Fredag hos oss

Teckningsritande på golvet startar en solladdad leeedig fredag för mig och lilla. Sonen gick till skolan och vi hade en mamma-Meja-mys-dag. 

 
Nyponrosen fick yoghurt på näsan och speglade sig för att se. Mango yoghurt är för övrigt en ny hit i vår familj!
 
Sötast frukosttösen!
 
Vid lunch tog vi oss in till city och givetvis skulle Nyponrosen ha en egen handväska då, med en söt liten lejonunge i och en leksaksmobil. På stan tog vi en lunch med min chef och några i min arbetsgrupp som levererat bra på jobbet. Vi blev bjudna på lunch på hÄrlig Pasta för bra prestation, det uppskattas! Älskar inredningen, allt är noga utvalt och handplockat liksom kvalitén på maten o atmosfären och ja allt med den restaurangen! Ett hett tips till er från mig om ni är i Norrköping och vill äta ritkgit god pasta mitt i city, gå till hÄrlig pasta! Efter lunchen tog jag och min lilla en shoppingtur! 

 En instagrambild får ge er en liten bit av restaurangbesöket. Tyvärr ingen matbild... Vi var alla så ivriga och glupska, haha!
 
Mamman hamnar bara på bild om man tar en selfie och när man har 50mm på systemkameran innebär det en närbild. Hade en bra dag, så där när man känner sig extra fin, ni vet man får till perfekta sminket, frisyren lägger sig precis som man vill och kläderna känns helt rätt från första stund. Det liksom bara trallar i kroppen av positiva vibbar och man är full av glad energi. Mer såna här dagar! 

 
Nu till kvällen fick jag idén om att grilla banan vilket gav höga jubelropp från barnen. Det blev även årets första grillning i vår lilla trädgård när grillen Putte plockades fram, underbart!
 
Nu är det fredagsmys, underbara fredag och underbara långhelg till tisdag! Imorgon väntar bröllopsplåtning igen, love it!

Jo, innan jag glömmer!! Ni får gärna fortsätta att besvara bloggenkäten i inlägget nedan. Jag ska samanställa svaren till er sedan, tack till er som redan svarat, roligt att ni vill delta!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken bra ide! Grilla banan har jag nog inte gjort sedan scouterna nar jag var liten.

Svar: Då är det dags nu, såå gott till glass!
Josefin -Happy Days-

2015-05-29 @ 19:13:44
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är riktigt vacker på det kortet. Du strålar! Trevlig helg till Dig och barnen. Kram Anna

Svar: Vad gullig du är, kram och en fin helg till dig med. ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-05-29 @ 21:16:59
Postat av: Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Ser ut som en fin fredag <3 Hur får du de där underbara ljuset i alla dina bilder?

2015-05-30 @ 08:15:51
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Så underbart. Och härlig dag :-)

2015-05-31 @ 11:50:50
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0