Goin bananas

 
Att glömma bort sig själv är inte bra, men i vardagens kaos med alla måsten är det lätt hänt att man sätter sig själv åt sidan. Speciellt när man är mamma, då går barnen i första hand. Jag har kommit på mig själv med att det var länge sedan jag gjorde något bara för mig, som en så enkel sak som en promenad eller läsa en bok. Bara egen tid för avkoppling och göra sånt man mår bra av. Det har gjort att jag känt mig tömd på energi, färglös och en gnutta nedstämd.
 
Det är viktigt att ge sig själv kärlek. Så igår ägnade jag söndagen åt mig. Det blev en shoppingtur på stan och hmm, ja man kan säga att jag gick heeeelt bananas, ni som följer mig på Instagram vet...!! Eftersom jag vanligtvis bara köper åt barnen och väldigt sällan åt mig själv blev jag förvånad och glad när jag hittade så mycket fint till bara mig, mest kläder. Men även dessa vackra örhängen från Caroline Svedbom och hallonröda dricksglas som jag gjorde om till lyktor från H&M Home.

Efter en lyckad shoppingtur köpte jag med mig sushi hem och tappade upp ett varmt bubbelbad. Kvällen myste jag med glass i soffan och kände mig äntligen påfylld med energi igen och lite mer harmonisk. 


Kommentarer
Postat av: Mia Ohlson

Så härligt det låter, den där ensamtiden är svår att få till. Har en son på 13 månoder hemma så att få vara själv med en bok är svårt att få in just nu, även om jag längtar efter det som en tok 🙈

2017-05-11 @ 07:29:53
URL: http://miaohlson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0