Vaken natt


Vaknade straxt innan kl 4, klarvaken, ingen idé att somna om. Gick upp och sitter nu med tänd brasa i kakelkaminen, tittar igenom gamla bilder och funderar över livet som farit och dagar som väntar... Har även hunnit vara lite effektiv och arbetat, har flera förfrågningar ang fotograferingar och sammarbeten med mig och Happy Days som jag gått igenom. Roligt när man får så positiv respons och varje vecka får roliga nya möjligheter! Det känns jättekul, o det känns även som jag inom en snar framtid kommer att kunna satsa lite mer... Har föresten i dag en nervös väntan inför ett telefonsamtal som kan avgöra en snar framtid, vill ni hålla i era tummar lite extra o ha mig i tanken idag?

Igår var btw en så otroligt rörig och upp o ned vänd dag, allt gick fel! Jag tappade saker, glömde saker, gick om min vän fyra gånger utan att se henne, pratade i telefonen åt fel håll, glömde bort hur jag gjorde de enklaste arbetsuppgifterna, försökte använda min fickspegel som passerkort, fick totalt blackout, det började regna när jag skulle till kvarterskrogen och jag hade vita byxor och vita converseskor då, why? Orsakade många skrattkramper hos mina kollegor igår, bjuder på det! ;-) Så idag, snälla, låt det här bli en bra och rättvänd dag!! Låt framför allt det där telefonsamtalet jag väntar på gå bra, så nytt...

Moments that take our breath away

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away”
 

Tisdagens tänkvärda...


Påsktipset!


Bilder lånade från http://lillatussilago.se/



Måste dela med mig av ett hett tips så här till påsk, supersöta påskägg att fylla med godis eller andra skatter för bara 10 kr hos favoritbutiken LillaTussilago.se! Ni hittar dem under rubriken "Lek och pyssel". Kika gärna förbi de andra kategorierna med, det finns så galet mkt fint i butiken! :-)

-Jag är en tiger, grrrr!


Mitt lilla hjärta kom krypandes och morrandes igår.

-Grrrr!! Jag är en tiger!

;-) Ibland är man lite extra glad över att ha kameran nära till hands för o fånga de där små guldkornen i vardagen, sötaste lilla fröken bus!

Nya möjligheter


Gomorron, poppar lite musik och tänker på att hela veckan ligger framför mig som ett oskrivet blad. Det känns som att den kommer fyllas med mycket stora och förhoppningsvis roliga händelser, men vad som helst kan egentligen hända. O det är väl det som är tjusningen med livet med, att man inte vet vad som väntar runt hörnet, det gäller att fånga dagarna och ta vara på ögonblicken... Bara hänga med! :-) Ska sätta fart på dagen nu, startar upp veckan med mötet, lite stort, lite nytt, lite ovant men förväntansfull...

Önskar er en härlig måndag!

En dag i taget

Var ett tag sedan sist, kör fast lite mellan varven numera då det är så mycket annat i mitt liv som pågår. Därför var det en glad och positiv överraskning att trots min bloggtorka mötas av att jag numera har 600 prenumernater
prick när jag loggade in! :-) Vad roligt att ni hittat hit o vill hänga med my Happy Days!


Händer i mitt liv? Vad är det som drar mig från datorn? Jag har jobbat natt denna vecka, solat ute i det underbara vädret, varit på sonens mattemusikal med lillan, blåst såpbubblor med lillan, sprungit/pw, övningskört två gånger, ätit premiärglassen på nyöppnad Halvars, haft discomys med barnen, shoppat lite fint till mig och även haft tankarna på högvarv. Men nu är jag så trött på att analysera livet i minsta detalj, struntar i det o bara lever på fortsättningsvis. Skönt o bara ta dagen som den kommer...

Nästa vecka har jag iaf massa roligt inplanerat att se fram emot, ska på ett möte imorgon som jag är nyfiken inför, senare har vi aw mitt i veckan med fina kollegor som brukar få mig på gott humör och som oftast ger mig träningsvärk i magmusklerna. Fredag en helkväll ute med min fina vän Anna, love ya! Lördag har jag även blivit bjuden till en fin tjej på lite fest, ska det bli en riktig partysessa av mig den kommande veckan tro? ;-)


Love Joss

Jag ler


Är det inte fint att kunna ta fram härliga minnen när man behöver ett nytt leende som mest? Just nu blundar jag mig förbi den sista vintergrå vardagen utanför fönstret, förlorar mig i solvarma minnen och drömmar mig långt bort in i den förväntansfulla sommaren... Snart!



O mer som får mig att le, tycker det är hur jättehäftigt som helst med all denna enormt positiva respons från er, wow! Vad roligt att bli så uppmärksammad för mina foton och bloggen, tack, gulliga ni, vad glad jag blir! Kommentarstorm på mina bilder och antal prenumeranter har skjutit i höjden senaste veckan, snart 600 följare via bloglovin! Det värmer att ni gillar det jag gör, tack! ♥


Önska er alla en härlig kväll... :-)

Working


Älskade motljus! Jobbar vidare med senaste bröllopsbilderna...




Är full fart fram här idag, har jobbat en hel arbetsdag på mitt ordinarie jobb, sen simmat och därefter cyklat hem för att jobba några fler timmar på egna projekt. Skulle tagit det lugnt nu ikväll o vilat men jag inser att jag måste fortsätta att fotojobba lite till efter att jag bloggat...

Något som jag förresten tycker är roligt är att jag har kommit igång med träningen. Vardagsmotion iom cykling varje dag sen en månad tillbaka, sen löpning/PW varvat med simning som jag precis börjat med... Så frigörande! Behöver röra på mig, har nämligen så mycket överenergi då jag sitter stilla framför datorn i mina jobb annars. Förutom då jag fotograferar... Efter bröllopet jag fotade i 5 timmar nu i mars hade jag faktiskt träningsvärk i skinkorna efteråt...Haha! Antar att jag använt mig av ihållande ställningar som typ "stolen" när jag letat bra vinklar, fotandet blir ju en träningsform i sig, nytta med nöje! ;-)

Nepp, nu ska jag kasta mig över fler härliga bilder, trevlig kväll!


Frigörande energi

 

Vaknade just, ser att kvällen kommit. Vet inte hur länge jag sov men totalt slut var jag tydligen. En frigörande tur i spåret tidigare gjorde sitt, skönt att få köra slut på sig själv ibland. Bara bränna sönder all överenergi som pumpar i takt med musiken i lurarna, rensa tankarna, vinden mot ansiktet, rofyllda känslan i björkallén, kvitter från skogen... Kom hem, tog ett bad och somnade. Nu ska jag äta sushi och förmodligen fortsätta sova efter det då jag fortfarande är jättetrött, lugn lördagskväll för mig alltså.

 

Hoppas ni andra har en fin kväll, vad händer? :)

 

 


Someday is not a day of the week

 

everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end

 


Godmorgon, godnatt

Nu ska jag hoppa i säng, fy mig att vara överenergisk och inte kunna slita mig från att bildredigera trots att jag jobbat natt 22-06 och just kom hem... Hur normal är man då om man sätter sig att jobba vidare med sina egna projekt? Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar bilden heller, något som stör mig, hm... Nej bums i säng, godmorgon, godnatt!

Att stanna upp



Stannar upp lite här, ibland kommer något emellan som kallas livet.


Att fylla år i efterskott... ♥


Jag hade en trevlig överrasking i brevlådan som väntade på mig när jag kom hemcyklandes från jobbet idag, ett paket!! Ett paket från en fin bloggvän! ♥ Det finns så många fina personer som jag lärt känna på avstånd här i bloggosfären, det känns som jag har vänner lite runt om i varje hörn av världen numera. En av de rara personer jag lärt känna är en söt och modemedveten tjej vid namn Lindha som jag har följt sedan jag slog upp portarna för Happy Days. Vissa människor känner man bara att man klickar så bra med, även om vi inte träffats irl... Men jag tror nog att jag ska komma ned o överraska dig i din fina butik Fröken Inez en dag inte för långt bort. Kanske kliver jag bara på en dag i sommar när Sverige och västkusten är som vackrast...? ;-)

Fina Lindha skickade en försenad födelsedagspresent, fina smycken från Snö of Sweden som finns hos henne på Fröken Inez! Wow, jag blir ju rörd, tack igen finaste fina! Ska invigas imorgon!



Hälsans kök


Idag slog jag till på att fixa något nytt till middag. Jo jag lovar, jag luras inte, även om man tydligt ser att det är tacos som stod på menyn. Denna gång har jag provat ett vegetariskt alternativ från Hälsans kök, deras nya tacofärs. Och som ett test valde jag att inte säga något till barnen om att det inte var vanlig köttfärs för att se hur de skulle reagera. O de smaskade på som vanligt, gott betyg alltså! :-)

Kände att det var roligt att prova något nytt och vegetariska rätter har jag inte lagat i så stor utsträckning tidigare. Men om man tänker på hälsa och miljö är det ju inte så dumt att satsa på köttfritt någon gång, kanske en gång i veckan? Kött innehåller i regel högre halter miljögifter än vegetabilisk kost, något man kanske inte tänker på? Därför kan det ju kännas rätt sunt med vegetariskt som alternativ någon gång ibland om man inte vill byta ut hela kosten. O mängen mättat fett är mindre med samt att man får i sig mer antioxidanter, vitaminer och fibrer med en grön kost, känns hälsosamt och fräscht. Jag ska prova att variera mig mer framöver och har faktsikt laddat upp med mer produkter från Hälsans kök som jag kommer testa. Spännande! :-)

Och om ni är nyfikna på vad jag fyllt upp mina tacosskal med består de alltså av tacofärs från Hälsans Kök, körsbärstomater i skivor, tärnad gurka, riven ost, tärnad avocado, tacosås, tzatsiki, gul och röd paprika. Tadaaa!

e.l.f

 

För en tid sedan fick jag hem lite fina prova på produkter från e.l.f, tipsar gärna om att de just nu har en pågende rabatt, se ovan! Men skynda, för det gäller bara tom imorgon kl. 10:30. Själv är jag väldigt nöjd med läpstiftet, just nu min favorit på läpparna! :-)

 

Klicka in på länken nedan!

 

www.eyeslipsface.se


Jag var på bröllop

Lite små glimtar från Anna och Johans bröllop som jag var med på bakom min lins i lördags, vackert!! Har inte visat dem bilderna än, knappt hunnit titta igenom dem själv ännu. Så jag bjuder bara på dessa just för nu. Man blir alltid lite speciellt tagen när man är på bröllop, mycket känslor i luften!  :-)

Och vinnaren är...


Wow vilket otroligt gensvar på tävlingen för L’Oréals produktkit, hela 521 deltagare! Tyvärr har jag bara ett produktkit att tävla ut även om jag skulle vilja ge er ett var. Dragningen är nu gjord och den lyckliga vinnaren denna gång blev...

Emilia, hon skriver så här:

"1. nästan 40% vatten.
2. Jag behöver verkligen nytt smink (skulle speciellt behöva själva "bas-sminket" alltså precis det som du lottar ut).. Det är nämligen så att jag är ganska mörk under ögonen och ofta känner jag att jag vill täcka det lite.. dock är det så att min concealer-penna som jag tidigare hade, har tagit slut.. så det jag just nu använder mig utav är lite foundation som jag smetar ut under ögat.. Dock har jag egentligen ingen egen foundation, utan den jag använder mig av är en sån där "testförpackning" med foundation som alltså är ganska liten och som jag får snåla lite med för att den inte ska ta slut..

Dessutom skulle jag gärna vilja ha produkter hemma så att jag kan lägga en hel "bas" i hela ansiktet (och inte bara under ögonen, haha) då jag t.ex ska fota självporträtt eller då jag ska bort någonstans eller liknande (vilket jag inte riktigt kan göra nu..)


men nu kanske du undrar varför jag inte köper produkter om jag så gärna vill ha det, men det handlar mycket om priset också.. I läget jag är i nu, måste jag prioritera vissa saker mer än annat och såklart önskar man att många produkter var lite billigare, men samtidigt hade samma goda kvalitet.. Dessutom tycker jag att det kan vara lite svårt att i denna stora "smink-djungel" hitta just den produkt man ska köpa, alltså vilken som passar bäst till hudtyp, pris osv.


(Dessutom gillar jag inlägget på bloglovin, hehe! ;D )
"


Grattis, ett vinnarmail är skickat! :-)

Långledigt med sol


Väska och brillor som längtar efter sommaren

 

Fredag och sol i sikte!! Detta tillsammans med långledighet vore inte fel att fira med en lite bira eller två ute ikväll, kanske kan ragga med mig någon att göra mig sällskap. Någon sugen? :-) Har inte så mycket annat att skriva om nu, sitter o tittar ut på en vacker dag med Winnerbäck på i bakgrunden, tänkte hoppa upp på min cykel vartefter, kanske dra en shopping på stan senare... Lata spontana fredagsplaner idag!


Det är bara strimmor, ett litet kliv ut i världen,
vartän vi kom ifrån, vartän vi ska nånstans
Håll min hand i vimlet, människor som tror har en chans


Ha en fin vårdag, kraaaam!

 

 


Vintage bok till iPhone

 

Twelve South BookBook från Gadgetkungen

 

Jag måste visa er min fina vintagebok "Twelve South BookBook" som jag har till min nya iphone. Den var ju med på ett hörn med hemmaspabilderna men ville visa den lite bättre. Visst är den fin!? Jag köpte den faktiskt innan jag fick hem min iPhone, kunde inte låta bli! Den är i läder och i sliten vintage-look, så tjusig! Fodralet är kombinerat med en plånbok som har plats för betalkort/kreditkort, sedlar samt med ett ID-fönster, allt i ett, det gillar vi!

Vart även överraskande glad då jag såg att min fina lilla bok låg i postlådan redan dagen efter jag lagt beställningen, toppen med snabb leverans!


Carpe Punctum

Vilken härlig känsla det var den morgonen för en tid sedan när jag flög upp ur sängen, så klar i tanken och beslutsam! Jag visste precis hur min nya tattoo skulle ta form, det var så perfekt! Efter att ha funderat och längtat efter att göra en ny under något år men inte hittat rätt motiv så kom den till mig den där morgonen. Att det tagit tid beror på att jag vill att den ska vara betydelsefull och speciell för mig, inte bara snygg. Man ska ju trots allt leva med den inte bara nu utan även i framtiden...

Jag ville binda ihop min kärlek till fotografering med mitt sätt att se på livet. Att fånga ögonblicken för mig är ett ledord som jag har som motto. Både ett sätt att fånga livets vackra stunder och leva här och nu, ta tillvara på de tillfällen och ta de chanser man får... Men det är även en passion för mig, en utmaning och drivkraft att fånga ögonblicken på bild. Så det stod helt plötsligt så självklart vad jag skulle göra. "Carpe Punctum" (som är latinska för "Fånga ögonblicket"), ville jag skriva på utsidan av min högra underarm, den sida som är utåt när man håller i kameran. På så sätt binder jag för alltid ihop det med min fotografering, när jag fotograferar kommer texten alltid synas utåt när jag håller upp kameran och visa hur betydelsefullt det är för mig att fånga det där lille extra, både i bild och hjärta. Det är perfekt för mig, foto är min passion i livet!

På bilden ovan vet jag att den ser utsmetad och blurrig ut, men det är den så klart inte i verkligheten utan så fin och perfekt så! :-)


och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

L’Oréal



Här kommer som utlovat recension på de fräscha makeupprodukterna ifrån L’Oréal Lumi Magique med lystergivande egenskaper, passa på att vara med och tävla om dem!



Lumi Magique Ljuskoncentrerad Primer Denna pärlemoskimrande och ljusreflekterande bas kom att bli en riktig favorit från dag 1. Den smälter lätt in i huden och ökar lyster och livlighet omedelbart. Man kan använda den under foundation men kan även användas utan makeup. Har en fräsch, lätt och silkeslen formula och ska ge fukt i 8 timmar.

Lumi Magique Foundation är fjäderlätt och fuktgivande, ger ett naturligt och jämnt resultat. Är imponerad över att den är så täckande trots sin lätthet, känns inte kladdig utan väldigt naturlig. Är riktigt nöjd och den tillhör av de bästa foundations jag provat.


Lumi Magique Touch Of Light Concealer Penna
Används som en sista touch i makupen och avlägsnar skuggiga partier och mörka ringar runt ögonen. Täckande och hållbart resultat!

 

 

Glöm nu inte bort att ni också har chans att få hem dessa fräscha makeupprodukter!

Tävlingen pågår till söndag 4/3-12!


RSS 2.0