Uppdatering Nyponrosen

"She longs to run free. Show her a meadow full of colour, where she can dance among sunflowers."

 

Lilla skatten mår bra, har ont i huvudet så klart efter olyckan som inledde helgen, men pigg och glad. Tack för era krya-på-sig-hälsningar fina ni! <3



Vi har haft en fin helg jag och barnen där vi besökt aktiviteter på Östgötadagarna, jag kommer lägga upp ett inlägg om det så snart jag har fått tid och möjlighet. För det har varit lite strul med min dator och externa hårddsik som gjort att jag halkat efter med bildarbeten och därmed även fotojobb som tyvärr blivit liggande. Ska ta itu med det i veckan.

 

Har liksom varit lite för mycket av allt denna vecka. Först så låg både jag och Nyponrosen däckade i sjuka fram till torsdag, fredag som skulle bli en återhämtningsdag när vi var pigga igen slutade med ett besök på akuten. Efter olyckan så var jag helt slut, jag har mått väldigt dåligt rent känslomäsigt i helgen. Den otäcka händelsen tog på mig rejält mentalt. Hade därför ett behov av att dra mig undan o bara vara med mina barn, viktigaste personerna i mitt liv. Det har annars varit en bra helg, mysig och härlig. 

 

Lilla Nyponrosen med sin skada, efter sjukhusbesöket på akuten och på morgonen dagens efter olyckan. Bilder från mobilen så kvalitén därefter. Nu så här några dagar efter olyckan så har svullnaden gått ned, det ser inte alls så illa ut längre. Skönt att hon återhämtar sig så snabbt! 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda

första fotot va riktigt vackert!

hoppas hon blir helt bra snart!

2016-09-04 @ 20:40:25
URL: http://nouw.com/amandacarlberg
Postat av: Johanna

Den första bilden var riktigt fin :)

2016-09-04 @ 22:27:30
URL: http://ivoryqueen.webblogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0