Sneak peak photoshoot

 
Detaljbilder från fotograferingen i lördagskväll, blev så grymt coolt!! R körde på en tuff outfit och så sotade jag ögonen på honom. Jag har många bilder jag vill visa, men börjar med dessa... 


Hur mår ni i värmen? Jag har varit hemma hela dagen med lillan som varit sjuk, men nu har hon börjat piggna på sig igen. Vi har hållit oss inne, hade inte orkat med att vara ute idag även om jag haft möjlighet att gå ut och sätta mig på framsidan eller rensa i rabatterna. Värmen har varit lite för kvalmig för mig, så jag tänker ta mig ut nu till kvällen istället.
 
Vi har haft lite rehab/minispa här hemma. Jag har kört jättetråkiga men nödvändiga övningar för att stärka upp mitt knä som krånglar samt för att stärka rygg/mage. Nyponrosen var så himla gullig! Hon satte på avslappande musik som hon sökt fram på youtube till min träning. Hon höll koll på träningsschemat och när jag låg och slappanade av hämtade hon en av sina sminkborstar (som hon leker med) och drog över ansiktet och i händerna, så avslappande och skönt! Lilla hjärtat mitt! 
 
Tycker du om inlägget? Ge det gärna ett hjärta så blir jag glad! 

Kommentarer
Postat av: majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken

Vilka fina foton!
Vad gulligt av din dotter att få dig mer avslappnad :)

2018-05-16 @ 12:05:31
URL: http://www.majamyra.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0