A beating love within my heart

 

Sommardagar, hur härligt är inte detta!? Tillbringade hela lördagen ute med min barndomsvän och hennes lille son. Så bra man kan ha det utan tider att passa och måsten att sköta, bara en lång solig dag att fördriva med spontana infall. Blev massa prat, skratt, äventyr i parken o en del shopping på stan. Underbar dag som följdes av att se magiska Loreen sopa banan med övriga deltagare och vinna hela Eurovision Song Contest 2012, JAAAAAAA!!!!!!!

Och om bara 5 dagar är det juni och en ny början av mitt liv tar vid. Det känns underbart, börjar det nya med semester o tänker unna mig de bästa av lediga dagar fyllda med glädje tillsammans med härliga vänner o människor som ligger mig varmt om hjärtat! Tänk att det kunde bli så här, o tänk hur bra det beslutet faktiskt känns nu så här långt i efterhand. Har inte mått så bra på länge som jag gör nu, en stor tung sten har fallit från mitt hjärta, känner mig lätt som en fjäril...

Men även om det känns rätt är det inte alltid lätt, har varit en lång besvärlig resa hit men jävlar vad jag har hittat styrka i mig själv nu. O det klarar jag vad som helst med!


Feelings



Njut varje minut... Det är vad jag försöker göra nu och lever i nuet, fångar dagarna och tar vara på ögonblicken, gör allt och inget. Är inne i förändringarnas tid och blommar ut med våren. Tycker om att stanna upp i ögonblicken, som att ta in den svalkadne doften av nyblommad syrén en sval försommarnatt, att vina fram på min cykel svarta pärlan, springa genom björkalléer på grusade landsvägar, känna en len och varm vind leka i mitt hår, höra lyckan ropa mitt namn runt hörnet och att bara le när jag känner hur en tyngd i hjärtat lossnat, vad lätt jag blev...

Photo from today

En av stadens välkända vyer, på andra sidan till höger (ej med på bild) låg det legendariska Palace, gissa om mina fötter dansat sig varma där genom åren innan det lades ned. Saknad!!O till vänster i Strömsparken (som inte heller kom med på bild, vad är jag för fotograf?) har det blivit en o annan picknick med eoniterna, många minnen!

 

Sitter uppe även inatt och jobbar, working day and night... Men var tvungen att ta en liten paus och tänkte uppdatera bloggen istället. Här är en bild från dagen, så klart har jag varit igång med instagramandet igen, just love love love it!!! Tycker det är så himla roligt, inte bara det att snabbt kunna ladda upp bilder från dagen online på ett klick, visa små korn av min dag, utan även att klicka sig runt hos andra. Kan titta på bilder i evighet... Bli inspirerad och fastna i en dröm o känna mig poetisk, följa andras dagar genom bilder... Har du inte börjat med Instagram själv men vill ta del av mina bilder så klicka in på webstagram, där finns alla mina iPhonebilder online direkt på nätet.


Dandelion

 
The sun laid eyes on you in spring
Washed you with its colour to shine bright
The wind then whispers in your ear
And prepared you for a magical flight
That’s why you glow and shine
And are first but never late
As you swiftly fly in the wind
Searching for your future and fate
-Marinela Reka

Redigeringsnatt

Sitter uppe inatt och lyssnar på Kents nya album samtidigt som jag jobbar, få kan skriva texter som Kent. Det är Kent, Lasse och Melissa som kan det där, kan verkligen känna igen mig mellan raderna och tolka in... Längtar efter konserterna i sommar!

Har tänkt sitta uppe i natt och få undan så mycket jag orkar på senaste bröllopsfotograferingen med mina fina vän Anna och henns äkta hälft för jag vill inte komma efter, har nämligen flera nya fotograferingar som väntar. Himla roligt att få göra det jag brinner mest av allt för, med en kamera i min hand så mår jag bra! Men längtar samtidigt till semestertiderna i juni när saker börjar att lugna ned sig lite mer och jag kan njuta av nuet och fånga dagarna mer spontant, bara ta det lugnt och må bra...

O må bra är något som jag verkligen satsar på att göra nu, ska fortsättningsvis inte lägga ner mer tid på sånt som bara gör mig ledsen och som tar mer energi än vad det ger glädje. Tänker bara släppa in ljus i mitt liv nu, inte slösa tid på energitjuvar och saker jag inte kan förstå eller rå på, tid som går till inget. Jag börjar ett nytt liv nu, släpper taget och går starkare vidare som en ny person och tänker bara må bra! ♥


Kvällstipset, 10% rabatt!

Vill dela med mig av en rabattkod till mina läsare som gäller för sportarmbandet jag själv har.
Uppge kampanjkoden Cygnett2012 vilket ger dig 10%Cygnett Armbandet hos Gadgetkungen.


Att springa med musik

Jag är så glad, för äntligen har jag ett bra sätt att ta med mig min musik på när jag är ute och springer eller går en pw. Har nämligen numera ett sportarmband för iPhone, tidigare har jag fått skumpa runt med min mobil i fickan eller handen och ja, det har inte varit så praktiskt. Men det är ett minne blott nu och jag har redan varit ute och provkört den ett par varv i helgen, kanonnöjd!

 

Mitt sportarmband är av märket Cygnett Action från Gadgettkungen.se, den har ett mjukt och följsamt elastiskt band med kardborreknäpning som går att justera för individuell anpassning. Den sitter stadigt på sin plats under hela passet och passar för iPhone 4, iPhone 3G/3GS och iPod touch. Pekskärmen är skyddad med genomskinligt plast och trots det så fungerar det felfritt och smidigt att peka på skärmen under andvändning.

 

För mig är det viktigt med bra och peppande musik när jag är ute på en runda för att hålla igång tempot och tagga mig själv att orka ännu mer, så det här var verkligen en perfekt lösning! Förrsten, på tal om träning och kondition, jag blev så glad igår när jag var på en hälsokontroll genom jobbet, fick nämligen massa beröm och mycket gott betyg. På en skala av 6 så hade jag 5, och en 6:a var på elittränadnivå, inte illa! Vart även lite stolt över mig själv i helgen då jag körde ett varv i spåret och sprang 5,1 km utan att stanna. Det var första gången i år som jag enbart sprang, tidigare har jag varvat löpning och pw under mina få rundor, men denna gång bara sprang och sprang jag utan att mina fötter ville stanna, vilken känsla! Så nu har jag en tävling med mig själv, kanske kalarar jag springa hela varvet på 8 km i sommar? ;-)

 


“The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.”


Foto tagen med iPhone idag, finns även på webstagram @tiistla



Ulligt gulligt



Lördagen var vi på besök i fårhagen hos min kollega, var hundratals av lamm! Söta och nyfikna, vilken upplevelse när alla springer runt! Meja var lite reserverad och tyckte nog att de bräkade lite för högt, så hon höll sig gärna nära mig samtidigt som hon tyckte det var fängslande och jättespännande! Rolig upplevelse!

Jag gick under regnbågen


Foto tagen med iPhone igår, finns även på webstagram @tiistla



Somewhere over the rainbow- skies are blue
and the dreams
that you dare to dream
really do come true

Someday I'll wish upon a star
and wake up
where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
away above the chimney tops
that's where you'll find me



Var ute på kvällen och sprang här i Gränslandet igår när jag överraskades av ett oväder. Det stormade och jag förlorade mig en stund i regnet innan solen återvände mellan molnen med en vacker regnbåge. Den var helt otrolig!! Såg båda ändar på varsin sida av vägen jag gick, det var som att jag gick under den, som i en saga...

Familjefotografering maj 2012

Halvvägs klar med alla bilder från familjefotograferingen, ska jobba vidare nu ikväll. Måste bara ge en liten sneakpeak, älskar denna bild!! Så fin och kärleksfull, man blir glad i hjärtat av familjelyckan!

På väg att gifta sig

Det sägs att regn på bröllopsdagen ger ett lyckligt äktenskap, det kom några småskurar under porträttfotograferingen men det gick bra att fota ute i alla fall. Vi sökte skydd under paraplyer, träd och valv. Här är slutet av fotograferingen när vi gick mot Rådhuset, givetvis var jag tvungen att få med Norrköpings spårvagnsspår på Drottninggatan. Någon gång skulle jag vilja fota ett brudpar som blir "jagade" av spårvagnen i bakgrunden, haha. ;-)


Jag vet inte om jag kommer bjuda på så många fler bilder av bröllopet just nu, vill gärna visa brudparet bilderna först, men när jag fått ok kommer det inte fler, vet att många är nyfikna!

Sötaste brudnäbben


Annas härliga dotter Emelia, vilket charmtroll, så energisk, glad och fartfylld! En underbar liten tjej som jag bara älskade att fotografera!

Bröllopsfotograf idag!


Sitter med en harmonisk känsla i kroppen just nu, ler när jag tänker på det lyckliga paret som gifte sig idag, Anna & Andreas, två underbara personer! Anna är en av mina finaste o närmsta vänner, en helt fantastisk varm, godhjärtad och generös person som på kort tid kommit betyda väldigt mycket för mig. Så glad att jag fick närvara när ni sa JA till kärleken och ett liv tillsammans, även över äran att få vara er bröllopsfotograf. Önskar er en härlig smekmånad i värmen nu! ♥


Jag har gått dom vägar ingen visat mig

 

Har alltid haft min starka vilja, min envishet och drivkraft, det har hjälpt mig på villovägar, det har visat vägen fram. Jag har inte gått några genvägar och tagit rakaste spåret i livet, gjort allt i rätt ordning som man kanske bör. Gått mina egna vägar och gjort det mest på mitt egna lilla sätt. Alltid med en övertygelse att allt går om man vill. Min envishet kan nog stundivs ha varit irriterande för mina nära som vill mig väl, vet att jag ibland borde stannat upp och lyssnat bättre genom åren. Men i alla vägskäl har jag följt mitt hjärta och mina drömmar och det har gjort att de val jag tagit ändå i botten varit väl grundade. Man vet aldrig vilka vägar livet tar, man får bara hoppas att de leder rätt.


Happines!

Bild tagen med iPhone, finns även på instagram @tiistla.


Tisdagsnatt, sitter och jobbar undan olika inkommande projekt, dels för bloggen, dels för diverse fotograferingar. Hade en syskonfotografering i början av maj med tre helt bedårande söta prinsessor som jag redigerar på just nu med såpbubbelblåsning ute...

Är verkligen urusel på att uppdatera min portfolio med porträttbilder jag tar. Har ju faktiskt en hel del som jag inte visat, både från i år och från förra året. Det kommer liksom annat i vägen hela tiden. Men en dag när jag sitter helt ensam och uttråkad ska jag fylla på så ni får se mer av vad jag gör... Fick föresten två nya bröllopsförfrågningar idag och på torsdag ska jag fota en av mina allra finaste vänner när det är hennes tur att stå brud, lycka!! Fick även en förfrågan om bröllop från England för en tid sedan, det kändes häftigt! Så himla roligt att bli uppmärksammad för mitt fotograferande, önskar jag hade all tid i världen att lägga ned på fotokonsten. Det finns tre saker som verkligen får mig att mår bra, ge mig en plats i solen, kärlek och en kamera i min hand så mår jag underbart!

Annars så är det full rulle i mitt liv nu, jag tror att varje andetag är noga inplnaerat i maj, faktiskt! Skulle behöva mer tid eller en sekreterare, haha... Nåja, en intensiv månad som kommer gå fort och sedan får jag pusta ut och ha semester hela juni. Då kan jag ta att det blir mycket nu när jag vet att jag har ledig tid att ta igen mig på sen, får vara supereffektiv nu helt enkelt. Har hoppat på körkortsutbildning med, så jag har haft teorilektioner också mitt i allt! Tror att jag är bra på att ha många bollar i luften... Men jag gillart! ;-)

Shoppingbegär

Ajaj, vilket galet shoppingsug jag fick när jag upptäckte en för mig helt ny onlineshop Zalando idag, galet vad mycket fint!! Ni vet den där känslan när man hittat något som verkligen känns som "jag" infann sig, må-bra-känsla och lycka!

 

Har ni spanat in sidan, kanske till och med beställt något och i så fall vad tycker ni? Verkar vara snabb leverans med och det gillas alltid! Förstår inte hur jag har kunnat missa den här shoppen tidigare, nu vill jag ju ha en helt ny sommargarderob! Jobbigt läge när jag inför kommande månaden måste hålla lite extra i plånboken då jag vet att det kommer en hel del utgifter inför en nystart för mig i livet under sommaren... Jobbigt läge, men kanske man kan unna sig något litet, något fint och uppmuntrande i allt kanske jag kan vara värd?  :-)

Gillar hur stort och brett sortiment det är, det tar ju aldrig slut, har suttit länge och spanat och drömt,  är en design på de flesta kläderna som tilltalar mig. Vad jag fastande lite extra för var sommarklänningarna, guu...!! Jag ska typ ha klänning varje dag i sommar tror jag nu, gärna i stil med dessa.  :-) Snygga pumps hittade jag en hel del med... Drömmer och klickar mig vidare!

Tävla med Jotun


Jag fick en hel del frågor ang detaljerna på bilden, vart jag köpt de olika produkterna osv...

Skåpet fydnades för 150 kr på loppis, Bra & Begagnat här i Norrköping. Målade det med vit grund och snickerifärg från Jotun LADY sensitive.

Väskan är från LillaTussilago.se likaså de söta änglavingarna och plåtbuken på översta hyllan.
Plåtburkarna längst ned är från Panduro.
Bokstäverna är från Broarne.se
De virkade bakelserna har min superduktiga mormor själv gjort.
Samtliga klänningar från H&M likaså de söta galgarna.
Fanns det någon mer fråga jag har missat?



Pssst...
Ni glömmer väl inte bort att passa på att delta i tävligen om ett presentkort från Jotun i samarbete med Blogg.se? Ni kan vinna ett ett presentkort på 2000 kr från Lady Sensitive, passa på!! In och tävla nu, klicka på länken nedan så kommer ni dit direkt.

Klicka här till tävlingen!!!!

Vinnaren L’Oréal Kérastase Cristalliste



Grattis Josefin, maila mig dina adressuppgifter så kommer vinsten!


"Hej!

Vilken fantastisk tävling, självklart måste man vara med och tävla!

1. Svar: Liquid Light Complex

2. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med att beskriva varför jag behöver detta kitet. Men jag ska försöka göra en lång historia kort.

För drygt en månad sedan började jag dejta en kille och efter ett par träffar slängde jag ur mig att jag var tvungen att boka en tid hos frissan. Då svarar han glatt att hans syster jobbar som frisör och att jag borde gå till henne.

Jag är jättekräsen när det kommer till frisörer och låter inte vem som helst röra mitt hår. Men eftersom han insisterade på att jag skulle boka tid hos hans syster så gjorde jag.

Kan vara något av det dummaste jag någonsin gjort. Hon klippte av för mycket, i en konstigt tappning och blekte sönder mina toppar. Så för tillfället ser mitt hår ut som ett platina blont fågelbo och behöver all bra hårvård det kan få.

Jag måste införskaffa mig bra produkter, hoppas på att vinna, och bygga upp min kvalité som frisören så fint förstörde!

Hoppas hoppas jag vinner!
Kram, Josefin

P.s. Vi slutade dejta kort efter att hans syster förstört mitt hår D.s. ;-)"



Hoppas att du blir nöjd med produkterna och lycka till med kärleken ;-)

Solskensmåndag


Bild tagen i lördags med iPhone, finns även på instagram @tiistla.


Sitter i bilen mot jobbet just nu och vill bara skicka iväg en solig hälsning till alla om en härligt strålande vacker start på veckan! Har fullt upp idag och ska avsluta dagen med företagsfest, så jag hinner inte lägga upp vinnaren i tävlingen om kit från Kérastase Cristalliste. Hoppas ni har tålamod att vänta till imorgon :-)

 

 


Rise and Shine


Gomorron!

Tänker ladda upp den här lediga dagen på bästa sätt, börja med att äta frukost med altandörren öppen, känna solen smeka mina kinder och läsa den nya inredningstidningen som landade i lådan igår. Lite inspiration är aldrig fel, speciellt inte med nya projekt framför mig. Tänker sen fortsätta fylla på lördagen med positive thoughts och nypa tag i glädjekornen, inga direkta planer mer än så men det blir vad man gör det till!

Önskar er alla en fin lördag, kram!

L’Oréal Kérastase Cristalliste

 

Var med och tävla om exklusivt hårvårdskit från L’Oréal värde 800 kr du också!


Hur går det med tävlandet? Ni glömmer väl inte bort att vara med och delta om det fina priset från L’Oréal värde 800 kr? För om ni missat denna lyxiga tävling är det hög tid att klicka er in och tävla här, sista datum för deltagande är nu på söndag 6 maj!! SÅ SKYNDA!!


Jag har själv användt produkterna nu under 1½ veckas tid och är överraskande nöjd faktiskt. Jag var nog lite tveksam till en början då jag har erfarenhet från en annan serie utav Kérastase som gjorde mitt hår svårutrett och glanslöst. Det passade inte min hårtyp helt enkelt men det gör denna!

Det unika med Kérastase Cristalliste är att det har något som så fint heter Liquid Light Complex teknologi och är utformat att passa främst långt hår med torra längder, som gjort för mitt hår. Jag försöker o spara ut mitt hår men topparna vill gärna bli torra och det blir en ond cirkel när man kommer till frisören som då vill klippa av det man lyckats spara ut. Så nu hoppas jag att jag ska få ordning på detta problem och får ett friskt långt blont hår i sommar!

Det jag gillar mest utav dessa produkter jag provat i serien är den lilla flaskan Lumière Liquide, glansförstärkande leave-in som gör håret så lättutrett, luftigt och lämnar kvar en kristalliknande glans. Det känns som en superkur för håret!

Så vill du vara en lycklig vinnare som får prova detta exklusiva hårvårdskit från L’Oréal värde 800 kr tycker jag att du passar på att tävla nu du också!

Målar med Jotun

Tada, det börjar lika något eller hur!? Jag ska bara köpa nya knoppar till lådorna och ev måla ett hyllplan till, har inte helt bestämt mig där. Det är tänkt att bokhyllan ska bli som lite av en öppen garderob, men jag har sparat alla hyllplan ifall jag får för mig att använda den mer som bokhylla framöver.

 

 

Hej, nu ska ni få se vad jag har pysslat med lite i hemlighet sista tiden! Jag har nämligen målat och målat, både en bokhylla som synes men även en stol. Stolen är däremot inte helt klar ännu så bildbevis får vänta. Har nämligen fått det roliga uppdraget att provmåla för Jotun Lady Sensitive. Det är en unik färgserie som är väldigt vänlig på så sätt att den klarar höga hälsokrav och har fått märkning av NAFF, Astma och Allergiförbundet, Svanen och EU-blomman. Jag känner mig faktiskt stolt över att få måla med så strängt kontrollerad färg, jag tycker det är viktigt att ta hänsyn till miljön idag och tycker fler produkter borde höja sina krav!

 

Själv har jag en son som har astma, jag och han har även allergier, så för mig känns det extra viktigt att tänka på vänliga produkter. När jag målade med Lady Sensitive så var det första jag tänkte på att det inte luktade det minsta! Jag kunde måla i dotterns rum utan att behöva vädra och stänga till dörren. Bara det tyckte jag var ett stort plus! Sen var färgen oerhört lättstruken och flöt ut bra, killen i butiken där jag hämtade ut min färg visade även en provbräda som han målat bara för att visa hur det slutgiltiga resultatet nästan såg sprayat ut.

 

Kort sagt, jättenöjd!!

 



Kärlek vid första ögonkastet? Ja, jag såg möjligheterna!



Så här skriver Jotun själva om sin serie:
"LADY sensitive är en unik färgserie utvecklad i samarbete med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Nu kan astmatiker, allergiker, småbarnsfamiljer och gravida känna sig trygga när de målar om sitt hem. LADY sensitive har ingen färglukt och avger inga hälsofarliga ämnen varken när du målar eller när färgen torkar. Risken för allergiska reaktioner är minimal och du minskar på så sätt även risken för att utveckla astma, allergi och överkänslighet i framtiden."


Och för att glädja er andra med skaparlust eller renoveringsplaner så har just nu Jotun en kampanj i samarbete med Blogg.se där ni kan vinna ett ett presentkort på 2000 kr från Lady Sensitive till er själva!!

Klicka här till tävlingen!!!!

Lilla ängeln

Vackraste rosa vingarna med fjädrar finns på LillaTussilago.se

Måste få visa min lilla nyponros i sina fina duniga rosa vingar, som en ängel! Hon har skuttat runt med dem på sig i helgen och hoppat från soffan flaxande med armarna, lekt att hon flygit runt... Söt!

In just two days, tomorrow will be yesterday

 

Vi har gått in i maj nu, en intensiv månad som kommer medföra en hel del förändringar. Ska snart tydligöra för vad man kanske inte kunnat läsa mellan raderna senaste tiden och för det tystnaden inte talade om. Förstår om det som avslöjas inom kort kommer att orsaka förvirring och frågor, men jag hoppas att ni tar det rätt. Jag har inte velat ge ut för mycket av mig själv, det vill jag fortfarande inte, men känner mig ändå skyldig till att berätta. Det finns anledning till att min ork sinar emellanåt, att raderna efter mig har dröjt. Jag har ledsamma känslor inom mig även om jag försöker hålla modet uppe och verkar positiv utåt, hoppas ni kan möta sanningen på ett bra sätt framöver. ♥


En stor grabb


Så var han stora killen, 9-åringen som fyllde år på Valborg, kungliga födelsedag och allt. När han var mindre lurade vi alltid i honom att majbrasan, fyrverkerierna och allt Valborgsfirande bara var för honom. Vi sjöng alltid " ja må du leva" vid brasan och andra runt omkring brukade stämma in... Men i år var han så stor att han inte ens ville följa med nedför backen och titta på elden, fy vad det kändes ledsamt, att han hellre stannade hemma och såg på tv en stund själv. Kändes inte som Valborg på riktigt, ensamt i hjärtat att gå dit utan födelsedagsbarnet...  Den här Valborg var inte riktigt som den brukar, men han fick en fin födelsedag i alla fall!

Känner att åldersnojan börjar komma och knacka mig på axeln, vad fort åren susar förbi när man har barn! Jag var bara 20 år när jag väntade sonen, men det låter som jag vore lastgammal när jag säger att jag har en son på 9 år... Men världens finaste son som gett mig 9 år av lycka, glädje och kärlek, vilken rikedom!!


RSS 2.0