Glad i sinnet

 
Något jag ska påminna mig om oftare är att det känns så skönt när man släppt taget om ett problem. För en tid sedan tog jag ett sådant beslut ang något som länge dränerat mig på energi. Lättnaden efteråt fyllde mig med rofylldhet. Som att släppa iväg en ballong mot skyn. Har mått så bra sedan dess och bara haft positiva upplevelser i mitt liv! Kan det vara så att man först kan släppa in lyckan när man bestämt sig för att vara glad?

Sedan jag tog beslutet har jag varit med om fantastiska dagar. Hunnit resa till Stockholm med jobbet och där vunnit kundservice SM och mottagit första pris på scen inför fullsatt publik. Vilken känsla!! Firat vinsten med glada kollegor under en sjukt rolig kväll på bankett med underhållning av artiseter och njutit av femstjärninga rätter! Dansat vidare i Stockholmsnatten och skrattat utan stopp! Njutit av en skön hotellsäng och frukostbuffé. Har umgåtts med fina vänner på hemmaplan med och ätit ute på favoritkrogen. Haft en mysig födelsedagsfika med släkten för min älskade pappa som fyllt 60 år. Fotat fina vintriga bilder, som de på skeppsvraket i förra inlägget. Haft en galet spontan och rolig helg då jag mått så himla bra av ännu mera skratt och trevligt sällskap. Varit på lönesamtal och fått sjukt bra lönehöjning och uppmärksammats med så mycket beröm och fina ord för min insats förra året då jag presterade långt över alla mål. Ja ni hör ju, det är bara positiva saker i mitt liv nu. Vilket gör att jag mår så bra, glad i sinnet och ler för jämnan. Och nu har jag mina skatter här, vi myser och mår bra. Hjärtat känns aldrig så helt som när de är hemma. 

Februari och har flera härliga saker att se fram emot, som min 35-årsdag där jag planerar en fest för mina vänner och ännu en födelsedagsfest för min vän som fyller 40 väntar i februari. Det känns som om det bara finns utrymme för glädje och roliga händelser just nu! Så låter vi det fortsätta vara tycker jag! 

Men hörrni, ljuset!! När jag gick hem från jobbet idag var det fortfarande ljust ute, jag blev så lycklig! Vårkänslorna börjar redan spritta i mig. 

Kommentarer
Postat av: ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så härligt det låter :)

2017-02-01 @ 20:32:08
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Mia Ohlson

Så härligt med så mycket glädje. Jag ler under tiden jag läser ditt inlägg. Bra kämpat!! Och visst har det blivit ljusare, som jag älskar det!

2017-02-02 @ 22:12:07
URL: http://miaohlson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0