Gå ett maraton med Nutrilett

 
 
Den här årstiden är det lätt att man fastnar i hemmets sköna vrå när graderna är kalla och vädret inte alltid så lockande utomhus. Jag som vanligtvis är aktiv och både går, cyklar och springer mycket märker i alla fall av en stor skillnad. Därför tyckte jag det var väldigt roligt när jag fick chans att utmana mig själv i ett samarbete tillsammans med Nutrilett och delta i deras kampanj.
 
Sen en vecka tillbaka har jag hängt på i Nutriletts utmaning att gå ett maraton (42,195 meter). För att hålla koll på stegen så har jag laddat ned Nutriletts app. Det är en smart stegräkanre som uppmuntrar till att gå då man samtidigt får en belöning i appen för antal steg man tar.
 
Jag har i samarbetet även fått chansen att prova deras produkter som är ett bra mellanmål, speciellt när man som mig ofta är på språng. Jag har aldrig tidigare provat deras produkter så det här var helt nytt för mig. Första produkten ut jag testade var deras Chocolate chip cookie bar. Jag blev faktiskt väldigt förvånad och positivt överraskad till hur god den var och mättande. Smidigt att ha med sig i väskan som ett snabbt mellanmål när det än behövs!
.

Kommentarer
Postat av: Sabina

Kul utmaning, det är såklart alltid mysigare att sitta hemma i mysiga soffan än att gå ut och kämpa i tråkigt väder!

2015-01-28 @ 09:44:08
URL: http://https://minegensite.wordpress.com/
Postat av: Ivy

Jamen vilken morot! Inte lätt den här årstiden som du säger.
Nutrilett har goda produkter. Provat många gånger.
Liksom bra att kickstarta med om man känner sig seg och omotiverad.

2015-01-28 @ 19:35:36


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0