Loddoboxen september

 
Loddoboxen i september inehöll en massa braiga produkter, jag får hem en box varannan månad som är fylld med överraskningar. Det är alltid lika roligt att öppna för man vet inte innehållet i förväg, lite som att få en present.


Innehållet denna gång var bland annat golvvåtsmoppar vilket ska bli intressant att prova på mitt nya golv sen.  Jag är även väldigt positiv till att innehållet i boxen många gånger är både sockerfritt och ekologiskt eftersom jag utesluter så mycket socker som möjligt i mitt liv och gärna äter bra råvaror i största mån. Denna gång fick jag till exempel med ProPud från NIJE som är en proteinpudding utan tillsatt socker som desutom går att förvara i rumstemperatur, perfekt som ett extramål när man är i farten eller inte hemma. 
 
 
Om ni är nyfikna att själva prova Loddos prenumeration på box med överrasknigar så kostar det 99 kr/box, ingen bindningstid. Värdet i boxen varierar mellan ca 150-350 kr. 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Jag brukar bli så himla besviken på sådana boxar just för det oftast är mycket godis osv i. Kanske borde testa denna :)

Svar: Jag tycker verkligen om Loddos urval, eftersom jag själv inte äter godis och undviker socker. Det känns genomtänkt och speglar ett sund inställning! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-09-20 @ 08:34:46
URL: http://www.lifestylebycherie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0