Nu börjar semestern

 
 
 
Dagarna har rusat på senaste tiden. Det har varit välfyllda dagar av händelser och aktiviteter där jag bland annat ägnat mig åt att måla om mitt vardagsrum. Den nya tavelväggen blev föresten så fin! Nu känner jag harmoni i hemmet igen. Jag ska låta er se snart, har inte hunnit fotografera. Kanske smyger jag upp en bild på mitt Instagram @myhappydays.se först. 
 
Har i veckan också fått träffa en av de bloggerskor jag som jag haft kontakt med längst, sen jag startade bloggen för 6 år sedan. Hon är även veckans blogg på vår gemensamma bloggportal denna vecka, Hemma hos Kikan. Jättekul att få träffas irl och precis så där sprudlande glad och varm personlighet som jag föreställt mig. Vi fotade familjebilder som jag blev så himla nöjd med, blev så där riktigt pirrig o glad i hela kroppen när jag gick igenom dem efteråt!
 
Jag har även varit på en riktigt trevlig grillkväll med vänner utanför stan. Den kvällen tankade mig något enormt med glädje och energi! Att få skratta så mycket tillsammans med underbara personer, äta gott och bara må bra!
 
Har haft ett otroligt bra mående senaste veckan, känt mig så glad som om jag seglat på vackra lätta moln över marken och alla bekymmer hållt sig långt borta. Är så där lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen i mina känslor! När lyckokänslorna inte vet sina gränser och man exploderar av bubblande glädjerus inom sig. Sakta efter långt hårt arbete med att vända tillbaks från en mörk period som satte mig på så många prov har jag börjat återfå energin och balans. Det i samband med att jag haft så oroligt mycket kärleksfulla personer runt mig dessa dagar och fått uppleva så många fina stunder senaste tiden har verkligen fått mig att känns mig hög på livet just nu! ❤️
 
Och nu, nu börjar 5 veckors semester! Firar in det med middag tillsammans med tjejerna ikväll. 

Kommentarer
Postat av: Diana

Så härligt det låter, ha en jätteskön semester!

2016-07-16 @ 11:29:16
URL: http://dianas-memories.blogspot.com
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Underbart :). Semester är verkligen bland det skönaste som finns :)

2016-07-16 @ 11:38:00
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Cissi

Å vad härligt det låter! Både att sväva på moln och semesterstart! Massa kramar

2016-07-16 @ 12:06:32
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: ISA

blir så himla glad att du är inne i ett sånt lyckorus, perfekt nu till semestern också ;) njut av det och våga vara lycklig <3

2016-07-17 @ 20:17:06
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Erika Kvarnlöf

Och jag är SÅ himla glad att vi fick till en fotografering och fick möjlighet att ses IRL. Du var precis lika trevlig, go och glad som jag trodde :) Det har gått i ett sedan vi kom hem men vi ska försöka välja ut bilder inom kort. Det lär bli måååånga för vi är SÅ nöjda. Stor kram!

2016-07-20 @ 12:34:17
URL: http://hemmahoskikan.se/
Postat av: Yasmine mamma till Dennis och Angelina

underbart härliga fina bilder

2016-07-20 @ 14:02:10
URL: http://yasminegill.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0