Skolavslutning och sommarlov

Mina skolavslutningsfina skatter 
 
Det var lite stressigt att hinna med två skolavslutningar i år, nu förstår jag hur många familjer har det som måste dela upp sig för att kunna gå på sina barns skolavslutningar. Mejas avslutning slutade prick samtidigt som Pontus började. Men vi fick springa därifrån innan den var slut så hann vi precis till nästa. 
 
 
 
Hejdå 6:an, efter sommarlovet börjar högstadiet för min tonåring med flytt till ny skola. Det föll en och annan tår i klassen som nu skiljs åt där alla går mot nya äventyr. Blev ju själv sentimental och ögonblank över att minnas tillbaka till mina egna skolavslutningar.
 
Hemma firade vi in somamrlovet med nygräddade pannkakor med marängcup och ett hav av söta närodlade jordgubbar. 
 
 
Efter firandet hemma tog vi oss in till city och där fick jag prova ut glasögon! Jo, för det kom jag och optikern fram till att jag ska ha som avlastning. Jag ansträger mina ögon så mycket iom att jag jobbar 8 timmar vid en dator på jobbet och sedan sitter jag och jobbar extra med fotografering och bloggande när jag är hemma. Det har medfört att jag mer eller mindre aldrig vilar mina ögon och skärpan har blivit lite sämre, har fått ett litet brytningsfel. Så jag ska bara ha dem ibland, när jag känner att det behövs. Som när jag ser på tvn så slipper jag kisa för att läsa texten då den delar sig för mig. ;)

Mer som hände på stan, Meja tog hål i öronen!! Hon har tjatat och längtat om detta i ett helt år, kanske längre till och med. Men jag har hållit fast vid att när hon är 7 så kan vi ta hål. Men ja nu blev det spontant en överraskning för stora tjejen 2 månader tidigare, jag får visa bild sen!

Nu är denna bloggerska slut som artist! Hade tänkt ta med mig kidsen på en utflykt med bilen och passa på att köra förbi ett hus som jag är nyfiken på, min eviga husletarjakt ni vet, haha! Men nej det får bli senare i veckan, jag är klippt färdig för idag. Blir att vila sig i soffan nu.

Kramar!



Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fina bilder

Postat av: Amanda

Så fina de är! De verkar vara så sammansvetsade också :)

2016-06-23 @ 16:28:33
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0