Freda-Lörda-Sönda

Toppenhelg, massa härliga känslor och gott om positiv energi har vi laddat oss fulla med.

Fredag har jag redan skrivit om så jag drar den i stora drag. Julfest på Borgen med kollegorna och min Darling, finaste mannen! Vart sminkad o stylad innan, kände mig som en riktig pingla. Vi hade barnvakt över natten då mina föräldrar som vanligt alltid är så snälla o ställer upp med o passa våra busfrön. Vart inte så långvariga på Borgen fast vi hade jätteroligt. Kände att vi ville ha lite egen tid för varandra istället så vi smög oss hemmåt då vi märkte att fyllan slog till på de flesta o var hemma vid 23-tiden. Darling var nykter o jag tog bara lite rött till maten. Vi fortsatte med en juldate hemma istället ost, kex, skumpa, choklad o ett varmt bad. Var ganska trötta o sov enda till 10 dagen därpå.

Lördag Vi har taco-filmkväll med bästa vännerna, Monica med fina magen samt blivande maken Micke. Fick jättefina bröllopspresenter av dem, tack! Inte många som tänkt på att vi gift oss, men vi ska ju ha bröllopsfesten senare nästa sommar så det blir väll lite mer uppmärksammat då. Vi hade iaf en sjukt trevlig kväll, så roligt o filmen Bröderna Karlsson som vi såg var helt klart riktigt sevärd, gu vad i skrattade i soffan! Magarna var fulla av massa tacos, godis, chips o jag vet inte allt!

Söndag Åker till Las Vikas på adventsmiddag hos svärmor, grabbarna blir även klipta (hon är frisör). Hjälper även svärmor att bli med Facebook. ;-) Var jättetrött så på hemvägen somnade jag tillsammans med barnen i bilen. O nu sover hela familjen för natten utom jag så jag ska väll gå o knyta mig snart jag med. Tänkte bara jobba lite på en grej som måste bli klar först...

Kommentarer
Postat av: Mirre

Javisst var den grymtbra filmen haha. Skrattar fortfarande åt sopsäcksscenen haha



kramar

2010-12-05 @ 23:37:01
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: josefin

låter verkligen som en lyckad helg =) härligt härligt!

2010-12-06 @ 09:05:37
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0