
Nu har det gått några timmar sedan lördagsmorgon vaknade med frukosstund framför Barnkanalen med lilla skatten. Riktigt nöjd med nya mattan och soffbordet, känns mer hemtrevligt och ombonat nu. Tavlorna bakom på väggen är bara provisoriska, det ska upp något annat där sedan, vad får vi se. Tavellisten sitter egentligen för högt, men det gör den för att det fanns hål bakom att dölja. Som sagt var, ska styla om så småningom!
 
Nu tänkte jag ta en sväng till närköpet och inhandla några saknade varor till dagens middag, ska ge mig på porterstek, känns som en bra helgmiddag och gott så här på hösten. Ha en underbar dag och tack igen för att det kommer in så fina kommentarer, blev ritkigt rörd av flera igår!  ♥
 
Som denna:
"Du inspireatar med din blogg. Vackra bilder och fina "högt som lågt"-skildringar. Du verkar dessutom vara en närvarande och fin mamma. Du får snart tillbaka din ork, ibland går man igenom ett eldprov som suger musten ur en och det tar ett tag att återhämta sig. Men du verkar vara för klok och insiktsfull för att fastna i mönster, du vill vidare. Livet kommer att ge dig allt med tiden för att du är du. Tusen kramar och massa pepp från Lina."
 
Och denna:
"Hej ! Har följt din blogg en längre tid , men har aldrig lämnat en kommentar . Du verkar ha gått igenom en del som hör livet till .Men att dela med sig så fint på detta sätt , underbart . Du inspirerar med din bilder , dina ord på ett så positivt sätt . Sänder massor av hälsningar till dig . Kram Susanne I"
 
Och som alla kommentarer till det här inlägget, vart går gränsen
 
♥ TACK ♥

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Inte roligt när man känner sig trött och orkeslös. Har själv haft problem med sköldkörteln, och vet hur otroligt viktigt det är med en läkare som lyssnar. Tyvärr är det kanske så med din sjukdom också att det tar ett tag innan det blir rätt med medicineringen och doseringen. Styrkekramar till dig och det kan bara bli bättre....

Svar: Ja det är svårt o påverka energinivån, vissa dagar har jag mer o andra mindre. Just idag mår jag riktigt bra med orken och i humöret! Det tar ca 6 mån enligt läkaren innan kroppen tagit upp B12-medicin. Kram till dig med
Josefin -Happy Days-

2013-09-21 @ 13:54:11
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Himla skoj och se ditt fina hem. Älskar det, men en fråga. Hur praktiskt är det med vitt när man har barn? Mina spiller ju som bara den (snart 2 och 5 år gamla) Tycker som sagt det är sjukt läckert men jag är osäker på om det funkar här hemma :) ÄLskar kudden från Gynning!

Svar: Tack! :) Det går bra, mina har aldrig fått sitta och äta i soffan, detta var första gången för Meja. Klädseln på soffan är avtagbar och går att tvätta, vilket jag gjort flera ggr utan problem. Det går även att lägga ut en filt som skydd vid behov. Visst är Gynnings kudde fin!
Josefin -Happy Days-

2013-09-21 @ 19:38:11
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Therese

Gud vilken superfin tv-bänk eller vad man ska säga (möbeln du har tvn på :)..) vart kommer den ifrån? VILL HA! :)

Svar: Tack, den har jag köpt second hand och renoverat upp, den var mörkbrun från början. så håll koll på loppisar efter liknande. :)
Josefin -Happy Days-

2013-09-21 @ 22:34:42
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Johanna

Åh så mysigt!!

Svar: Mm! :)
Josefin -Happy Days-

2013-09-22 @ 10:11:32
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Anna

Mattan!! :) Var har du hittat den?

Svar: Åhléns
Josefin -Happy Days-

2013-09-23 @ 08:45:30


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0