Sitter på Big Bengt

Oj, den där rubriken kanske låter lite missvisande tänkte jag på nu, fniss, men det gör jag ju, alltså sitter inne på hotellrummet på hotellet Big Bengt. Tror att alla mina familjemedlemar somnat, det har varit tyst väldigt länge från ena sovrummet där sonen nattas av pappa o lillan somnade efter en motstridig gnällkamp hos mig på soffan. Jaha, bara jag o datorn ikväll alltså? Näe, skulle inte tro det, blir bara en snabbis! Den här mamman är nämligen slut som artist idag efter mkt shopping och den djävulska monsterförkylningen, lovar att det är nog tidernas värsta! Lillan o storan har med åkt på den så vi snorar och gnäller ikapp, näsdukar avverkas på löpande band. Why mitt i vår resa? Gah! Är iaf trött redan o blir väl på sin höjd lite slötittande på tv:n om jag inte ger upp för dagen o går o knyter mig redan nu.

Shoppingen ja! Vi hade varit på Gekås en gång tidigare o det var 5 år sedan, minns att jag inte tyckte det var så mkt intressant då mer än billiga tuffa barnkläder till sonen, så notan för kalaset den gången vart inte alls stor. Denna gång vart den nog ännu mindre, fanns inget jag gillade typ. Köpte inga kläder mer än en klänning, en body och leggins till sessan. Näe, gillade inte kläderna alls, inte i vår smak. Ytterkläder hade jag tänkt köpa till sonen men han gillade inte den praktiska och jättesnygga jackan jag o sambon fastnade för o var inte på humör att titta på ngt annat, han ville bara till leksaksavdelningen. ;-) Den avdelning jag gillade mest var heminredning, där fanns det mkt fint! Så lite sånt åkte ned i kundvagnen tillsammans med leksaker, godis o annat billiga bra-o-ha-saker. Notan vart bara på ca 600 kr. Roligast tyckte jag nog nästan att outletvaruhusen utanför var, där hittade jag en urmysig presenbutik med massor fina lyktor, väggord, stenar, kuddar o annat dekorativt! Köpte även höstens coolaste kängor i en skobutik till Meja, bild kommer sen!


Suddig mobilbild på Meja i vår vagn som hade nr 4391, ser ni förresten att hennes adidasjacka har kommit tillrätta nu!? :-)


Så här full var vår vagn. ;-)

 

Imorgon väntar nya äventyr här i småländska skogarna där vi nu befinner oss!!!

Kramar!!!!!


Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0