Fick en vacker komplimang

 
 
Lördagen har börjat så fint.

  • Fick en vacker komplimang från dottern. Nyvaken kom hon nära och tittade mig djupt i ögonen. Det första hon säger denna dag är "Du har en grön skog i dina ögon". Så vackert, blev helt varm inombords! 

  • I högtalaren har sköna gunget från Jag ger dig allt jag har - Ken Ring hörts från det att jag steg upp. Alltså, soundet och texten gör mig så himla spralligt glad! Jag och Nyponrosen dansade runt skrattandes i lägenheten som badade i morgonljuset, vi hade så roligt på morgonen.

  • Frukost utomhus, lutad mot vägen i solen, klarblå himmel, lugnt och skönt.

  • Forsatte att sitta kvar och njöt av solen under förmiddagen, bästa som finns typ! Älskar att sola, det är avkoppling och välmående för mig.  
 
Så ni förstår, helgen har börjat så fint. Nu på eftermiddagen ska vi på 30-års kalas för mellanbrorsans gravida flickvän, i sommar blir jag faster på nytt! Mysigt att få tid med släkten och familjen. 
 
Veckan har annars varit utmanande, det är nog ett bra ord att beskriva den med. Jag känner mig ändå glad, trots utmattningen. Den ska inte få kontrollera mitt mående så jag fokuserar så mycket jag kan på det glada i livet och alla de härliga små vardagliga sakerna som fyller mig med positiv energi. Tycker inte synd om mig själv för att jag känner mig begränsad, även om det är väldigt frustrerande. Jag kommer snart få mer ork och välmående om jag forsätter att lyssna på kroppens signaler och inte ignorerar när jag behöver paus, lugn och ro. Men som ni nog förstår, helgen och ledig tid med barnen har varit väldigt efterlängtat, det är bästa medicinen i världen. 

Kommentarer
Postat av: Rebecka - snart mamma!

Gulliga ordval av din lilla tjej. Förstår att nått sånt gör en lycklig! :D
Hoppas ni haft en fin helg!

2017-05-14 @ 21:32:57
URL: http://rebeckalindstrom.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0