Som fluffiga pompoms

 
 
Ingen tvekan om att pion är en av mina favoritblommor, jag har ju till och med en piontatuering på ryggen. Dessa ljusrosa har stått i en vas på köksbordet fullt utslagna som fluffiga pompoms-bollar, så vackert! Var tvungen att ta fram kamerna och fotografera dem. 
 
 
Har en så go fredagskänsla i kroppen idag, det pirrar av förväntan och glädje! Ikväll väntar Winnerbäck-konsert och innan det date på uteservering i grannstaden med en av mina bästa vänner!! Åh som jag längtat och räknat ned inför den här fredagen. En bra start på en fin helg som kommer att fortsätta med bland annat bröllop och bio.
 
Känner mig så harmoniska och tillfreds med mitt liv som det är nu, det är ett bra flow rakt igenom. Känner ett lugn inom mig och jag är så glad över att jag kommit in på utbildningen, det känns som en sån befrielse, att jag vet vad som väntar i höst och två år framöver och att jag slipper gå runt i ovishet längre. Jag har tagit itu med mina drömmar och jag kommer i framtiden att jobba med något som jag brinner för, där jag tillåter min kreativa sida att ta mer plats. 

Tänk vad mycket man kan vinna, om man bara vågar! Tänk att jag där i början av året, faktiskt vågade säga upp mig, utan att veta vad som komma skulle. Så kom det bästa!! Jag gjorde så rätt! 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja vilken kväll vi har framför oss! <3

Svar: Jaaa!! 😍❤️
Josefin -My Happy Days-

2018-06-29 @ 11:20:43
Postat av: JUNITJEJ

Härliga bilder!

2018-06-29 @ 12:07:37
URL: http://www.junitjejen.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0