En heldagsutflykt

Hej härliga sommar, nu har vi fått njuta hela dagen av s☼l o värme! Så härligt, nice! Vad har ni andra hittat på som tittar in o läser? Får gärna berätta i en kommentar, jag är nyfiken! ;-) Själva var vi bortresta hela dagen som tillbringades i urmysiga och charmiga Gamla Linköping samt Valla. Har ni inte varit där så åk! Bare gört! Har man familj så är det toppen för barnen, finns massa roligt att titta på, utforska samt olika aktiviteter och stationer att prova på. Pontus har tex tvättat kläder idag, hihi! Han fick prova på att tvätta som de gjorde förr i tiden mot tvättbräda o sen banka o slå för att slutligen hänga upp på tork för vinden. Så nu förväntar jag mig lite mer städhjälp hemma. ;-) O har man inte familj men en käreste/käresta kan man göra som ett par vänner till oss gjorde förra helgen, nämligen förlova sig där!! Så romantsikt, han gick på ner på knä o allt! Åhh! *Suck* eller så åker man bara dit för att gå o njuta av den fina gamla staden, titta in i de gameldagsa affärerna o strosa, ta en fika i en vacker berså på en innergård...

Vi åkte tuff-tuff tåget till Valla med efteråt och mumsade matsäck, kyckling och chiligrönsaksröra i pitabröd, mmm! Lyckad familjedag, vi kom hem runt 18-tiden o hade varit borta hela dagen, ute i solen o njutit av en fin dag!

Kram på er!

Fler bilder som vanligt på min fotoblogg!

Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Vilken härlig dag ni haft! Visst är det en toppenutflykt, den har vi gjort många gånger och tror minsann vi kommer göra den många gånger till :)



Vi har haft en betydligt kladdigare familjedag idag ;) Vi har målat å målat å målat tills hela familjen Bus var gråkladdiga men huset är finfint :)



Kram kram

2010-08-05 @ 22:28:54
URL: http://linusludde.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0