Livets bästa midsommarafton

Vilken midsommarhelg vi hade, strålande sol hela dagarna med klarblå himmel! Minns inte när midsommar var så varm och visade sig från sin bästa sida senast, som vi njöt och var ute från förmiddag till kväll. Den här vackra klänningen i puderrosa och spets är egentligen min men den passade min Nyponros så himla bra! Eller hur!? Ett snabbt ögonblick tyckte jag att det såg ut som mig själv bakifrån, liten börjar bli stor! 
 
 
Sillunch ute under partytält uppställda på tomten. Barnen fick köttbullar och färskpotatis då sill inte är deras favorit. 
 
En god marängtårta med kolafyllning, grädde och jordgubbar mumsade vi i oss.
 
Den här midsommarkransen band jag till Nyponrosen, hon valde själv ut blommorna.
 
I år gjorde vi en egen midsommarstång, första gången för oss alla! Men så bra det blev ändå! 
 
När myggen började dansa i kvällssolen lämnade vi trädgården och tände ljus och tog fram vickning inne på punschverandan. Som att sitta ute, fast inne och fria från myggen. 
 
Livets bästa midsommar!

Lemonad i kvällssolen på balkongen

 
Sommaren och den riktiga värmen kom samma dag som juni anlände. Det har blivit många trivsamma ljusa kvällar på min balkong med iskall lemonad och spännande läsning. Fler sånna kvällar kommer det även att bli, på min numera ännu mer ombonade och mysiga balkong. Dessa bilder tog jag i början av juni, sen dess har jag lagt ljus trall som golv, klätt in med vitt balkongskydd och satt upp ny ljusslinga i taket. Samt lite annat piff, ska visa er vid senare tillfälle, så klart!
 
Skrev tidigare att vi skulle på visning av ett litet hus, det blev aldrig så då säljaren ångrade sig och inte längre ville sälja. Men jakten fortsätter, vi letar vidare och håller ögonen öppna. 

Firat examen på Strandbaden

 
Vi tog en gateaway till vackra västkusten och tog in en natt på Strandbaden för att fira min examen och R:s prestationer. Två firanden i ett. Detta var en resa som vi bokade in långt innan Corona lamslog världen och länge visste vi inte hur det skulle bli med resan, men iväg kom vi till sist! Det är vi tacksamma över, för det blev ett härlig dygn med spa-upplevelse och ett rum med stor privat terass rakt ut mot sanddynor där havet rullade in, så magisk vacker utsikt! På kvällen avnjöt vi en välkomponerad 3-rätters där alla rätter såg ut som konstverk och var som en hel synfoni i munnen. Mycket lyckad resa för att fira oss och våra olika framgångar! 

Examensbevis Digital marknadskommunikatör

 
 
Det har nu gått 2 veckor sedan tog jag min examination som Digital marknadskommunikatör,  2 års studier och full pott i betyg. Nu har mitt examensbevis kommit hem och är redo att ta mig an nya utmaningar i yrkeslivet. Vad häftig resa jag har gjort ändå och något säger mig att det här bara är början. 
 
Under de två veckor som gått har det hänt mycket, livet har trillat på i ett rasande tempo. Jag har varit på arbetsintervju, gjort arbetsprov, haft mäklaren här för värdering och bokat visning av ett litet hus. Vi får se vad det blir av allt detta, men det är ändå kul att flyta med vågorna och se vart de för mig och oss. 
 
 

RSS 2.0