Blomsterbud, blev så överraskad!

 
För ett par veckor sedan fick jag ett oväntat blomsterbud en helt vanlig tisdag. 
 
 
Om det är något som verkligen gör mig glad så är det att få blommor och att få ett blombud är ren lycka! Kommer det dessutom ett bud med blommor när man minst anar och överraskningen blir total, ja då kan jag leva på det länge! Det är ju väldigt speciellt att få blommor då det inte händer varje dag och speciellt inte att få en bukett med budbil hem. 
 
För ett par veckor sedan fick jag hem den här vackra buketten, jag skulle på ett möte inne i stan och på vägen ut på trappan väntade ett paket med blommor! Bara så där! Blommorna visade sig komma av kärlek från mina föräldrar och av en helt annan anledning då de inte kände till mötet. Blev så överraskad och glad av deras omtanke. Tänkte att det här måste vara ett gott tecken och hoppades att mötet skulle gå bra. Det gjorde det också! 
 
En riktig turbukett och visst är den vacker! 

Höstfint i krukor

 
Nu är det höstfint på vår entré! 
 
Fina höstblommor har planterats i krukor under helgen och pryder nu entrén. Valde att sätta ihop starkt rosa höstljung tillsammans med alunrot vars vackra blad skiftar i rött. Ner i krukorna hamnade även silvernjurvinda som hänger ner så vackert över kanten. Hur glad blir man inte av alla färger! Så klart fick även en dekorativ prydnadspumpa plats på framsidan. 
 
Vackra höst, du är så välkommen! 

Höstrusk och hoppa i vattenpölar

 
September har rullat in och hösten har gjort entré med regn och kyligare grader. När det regnade som mest en av dagarna gick vi ut och lekte i loss, Nyponrosen med att hoppa i vattenpölarna och jag med att fånga glädjen och stänk från tusentals regndroppar på bild. Det är stunder som dessa som det glöder till extra inom mig, när jag får fånga ögonblick och frysa tiden i rörelser och känslor. 
 
Tänker ofta på att när jag fotar mina barn så är det deras barndom genom mina ögon som de får, som ett arv. Jag vill att de ska kunna titta tillbaka i vuxna år och känna den värmen som jag lagt ner för att bevara stunder i deras uppväxt. Den kärlek jag haft i mina ögon och i mitt hjärta när jag tagit alla dessa bilder, bilder på mina skatter som är det dyrbaraste i världen. 
 

RSS 2.0