Natural Life

 
 
En favorit med våren är att man får plocka fram vår- och sommargarderoben samt uppatera den. Fram med ljust, slitet, jeans och tunna plagg. I veckan var det så varmt att jag vid ett tillfälle kunde plocka av mig jackan och strosa runt ute i en ny tunika från märket Natural Life. På armen färgglada peace-armbandet av samma märke, båda att köpa på Nordljus.
 
 
Godmorgon!
Långfredagen har vaknat och påskhelgen tagit fart här i huset. Jag och Nyponrosen slog upp ögonen samtidigt och nu myser vi i soffan och spelar spel, snart dags att ordna frukost. Idag väntar påskäggsjakt när storebror kommer hem och till middag blir det grillat. Påskafton blir det påskfika med familjen, hoppas på solskensväder så man kan sitta ute o njuta. Hur firar ni påsken i år?
 
Tack för alla kommentarer i inläggen, vissa går rakt in i hjärtat och gör mig så strålande varm, glad och hoppfull. Senaste åren har inte varit en mjuk dans på rosor, taggarna har fastnat under fötterna och vissa satt sig djupt. Men det är en del av livet, att gå igenom svårigheter, lära sig av dem och gå vidare. Själen tar tid på sig, men jag är mycket starkare nu än för 1-2 år sedan. Jag är lycklig i här och nu, vaknar oftast med ett leende och känner mig rik, i hjärta. Har lärt mig att välja bort, sätta gränser. Det finns inte plats i mitt liv för energitjuvar, de åker ut samma dörr de letade sig in igenom. Livet är för kort och värdefullt att ödsla tid på något som inte ger utan bara tar, jag behöver sinnesro när jag återhämtar mig och inga vikter som tynger ner mina steg när jag går en ny väg fram. Så med det vill jag säga, stå upp för er själva ni med, följ era hjärtan och våga för att vinna.

Kram
och glad påsk!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

så fint du skriver. en viktig påminnelse för oss alla.
jag önskar dig och din familj en underbar påsk!

2014-04-18 @ 10:25:12
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: tinajo

Jag och sonen var precis i Washington och då var det upp till 29 grader under vistelsen där - kändes så lyxigt att få en sådan försmak av sommaren! :-)

2014-04-18 @ 20:22:17
URL: http://tinajoathome.com/
Postat av: Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Du verkar va en så otroligt stark tjej och skriver så himla fint. Ha en fin påsk, kram

2014-04-18 @ 21:12:57
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: När Annie fotograferar

Älskar din stil, så vackra detaljer!

2014-04-21 @ 23:16:15
URL: http://narannie.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

vackra du:D

2014-04-22 @ 10:19:57
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

Så snygg outfit!

2014-04-26 @ 08:30:52
URL: http://www.junitjejen.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0