God morgon ♥

 
Roligt att så många nya läsare hittat in hit, blir lika rörande glad varje gång min blogg blir lite extra uppmärksammad, tack...! ♥

 
 
Tittar ut på en stad som sakta vaknar i disiga morgontimmars ljus. Tjocka bomullsmoln i rosaguldiga toner drar förbi och måsarna från kajen cirkulerar i skyn. Det är lugnt och tyst på jobbet så här innan alla andra börjat, så stilla att jag funderar på om man till och med skulle höra en nål falla på heltäckningsmattan på andra sidan rummet.
 
Min dag har börjat försiktigt och rofyllt än så länge, en frisk start med klar morgonluft som luktade sommarregn under min cykeltur till jobbet. Anade lite höstkyla i vinden, den lurar snart runt hörnet. Imorgon kommer sista sommarmånaden om vi inte får en sån där härlig sensommar i år...
 
Idag försöker jag sänka kraven på mig själv eftersom jag tycks ha börjat dra på mig magkatarr efter en tids stress och orosmoln inom mig... Så nu tänker jag ta det lugnt framöver, vila i den mån jag kan och bara göra det jag orkar och känner för. Idag är det förresten min namnsdag med, så grattis till mig på Elin-dagen. ;-)
 
Ha en fin dag alla, kram och tack för att ni tittar in!

Happy Monday!

Önskar er en härlig start på nya veckan med en slängkyss som jag hittade i arkivet. Busiga lilla Nyponrosen var inte stor här, men som bekant går tiden fort och redan nästa vecka fyller hon 3 år...!


Vem var det som vann? Jooo...

 
Vinnnaren utav en almanacka från personligalmanacka.se är mariasfotoklipp.blogg.se!!
Du kommer bli kontaktad ang vinsten!

Jag frågar: "Gråter du? Du smakar salt."




Min lilla fotograf ♥

 
I måndags när vi var ute hela dagen på äventyr tjatade Nyponrosen till sig att få låna min kamera och ta kort. Min lilla är som tokig i systemkameran och vill absolut fotografera själv så fort den kommer fram. Men den väger ju en hel del så det blir snabbt tungt för en blivande 3-åring att lyfta själv. Så hon tar bara några snabba bilder under uppsikt. Här är bilderna hon tog igår, klart att ständigt spexande storebrosan var favoritmotivet!
 

När kärleken bara faller på...♥

 
Och där stod den undanskymd bakom en buske, bara så där helt plötsligt... Rostig och gammal från en svunnen tid men bara helt och hållet fantastiskt fin i sin skruttighet...  Jag klickade och gick förbi, den här får förbli en liten vacker dröm i en liten stad i en liten värld. Vissa saker i livet är bara till för att tråna efter, inte menade att vara. Har en speciell kärlek till gamla cyklar, kanske för att de gör sig så nostalgiskt fina på bild...

Vår dag i 11 bilder


Lilla Nyponrosen och jag började dagen med att baka bullar...
 
Sen åkte vi kollektivt med buss in till stan och byte till spånkan vidare mot besök hos fina vänner...
 
Där låg lille Loke och sov, fantastiskt fin och alldeles ny...
 
Bus med storebror Mio för mina ungar, hela havet stormade i lekrummet! Sen plockades gitarren fram och pappan lirade loss så det gungade...
Vi behövde luft och tog sikte mot lekparken för mera bus...
 
Stora grabben!
 
Lilla stora tjejen!
 
Vackra nya planteringar i mina barndomskvarter...
 
Mysigast hade vaknat och fick en slurk innan vi andra hade pizzafest...
 
Sonen fotograferar på hemvägen, väntar på bussen, strike a pose...!
 
Fortsätter göra snygga poser, hmm...!

En harmonisk känsla

En happy Josefin idag från mitt instagram, tycker bilden speglar den där känslan jag har inom mig så bra...
 
 
Idag känner jag att jag har haft sån harmonisk känsla inom mig, jag känner mig lycklig och har funnit ett lugn. Har även hittat inspiration för att ta itu med egna fotoprojekt igen och fått en kick att styra upp bloggen. Vet inte om ni liksom jag tycker att den tappat energin och gnistan lite? Det är väl för att hon som sitter där bakom skärmen och skriver och fotar saknat glöden en aning. Men nu ska jag försöka komma tillbaka, är oerhört glad och smickrad över att så många läsare fortfarande troget tittar in. ♥
 
Om ni är nyfikna på min dag idag så kan jag berätta att den började med en timmes löpning i förmiddagssolen och därpå styrde jag vidare mot badet, simmade och solade. En aktiv förmiddag och jag fick massa ny energi innan eftermiddag/kvällspasset på jobbet. Så skönt o röra på sig, jag brukar passa på lite extra när jag inte har barnen att bara fokusera på mig själv...
 
Har förresten så mycket roligt på gång nu, både smått och stort och det är väl en anledning till att jag känner mig glad med. För en tid sedan fick jag besked om något roligt som är att vänta i höst ang min blogg, har ett roligt projekt på gång då som jag inte får berätta om nu. Men ska blir så spännande och roligt!!!
 
Annat som får mig att le just nu är tanken på att jag imorgon ska träffa fina vänner och att mina barn åter är hos mig då. O på tisdag ska jag återse en saknad vän som jag verkligen saknat! Sen har vi KENT på fredag, whiiii!!! Mer jag längtar efter är Irlandsresan i september, den ska bli skandalöst rolig!

Sista chansen, tävla fram till 23:59!

Absolut sista chansen att vara med i tävlingen, missa den inte. Ni har chans att vinna en personlig almanacka från personligalmanacka.se, du tävlar fram till midnatt på länken nedan, vad väntar du på? ;-)
 
 
Tävla här om personlig almanacka hos Happy Days!

Härlig sommarkväll, äntligen

 
Sitter just nu inte i skrivande stund och smuttar på en läskande drink, nej jag sitter inne på jobbet och avundas alla som är ute i det vackra härliga vädret! Vilken sommarkväll! Kan tänka mig att uteställena är fyllda till bredden med glada människor just nu. Skulle bra gärna suttit där i solen med en kall öl och låtit kvällsolen smeka mitt ansikte till en fin solkyst rodnad... Får se om det är någon sol kvar när man checkar ut... Antagligen inte, så njut gott ni som kan. Jag kör på några timmar till jag sen får vi se vad som händer... ;-)
 

And everything happens for a reason...

 
 
Är det så tror ni, att allt har sin mening? Saker kanske inte alltid blir det man tror eller hoppats på men det kanske blir just det av en anledning. För att vad som än händer kanske det just är vad som behövs just då, för att livet ska ta en vändning och kanske för att något annat väntar... Jag vet inte, men tror helt klart att äventyret inte är slut än, det har precis börjat!
 
Nu är det visst helg, jag ska jobba, vad ska ni andra göra?
 
 
 
"I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart,
so that better things can fall together."
 
-Marilyn Monroe

Att ge upp något man tycker om...

 Söta små skor på min sessa Nyponros fötter.
 
 
Jag har nog blivit lite veckovill av att jobba skift, inte helt koll på vilken dag det är. Blir så när man jobbar helg och är ledig några dagar mitt i veckan istället. Idag har jag trott större delen av dagen att det är onsdag, men så hade vi redan kommit till torsdag. Knas vad fort tiden går! I helgen ska jag jobba med, gillar verkligen skiftjobb. Det går inte nog beskriva hur bra det passar för mig och min person. Men tyvärr är det svårt o få till det bra när man har barn varannan vecka. Usch, blir så ledsen så jag nästan går sönder när jag tänker på att jag kanske måste ge upp min tjänst framöver om vi inte kan lösa det som det var sagt från början... Älskar ju det här... Vill inte, vill inte...! Är det några av er där ute som har separerat och jobbar skift? Hur fungerar det med varannan veckalivet, hur gör ni?
 

Lite vilja ha...

Har ägnat mig åt spaning för höstgarderoben, även om jag hoppas att det är lååångt kvar av sommaren och att den rikitiga värmen kommer snart. Men man blir ju mer och mer inställd på höst, speciellt när det luften blivit kylig, imorse var det riktigt kallt när jag cyklade till jobbet i dimma...
 
Klickade runt på Zalando och trånade efter skor och ramlade över ett par snygga Hunter stövlar, funderar på att slå till på det till hösten! Varit sugen ett par år nu, snygga till allt tycker jag, en tidlös klassiker som fungerar i alla väder, med instoppade jeans för en shoppingsväng och fika på stan eller för en mer praktisk tur ute på Gränslandet... Funderar på hur de är i storleken, kan man ta sin vanliga storlek eller behöver man ha en större? Hört att man bör ta en större för att få plats med en ev extra socka, behövs det? Ni som vet, tell me!
 
Mer jag funderat på att investera i är en bra softshelljacka, har aldrig haft en praktiskt fritidsjacka men Peak Performance verkar vara bra och så gillar jag märket skarpt, någon med erfarnehet utav deras jackor?
 
Passade även så klart på att kika efter barnkläder till min skatter när jag ändå var inne och spande runt, sköna träningskläder till skolstarten står på att köpa listan, gillar verkligen Zolandos stora utbud för hela familjen. Här blir det nog o klicka hem ett o annat att ladda upp med inför hösten. Som vi hoppas inte kommer allt för snart! Eller hur!? :-)

Ni glömmer väl inte bort att tävla?

 
 
Tävlingen gäller bara veckan ut, så skynda att vara med för chans att vinna ett presentkort på en egen personlig almanacka! Klicka på länken nedan för att komma direkt till tävlingen:
 
 
Tävla här om personlig almanacka hos Happy Days!
 
 
 
 
 
 
 

En snabbis!

 Norrköping var vackert ikväll...
 
Tänkte hinna uppdatera bloggen lite snabbt innan kudden kallar, ja det gjorde den iof för länge sedan... Ska ju upp om 5 timmar så jag borde försöka sova lite nu. Vet inte vad som tagit åt mig sista tiden, har så otroligt mkt överskottsenergi. Det leder till att jag har svårt o få ro att somna på nätterna, kan ligga vaken till småtimmarna...
 
Satt i kvällssolen på balkongen och funderade på vad jag skulle göra, om jag skulle springa en runda eller gå en fotopromenad. Det fick bli båda! Cykel tur o retur till Åbackarna och sprang där två varv samtidigt som jag passade på att fota detta vackra område längs strömmen, Norrköping i mitt hjärta! Trots att jag varit i farten hela dagen har jag fortfarande massa energi kvar, skulle kunna dra ett varv till just nu... Vad är det för fel på mig?
 
Nu ska jag försöka få några timmar sömn innan jag åker o jobbar i gryningen, gonatt!!

But now I see the sun, now I see the sun

Instagrambilder från senaste dagarna
 
Idag har jag njutit sommar, en sällsynt dag med sooool!! Var ledig och började dagen med att fräscha till mig hos frissan, ljusade upp och klipte bort torra toppar, så nöjd när jag gick ut därifrån!! Ni som klipper er i Norrköping, kan varmt rekommendera Trendfrisören på Skolgatan, har gått till dem i 6-7 år och alltid varit toknöjd. Har provat på det mesta hos dem, brukar ibland ge dem fria händer o låta de klippa/färga som de vill, sist jag gav dem utrymme o göra vad de ville så vart jag brunett med lugg, i höstas om ni minns? Kanske man skulle hitta på något nytt till hösten igen, men nu på sommaren trivs jag väldigt bra som mitt vanliga blonda jag. :-)
 
Mer jag gjort idag? Jo vidare från stan gick min väg till vänner med nyfödd liten, fick låna lillen och mysa...  Något speciellt att hålla i en så liten sötnos...
 
Kvällen spenderade jag på min älskade balkong i sol men lite vitt i glaset tillsammans med frusna jordgubbar i, mmm! Vill gärna passa på att sitta i solen, den är ju sällsynt denna sommar. Får lust att boka en sista minuten. Ska resa till Irland i höst en sväng föresten, men räknar inte med att det blir så mycket solande där då, haha... ;-)
 
 
Hoppas ni haft en härlig dag, love!!!
 

Ett rum att dela på

Mina skatters rum, det är inte helt klart men så här ser det ut just nu, ett skrivbord ska köpas till bla. Går toppen att dela, de tycker faktiskt att det är rätt mysigt!

Vackra plåtburken och väskan längst bort på raden är från lillatussilago.se

Våningssäng som så småningom kommer att bli vit, ska bara hitta den där orken för det... ;-)

Tävling, vinn personlig almanacka!

 Min egen personliga almanacka med ett av mina egna foton som omslag. Lovade mig själv att 2012 skulle bli ett bra år, därav titeln "Josefins Happy Days 2012", men som även går väl i hand med mitt bloggnamn. ;-)
 
 
 
Jag tänkte att vi skulle hitta på något roligt i bloggen, en tävling kan vara på sin plats! 
Nu har ni chansen att tävla om en egen almanacka från personligalmanacka.se!
 
 
Personlig almanacka har funnits i många år nu och jag är själv en duktig användare utav dem. Det jag gillar är att man kan utforma den i detalj som man själv önskar. Man kan välja färdiga mallar till omslag eller så laddar man upp en egen bild, som jag gjort. Innehållet kan man välja utformningen på med, jag har valt att tex ha med dagens träning på varje dag samt komihåg och tider för dagis/skola. Det finns så oändligt många möjligheter att skräddarsy almanackan på så att den just blir så personlig som möjligt!
 
 
 
För att delta, två enkla regler:
  1. Gilla på Facebook
  2. Motivera varför du vill vinna
Som ett plus i kanten för en extra lott får du gärna gilla inlägget på bloglovin och/eller berätta om tävlingen i din blogg/facebook! Dela gärna bilden nedan med följande länk:
http://myhappydays.se/2012/july/tavling-vinn-personlig-almanacka.html
 
 
 
 
Tävlingen pågår tom sönda 22/7-12

Bröllopsplåtning och limousineåkning!

 
Vet ni vad, jag sitter just nu i soffan med världens största smile i ansiktet!! Jag har haft fullt upp hela dagen som bröllopsfotograf och nu på kvällen när jag inte kan låta bli att titta igenom mitt jobb, trots att jag är helt slut, så kan jag inte känna annat än att jag lyckats!! Jag blir faktiskt skitglad när jag ser bidlerna, whiiii!!! Har hur många bilder som helst att gå igenom, men oooom jag är nöjd med det jag sett hittills. Så nöjd att jag inte ens behöver efterredigera de flesta. De bara är perfekta från början. Men, jag kommer inte kunna låta bli att leka loss lite med några utvlada i alla fall, göra lite varm toning som på bilderna i detta inlägg, svartvita kopior osv, Det är ju så kul!! Shit vad roligt det här är! O söta ungar sprang det runt på bröllopet med som jag fångade in action. Bröllop och barn är så himla roligt att fotografera!
 
Regn var det hela dagen med, men det gjorde inte så mycket, vi fick massa fina utomhusbilder i alla fall mellan uppehåll och småduggande. Sen tycker jag det är roligt med utmaningar och prova lite nya bildvariationer, vart ju snyggt med alla paraplyerna. Särsklilt efter vigseln när alla gästerna samlades utanför kyrkan och det var många paraplyer i luften. Åhh, ni ska få se dem sedan, alla mingelbilderna vart ju så fina!!
 
Och limousine fick jag åka med, för första gången. Det skulle man göra lite oftare, vilken lyx! Blev bjuden på skumpa i baksätet, där hade man det bra. ;-)
 
Var väldigt speciellt föresten att fotografera idag, vi var nämligen i den kyrkan där min dotter döptes för 2½ år sedan. Inte varit där sedan dess... Minnen och känslor kom över mig, både lite jobbigt men fint på något sätt, kyrkan är väldigt vacker...
 
Sen var det lite roligt sammanträffande med, att jag tydligen varit på samma fest som några av grabbarn på bröllopet för 15 år sedan, haha, det kom jag inte ens ihåg... Men jag minns festen, vilken kväll det var... Roligt med bröllop på så sätt att man får kontakt med så många andra, jag kände tom igen flera på bröllopet idag, kanske från något tidigare bröllop jag varit på? Lite jobbigt när man inte kan sätta fingret på varifrån man känner igen någon eller som i detta fall några...
 
Oj vad jag skriver av mig just nu, har hållt igång i snart ett dygn känns det som. Jag jobbade ju nämligen natten med och kom ju hem efter 6 imorse. Så jag har bara sovit 4-5 timmar innan jag gjorde mig iordning för bröllopsplåtningen i dag. O kom hem vid 19-tiden, då körde vi lördagsgodismys jag och mina skatter samt hade disco, vad vi dansade. Min små, saknat!
 
Och ni, tack för alla svar ang vad ni vill läsa/se mer av i bloggen. Inredning, foto, redigeringstips, vardag, barnen var det som kom upp mest, så då får jag lägga in lite mer fokus på det! :-) O ang sponsrade inlägg, det som gjort att det kanske upplevts som att jag bara gjort reklam sista tiden i bloggen är väl för att energin att skriva om vardagen och allt annat i mitt liv inte riktigt varit på topp... Och så har jag känt att det varit lite väl privat nu sista tiden iom mitt nya liv, det finns bitar jag känner att jag inte vill skriva om som påverkar hur jag mår. Och de inlägg som jag normalt sett skulle skrivit mellan sponsrade inlägg har därför utebliviti, kan förstå om man då uppelvt att jag bara gjort reklam? Har förfrågningar från flera företag i min mail varje vecka men väljer inte samarbeta med alla. Men jag börjar återfå energin nu, därför som jag frågade er om vad ni vill se mer av så jag vet vart jag ska lägga fokus nu när jag tar nya tag med bloggen. Så tack för att ni svararde!
 
Ps, imorgon kommer det upp en tävling i bloggen, för den som vill!
 
Kramar!

Vad vill du att jag bloggar om...?

Min fina loppisfyndade vintagekamera som gör sig fint hemma hos mig, fått av snälla föräldrar... ♥
 
 
Om jag får passa på att fråga er så här rakt ut, vad vill ni se mer av i min blogg?
 
Vad intresserar just dig att titta in hit och vad är du nyfiken på att läsa om eller se bilder på? Vill ni ge mig kritik så gör det med, kanske man kan få en chans att bättra på sig i så fall! :-)

Sova bort dagen...

Detaljbild från hemma hos mig, älskar det vackra indiska skåpet...
 
Sover i omgångar idag, kom hem från jobbet straxt efter 06 och ska iväg o jobba natt igen om några timmar. Och efter nattjobb och ny dag förmiddagssovning så väntar nästa jobb, en heldags bröllopsfotografering imorgon, längtar...! ♥
 
Har föresten fotat så mycket denna vecka, känner hur glädjen att jobba med min systemkamera återvänder. Har totlat halkat ned och satt mig fast i Instagramträsket denna sommar, mest klickat bilder med min iPhone. Tycker det är så frigörande, inte behöva anstränga sig till det yttersta att ta den 100%-iga bilden. Istället bara trycka av lite som man vill, fånga en känsla, fota loss, leka i redigeringsappar och slippa plocka fram datorn... Lite av en utmaning med att kunna ta en häftig bild med en enkel simpel mobilkamera. Och hur smidigt som helst att ha allt man behöver i iPhonen som ryms i handen, fickan eller väskan.
 
Men nu fick jag mersmak för min systemkamera igen, tagit en hel del vardagsbilder de senaste dagarna och kommer dela med mig mer av dem i bloggen framöver.
 
Föresten, vad är det med vädret?! Jag blir helt slut o trött av detta ständiga väderomslag, regn, åska, sol, regn, sol, åska, åska, sol och regn... Sommar och sol tack!
 

Chilichokladdoppade jordgubbar

 
Något som är himelskt gott är att smälta chilichoklad och doppa röda söta gubbar i. In i kylskåpet på en tallrik för att stelna innan det serveras. Kanske ett litet glas kylt mousserande kan passa till, eller vad tror ni?

Ett tips, Lindmon 10% rabatt och fraktfritt

 
Har ni sett vilka fina stilrena illusttrationer man kan beställa hos Lindmon Design som affisch? Här ovan har jag plockat ut mina favoriter och en av inspirationsbilderna från Lindmons hemsida.
 
O vet ni vad det bästa är?
 
Jo om ni hittar något fint ni vill beställa hem så lämnar Lindmon Design 10% rabatt och fraktfritt. Detta gäller hela året ut om ni uppger kampanjkoden "MyHappyDays2012".
 
Visst är det bra!? In och kika efter något nytt fint till hemmet! Eller varför inte ge bort i dop-, födelsedag- eller bröllopsgåva?? Perfekta presenten!
 
 

I nya barnrummet...

 
Den fina klänningen Meja bär är från bibilo.se, passa på och klicka in för att göra reafynd i butiken som just nu har upp till 70% i rabatt!

Dancing


Bibilo.se - kids design

 
 
En söt liten sommarklänning anlände till Nyponrosen för någon dag sedan. Har inte haft lillan hemma än så hon fått prova, men visst är den fin? Kommer från bibilo.se - kids design. Den hade två lager tunna underkjolar inunder, gillar när det är lite tylligt och vippigt, Tror att det får bli en födelsedagsklänning detta, hon fyller ju faktiskt 3 år nästa månad. Lilla pluttan blir stora fröken, hon tror redan att hon är stor nog att bestämma det mesta. Jodå, det här är en framåt, envis och viljestark fröken med skinn på näsan, hon vet nog vad hon vill och allt ska och kan hon klara själv.  ;-)
 
 
Psst, missa inte stora sommar rean hos bibilo.se, upp till 70% i rabatt!

Kärlek

 
 
 Vill ni ha en dos kärlek så kika in i min fotoblogg, där har ett smakprov från senaste bröllopsfotograferingen landat, fler kommer vart efter.

Kvällspromenad

 
Vilken härlig kväll vi hade igår, gick en mysig kvällspromenad på 1,5 tim i varmt släpljus, bla på en vacker och speciell plats från mina barndomsår... Länge sedan jag vandra där, kändes speciellt. ♥  Hoppas sommaren håller i sig nu, man vill gärna passa på att fånga varma dagar som dessa för sommaren har en förmåga att gå allt för fort... Ska därför passa på att njuta av här o nu så mycket jag kan.
 
Ha en fin dag och ta vara på den, kram!
 
 

Bloggen 2 år!!

 
 
Jag firar lite i efterskott att min blogg Happy Days fyllde 2 år i lördags med denna bild. Grattis!
 
 
Tänker tillbaka på hur jag en gång startade min blogg och vilken personlig resa jag gjort under dessa 2 år. Hur mycket bloggen har betytt för mig och hur den faktiskt gett mig mod och fått mig att växa som person. Skulle vilja säga att den hjälpt mig att blomma ut och bit för bit suddat bort den där blyga tjejen som kände sig osäker, stod bredvid och inte vågade ta för sig av livet.
 
En dag för 2 år sedan bestämde jag mig för att sätta ned foten och börja göra det jag ville göra med mitt liv, ta del av det som händer här och nu, ta för mig och inte låta saker pasera förbi. Kan andra så kan väl jag!? Min blogg fick bli skeppet ut på öppet hav, en resa mot nya mål och möjligheter! Och jag är så glad för mitt beslut att öppna Happy Days och jag är så glad att så många tycker det är intresant nog att följa med mig på min resa i min vardag med kameran i min hand... Tack alla ni för att ni finns med och gör resan så rolig! Det är glädje att läsa era hälsningar och se att så många faktiskt vill titta in här, ca 21000 besöakre per månad känns ju verkligen wow... Tack!
 
Men jag tänker även på att under 2 års skildring har jag gått igenom otroligt mycket på kort tid. Hunnit gifta mig, byggt hus, skilt mig, separerat, flyttat till eget... Ja galet egentligen vad mycket man kan hinna med på förhållandevis kort tid... Men, faktum är att jag här idag är så tillfreds med livet och mår rakt igenom bra. Jag kan skratta, le och må bra utan att känna en överhängande skugga som jag försöker vifta bort. Jag har hittat en inre frid! Jag mår bra, är lycklig och nu fortsätter jag min resa med nya spår i Happy Days, vill ni hänga med?
 

Arbetskväll

Instagrambild från just här och nu i köket (@myhappydays_se)
 
Skön sommarkväll, solens sista strimmor kastar sig in i mitt hem i ett varmt ljus. Älskar ljusinsläppet i min nya lya, det fyller hela hemmet med energi! Sitter just nu i skrivande bloggstund med genomgång av bilderna från bröllopet jag fotograferade igår, ett av mina topp 5 bröllopsfotograferingar måste jag nog säga! Den lyckliga rofyllda känslan efter fotograferingen sitter kvar än. Vad bilder det blev, jättefint och spontant bröllopspar med egna roliga idéer. Fick foton i massa olika situationer och miljöer, har en hel del där att gå igenom, kul!!
 
Ikväll måste jag tänka mig för så att jag inte sitter o redigerar för länge, för imorgon är det upp tidigt som gäller igen, tillbaka till mitt ordinarie jobb som kundrådgivare. Hade en härlig sista ledig dag med kottarna, vi tog en cykelutflykt till Vasaparken med matsäck och spenderade några timmar där i förmiddagssolen, mysigt!  Fick förresten även idag ett rörande besked, att min barndomsvän sedan småbarnsåldern har fått sitt andra barn, grattis till hela familjen!! Pratade just med henne och fick höra hela histioren, allt hade gått bra och de mår fint!
 
Nu önskar jag er en härlig fortsättning på kvällen, själv ska jag jobba liiite till, kram!

Happy!!!!

Har haft en så underbar kväll, suttit ute i värmen i kvällsolen med barndomsvännen som är på tillfälligt besök. Pratat ikapp senaste året med vin i glasen och snacks i skålar. Vad härligt det är med vänskap som alltid är densamma oavsett hur långt avstånd det är mellan varandra och hur lång tid som hinner passar... Finaste Kat, vilken trevlig kväll på min balkong! ;-) 
 
Nu sitter jag uppe och ler för mig själv mitt i natten och lyssnar på musik med balkongdörren öppen, sommarnatt... Känner mig så upprymd av glada känslor! Fotade ett vackert brudpar i eftermiddags med, man blir så lycklig och berörd när man ser sån kemi mellan ett par, känner glädje och lycka över deras kärlek. Så himla roligt att få fånga det vackra på bild, är riktigt nöjd med flera bilder!
 
Tack även finaste ni för att ni delat med er av så många bloggodistips i mitt förra inlägg, guu va kul!! Ska spana in alla så snart jag hinner med. Tack!!
 

RSS 2.0