Fokus och träning

Lugn lördagskväll hemma i soffan med levande ljus, vatten och appelsinklyftor, precis som jag vill ha det ikväll. Behöver varva ner o bara ha mitt eget sällskap. 
 
 
 
Hej på er, hoppas att ni har en fin helg, vad har ni för er alla?
Min lördagen har varit intensiv, händelserik och full med positiva godbitar, började dagen med cykling, yoga och dans. Skulle ha fotograferat en familj bland höstlöven med men det blev framflyttat till imorgon. Har även varit och besökt Kulturnatten i min vackra stad på kvällen med en vän, blev konstutställningar bland annat. Fick även chans att se inspirerenade Jonna Jinton och hennes konst under kvällen, jättekul! 

Träning och konst stod på schemat idag, mobilbilder från dagen.

Lägger väldigt stor fokus på hälsa och välmående nu. Ser till att få ordentligt med vila och sömn, bromsar mig själv när jag känner mig stressad och tar inte på mig för mycket uppdrag och så vidare. Har sedan ett halvår tillbaka inte heller ätit godis, det är för sött och jag gillar inte att få i mig så mycket socker, det mår jag inte bra av. Har nu även årskort på två gym och jag avstår från att dricka alkohol i de flesta fall. Vill verkligen satsa på att bygga upp en stark välmånde kropp nu och jag mår bra av att investera min tid i mig själv. Det är skönt att behålla fokus på mig, inte låta annat ta energi. Och jag är typ bara sugen på bra mat, äter massa mat, men hemlagat och husman med fräscha sallader till. Jag har verkligen blivit ett hälsofreak, gillar det och hoppas det fortsätter att hålla i sig. 

Den här veckan har jag tränat 4 pass (styrka, styrka, yoga och dans), räknar med ett 5:e pass imorgon. Får experthjälp av personalen på nya gymmet med som har lagt upp olika pass åt mig och de är med och peppar vid de första styrketräningspassen nu. Blev så glad då jag fick så mycket beröm första genomgången av tränaren som tyckte ja hade imponerande kroppkontroll, vilket han sällan såg hos nybörjare. Fick även höra att han tror jag har lätt för att bygga muskler, vilket jag märkt av själv de gånger jag tränat förr, det peppar ju faktiskt lite extra! Vill typ vara på gymmet hela tiden! Vet inte var det här kom ifrån, jag har aldrig hängt på gym förr, men nu är det det enda jag vill göra. Jag mår bra där och kroppen och sinnet mår så mycket bättre av träning. Jag har vilodagar också så klart! Men veckan då jag är ensam hemma vill jag försöka att träna så mycket som möjligt. För veckan med barnen är mer stressig och svårare att få till, men minst två pass hinner jag med den veckan i alla fall. Sen kan jag ju faktiskt ge mig ut o springa med om jag får abstinens o vill komma iväg en snabbis. :)

Vad tror ni, kommer min tränings- och hälsolust att fortsätta hålla i sig? Vill inte vara en sån som kommer av sig och tröttnar efter ett tag. Men känns inte så just nu, är väldigt bestämd och envis med att fortsätta.. 

Tack föresten för era peppande rader på förra inlägget om budgivningen, jag fällde några tårar när jag läste dem faktiskt, blev rörd. Har släppt taget om huset helt nu och funnit en rogivande lugn känsla i att bli kvar här i lägenheten ett tag till. Vårt nya boende kommer förr eller senare och jag ska inte stressa kring det mer nu. 


Kommentarer
Postat av: Diana

Vad kul att du var på Jonnas utställning, tänkte på dig när jag såg att hon skulle till Norrköping :)

Så härligt att du har kommit igång med träning och bättre kostvanor! Inspirerande att höra om!

Svar: Vad roligt att du tänkte på mig! Även kul att mitt inlägg om träning och hälsa inspirerar :)
Josefin -Happy Days-

2016-09-25 @ 07:15:05
URL: http://dianas-memories.blogspot.se
Postat av: agnetha holmquist

Hej Jossan. Vill bara tala om för dig att jag tycker du är duktig, vill även berätta att om du går in på Auktionsverket.com så är det massor med kameror som är till salu. Vet ju att du är samlare.

Svar: Så glad du gör mig och så fint av dig att tipsa, tusen tack!
Josefin -Happy Days-

2016-09-25 @ 19:13:04


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0