Höstrusk och helgen

 
Ingen tvekan om att hösten är här nu, igår var det riktigt höstrusk i stan. Spöregn till seneftermiddagen bäddade för en dag inomhus med godis och tända ljus. När regnet gett sig vågade jag mig ut och det blev en spontan promenad i stan med min fina vän Cissi och det slutade med att vi hyrde en film och hade en mysig tjejkväll i hennes soffa.
 
Bilden ovan är från promenaden igår, en av Norrköpings vackra sekelskiftsbyggnader fångad i en vattenpöl genom mitt Instagram @myhappydays.se. Ibland längtar jag mig in till stan och drömmer om att bo i en vacker gammal lägenhet med högt i tak, takspröjs, höga fönser att sitta i och titta ut på stan genom. Kanske även en fungerande kakelugn som står för mysfaktorn i ett hörn... Men jag är orolig för att rastlösheten skulle börja pyra i mig efter en tid och längan efter naturen skulle ta vid.

Kommentarer
Postat av: Maria

Vilken otroligt fin bild!!

Svar: Tack Maria :)
Josefin -Happy Days-

2014-10-13 @ 09:05:29
URL: http://minamotiv.blogg.se
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

vacker bild! och jag förstår dina tankar. jag kan verkligen se charmen att bo på landet men också med att ha en riktigt fin lägenhet i stan..svåra i-landsproblem, kanske man kan kalla det hehe..

Svar: Haha, ja man skulle ha lite av båda världar, Ja kanske lght i stan och fritidsboende på landet skulle vara lösningen? ;-)
Josefin -Happy Days-

2014-10-13 @ 12:58:25
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Susanne

Vilken vacker höstbild. :D

Svar: TACK!!
Josefin -Happy Days-

2014-10-13 @ 15:22:43
URL: http://myawesomedays.blogg.se
Postat av: Moa

Vilken fantastisk bild! :)

Svar: Tack så mkt!
Josefin -Happy Days-

2014-10-16 @ 18:24:15
URL: http://littlemoa.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0