Innan löven föll

 
Innan löven föll och Vreta kloster bländade oss i sin vackra varmröda höstglöd. 
 
 
 
Det är inte mycket färger kvar ute i naturen nu och idag känns november extra grå med täta regnmoln som vägrar släppa genom ljuset. Det behövs färg idag så delar med mig av dessa bilder tagna tidigare under hösten under en fotoutflykt. Har hållit lite på dem, väntade på rätt tillfälle och idag kändes det som de behövde visas. Är själv en vädermänniska, så fort solen är framme är jag lyckligaste människan i världen men då det är grått ute deppar jag ihop. Så var det idag, så kanske det är för fler? Här har ni isåfall en hälsning från mig, hoppas kunna sprida lite pepp till er i grådiset.
 
Kram 

Lägenheten är såld!

 
För 2 veckor sedan skrev vi kontrakt och köpte vårt drömhus! Och nu har jag även skrivit kontrakt med nya ägaren för min lägenhet som är såld, en snabb affär innan visning. Händelserika veckor har det minst sagt varit där allt löst sig så himla bra och smidigt! 
 
 
Känns skönt att kunna fokusera mer på huset nu och samtidigt få ta det lugnt. Har varit superstressad senaste tiden över försäljningen mitt i pandemin. Så är otroligt lättad över en affär där jag slapp öppna upp mitt hem för visningar med många anmälda och risk att dra in smitta i hemmet, speciellt då jag har sänkt imunförsvar. Har även en bra magkänsla av att det är rätt person som köpt lägenheten och som kommer trivas lika bra som jag gjort. Det känns fint!
 
Nu känns huset ännu mer verkligt, längtar efter att börja planera inredning och projekt. Och att få göra det med honom, tillsammans skapa ett hem till vår familj! Ser även fram emot att få lära känna en ny stad och dess omgivningar, det ska bli spännande!  

2,5 rok med tre uteplatser till salu

 
Min lägenhet ligger nu ute till försäljning på hemnet, 2,5 rok med tre uteplatser till salu!
 
 
 
Så har det hänt, steget till hus blir mer definitivt då annonsen på min lägenhet nu ligger online. Är ni nyfikna på min bostad så klicka in på länken. Bilderna ovan tagna av mäklarens bostadsfotograf. :)
 
Det är pirrigt och stort, har hållit den här lägenheten och området så kärt. Älskar verkligen lugnet i området och hur nära till naturen det är men även in till stan. Men nu är det dags att släppa taget och låta en ny ägare få bygga ett liv med fina minnen här.  ♥
 
 
 
 

Vi har köpt livets drömhus!!!

 
 
Vi har köpt hus, vi har köpt hus, vi har köpt hus!!! 
 

 

Ja det är sant och fortfarande svårt att helt förstå. Det är så ofattbart stort att jag fullkomligt bröt ihop när mäklaren ringde oss på tisdagskvällen och sa grattis! Var inte alls beredd på det samtalet för efter ett dygns stressig och nervkittlande budgivning på vårt drömhus så var mitt hjärta nästan på väg att gå sönder, trodde aldrig det skulle bli vårat. 

 

Men det blev det och jag bara skakade och grät i Rickards famn under samtalet, herre gu, vi är med hus!!! Precis ett sånt hus som jag alltid drömt om sen 20 års ålder!! Ett charmigt 30-tals hus, med så mycket känsla och värme, gamla vackra blåsta originalfönster med röd spröjs, plankgolv, tegelvägg, världens typ största kök, bubbelbad, stora sovrum till barnen och Nyponrosen med en alldeles egen walk in closet i sitt rum. Huset ligger högt på en bergsknalle med utsikt över staden omgiven av grönska och med en stor privat trädgård. Allt i toppskick och underhållet, bara det otroligt på ett snart 100 år gammalt hus!

 

Det är så stort för mig att tårarna aldrig vill ta slut, kan knappt skriva för ögonen är alldeles dimmiga. Jag har längtat och väntat så länge efter livet i hus med familj. Vi har letat länge och var inställda på att till slut få köpa något som inte alls var vad vi egentligen ville ha, bara för att få ett gemensamt hem att få plats alla på. Så att det blev ett hus som var exakt som vi ville att det skulle vara om vi fick drömma och önska fritt är så otroligt, vi är så lyckliga! 

 

Igår skrev vi på kontrakt och i början på nästa år har vi nycklarna till vår dröm, en ny start i en ny stad och ett nytt liv. Han och jag, vi och barnen, vi fem. ♥

 
 
 


RSS 2.0