Happy Day, igen!

Hej vänner o tack för att jag fick markera o sätta ned foten igår!

Hoppas ingen satte kaffet i halsen efter mitt lilla utbrott, arga toner är verkligen något jag försöker att undvika in i det längsta här i bloggen för jag tycker att det är betydligt trevligare att läsa om glädjeämnen och positivt tänkande. Vill ju helst att bloggen ska smitta av sig feel good feelings... Så det är tråkigt om några vart besvikna på mitt inlägg igår men ibland behöver ilskan bara få bubbla ur än. Kände mig just då som en skakad colaflaska där kolsyran bara vill flyga ur mig! Försöker hålla en vänlig ton i bloggen men just då kände jag för att sätta ned foten. Speciellt efter att de två första punkterna gjort mig rejält arg. Nu känns det bättre efter att ha skrivit av sig lite o idag är det en happy dag igen!

Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Ensamma mamman

Klart att du ska få vara lite arg i din blogg. De är svårt att skriva ett glatt inlägg om man är arg och dessutom är de ju så att man inte alltid är glad. Sen är de ju din blogg och du som väljer vad du ska skriva. Kan man inte ta ett argt inlägg får man väl sluta läsa. Men de har jag svårt att tänka mig att någon gör. du har ju en sån fin blogg. Kram

2010-09-08 @ 18:07:06
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Lottiz

Man måste få vara arg också, är ju bara mänskligt. Finns ingen människa i världen som inte är arg lite då och då. Och visst är det skönt när locket fått pyst över också så trycket får lätta lite där under. Skönt iaf att du är glad igen, man mår mycket bättre av att få känna glädje :-D

Kram vännen

2010-09-08 @ 18:12:21
Postat av: Emma Svensson

Oj va du skrivit sista dagarna, har inte varit inne så jag hade missat totalt va som hänt men nu har jag uppdaterat mig på dina inlägg.



Usch va trist att du fått känna som du gjort! Klart man får reagera när det inte är okej, och dessutom så är det ju din blogg så du bestämmer ju helt va du skriver om! Å inte behöver man alltid bara skriva om happy days heller, ibland är det ju lite mer angry days å det är ju så livet är helt enkelt, lite upp å ner å fram å tillbaka!



Skönt att läsa iaf att du lagt det lite bakom dig, jag hoppas att allt löser sig och att du får många happy days att skriva om :)



Å jag gillar din bloggdesign, å jag tror jag kan se allt fast det där är ju inte jag så haj på direkt ;)



Å piratens kommentar, underbara ungar!



Kram kram

2010-09-08 @ 21:08:33
URL: http://linusludde.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0