En fin feeling

 
Har en så himla fin feeling för början på det nya året, det känns ljust och bara så himla positivt, ja jag känner mig hel-pepp och glädjefylld!
 
Har en massa roligt inplanerat redan för början av nya året, både litet och stort. Den här veckan kommer jag att göra en insats på gymmet och förhoppningsvis komma igång med träningen mer, har införskaffat ett årskort så nu finns ingen återvändo! Det svår är bara att få till träningen veckorna med barnen men det får jag försöka lösa. På lillördag väntar en trevlig aw-kväll med mina härliga kollegor på stammisstället. Något mer jag ser fram emot är en mysig tjejkväll med tapas på fredag med några av de bästa töserna. Vad helgen har att bjuda på får vi se, något oplanerad men spontanitet brukar vara det bästa många gånger!   
 
Hoppas er vecka har startat fint, ska ni själva göra något speciellt?
 
(bilder från mitt Instagram @myhappydyas.se) 
 

Kommentarer
Postat av: Ivy

Det räcker inte med att vara slank, man behöver muskler & kondis också. =)
Finns det ingen lekhörna åt barnen på gymet?
Som du säger kan det vara lurigt att få till det med ungarna. Hoppas det löser sig.

Svar: Ja jag har muskler jag behöver stärka upp och jobba med. Fick en del övningar av min sjukgymnast igår bl.a. Inte på det gymmet jag ska börja på, men jag kan nog få till ett pass i veckan när jag har barnen iaf, inte mkt men alltid ngt. :)
Josefin -Happy Days-

2015-01-13 @ 17:42:50
Postat av: När Annie fotograferar i USA

Jättefint, med en tripp till Grand Canyon och 750 bilder att gå igenom, haha! Så det blir nog helgens projekt... idag bär det av in till LA oh på lördag till Disneyland. :-D Toppenvecka!

2015-01-16 @ 19:16:43
URL: http://narannie.se
Postat av: Åsa

vad härligt det låter att gå in i det nya året med en härlig känsla...jag känner likadant och ser med spänning fram emot det nya året :-)
jag önskar dig en trevlig helg
kram Åsa

2015-01-17 @ 19:11:18
URL: http://livetsvackrating.blogg.se
Postat av: Amanda

HEJ!
Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

Hoppas vi ses!

2015-01-19 @ 12:46:03
URL: http://tipsandstuff.blogg.se
Postat av: K

Undrar hur du överlever veckorna utan barnen? Jag är själv i ett vägskäl i mitt äktenskap men vet inte hur jag skulle överleva utan att få träffa mina barn dagligen :( Är du lycklig nu?

2015-01-23 @ 20:37:38


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0