Mitt liv!

Jag tänker inte be om ursäkt för min lycka, jag tänker inte dölja min glädje i att jag har två fantastiska fin ungar, det bästa som hänt mig i mitt liv. Att jag är löjligt nykär i en make för bra för att vara sann, han som stått vid min sida i 12 ½ år! Och jag har haft tur i år, jag har vunnit saker, jag har fått saker gratis och jag har haft möjlighet att göra saker som jag inte tidigare haft. O mycket har jag bloggen att tacka för. Men bitterhet och tråkiga utspel mot mig betackar jag mig för.

Jag kan förstå att min lycka kan vara irriterande jobbig, men det här är ju mitt liv. Ska jag låtsas att allt är skit o vara en surkärring? Får man inte sprida ljus omkring sig utan att det sticker andra i ögonen? Jag vill inte skapa avund eller verka överdriven, jag vill bara vara jag o blogga om mitt liv o min lycka. För just nu befinner jag mig på väg uppför toppen på ett berg och ärligt talat så har jag aldrig någonsin i hela mitt liv mått så bra som jag gör idag. Då är det väll inte konstigt att bloggen genomsyras utav det? Vem vet vad som händer imorgon? Jag ta inget för givet o vet att medvind kan vända, livet vändas upp o ner o att allt man har kan tas ifrån en på en sekund. Därför passar jag på att leva här o nu.

Jag vill inte göra någon illa och har många värmande tankar om andra, önskar andra finna livsglädje och lycka i sitt liv. Önskar andra möjlighet att förverkliga sina drömmar. Så tråkigt när man har så mycket glädje att ge och vilja att sprida den vidare till andra men märker att det finns personer som istället stör sig på det. Om det är någon som tar illa vid sig av mitt liv, sluta då att läsa här tack.


Kommentarer
Postat av: Erica Månsson

Åh vad tråkigt att bittra människor oxå lyckats hitta hit.

Men du har så rätt, du skriver om ditt liv å just nu befinner du dig på toppen å då är det just det bloggen handlar om.

Jag älskar iaf att läsa din blogg å skulle jag ha en dålig dag å inte vara mottaglig positivitet så får ja väl helt enkelt låta bli å titta in.

Men försök att inte bry dig om bittra kommentarer, en del har alldeles för lite å göra å alldeles för lite å bry sig om, dom mår inte bra i sig själva och försöker må bättre av att klanka ner på andra.



Men du e toppen å bloggen e toppen!

2010-12-11 @ 10:49:23
URL: http://vincentprinsen.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Vad tråkigt att någon stör sig på din lycka. Jag tycker snarare det är härligt att få läsa en blogg där det finns så mycket kärlek och lycka. Det smittar av sig åt det positiva hållet snarare. Sen tycker jag det är rätt skönt att veta att du mår bra för jag minns den gråa vintern när du var deprimerad, det är aldrig roligt när någon mår dåligt då mår man dåligt själv eller jag fungerar så iaf. Däremot önskar jag att jag kunde få vara en av de som förgyller ditt liv så som du kan förgylla mitt. Men jag har förstått att jag inte är en av dem. Det är trist för jag saknar min vän. Men en dag kanske det ändras tillbaka igen, jag finns iaf här då.

Kramar

2010-12-11 @ 10:50:34
Postat av: Jennie

Jag förstår att det inte är roligt när någon har mage att "lägga sig i" så. Man väljer ju själv vilka bloggar man vill läsa, likaså vad man vill skriva i sin egen blogg och det har ju ingen annan rätten att klaga på, så länge man inte går till personangrepp mot någon. Men att få skriva om sitt eget liv och dess innehåll, känslor och tankar i sin egen blogg är en fullkomlig rättighet och den som inte klarar av andras lycka får vända blicken bort och kanske göra något åt sitt egna liv då personen i fråga nog bara är riktigt avundsjuk.

Jag tycker det är jättehärligt att få läsa din blogg för den bringar så himla mycket kärlek och lycka och är fin på alla dess vis. Det va därför jag valde att följa din blogg! Man blir bara så glad för din skull och då känner jag dig inte ens! haha :)



2010-12-11 @ 11:34:04
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Amanda | allt och lite till ♥

följa varann via bloglovin ? :)

2010-12-11 @ 11:46:35
URL: http://amandasusanne.blogg.se/
Postat av: Karin

Man ska absolut visa sin glädje, lycka och tacksamhet för andra. Kan inte vissa ta det får de läsa nån annanstans. Jag tycker att man blir glad även över andras glädje. Men så älskar jag också mitt liv ifs och då kanske det är lätt att även ta andras lycka.

Mår man inte bra själv kanske det är svårare.



Ha en TOPPEN dag!

2010-12-11 @ 11:58:41
URL: http://www.signeratkarin.blogspot.com
Postat av: Emmelie

Men va är de folk som klagat på din lycka?!

2010-12-11 @ 12:12:18
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Lena & Elsa

YO YO Yossan! TRåkigt att du ens behövde skriva detta inlägg. Hoppas du kan slå bort dessa kommentarer , MULA DE BITTRA JÄVLARNA I SNÖN. KRAM

2010-12-11 @ 12:59:26
Postat av: Angelica

sv;

Tack så mycket, härligt när dom kladdar :)



usch bittra människor är det värsta som finns! Men jag tror att allt handlar om avundsjuka.. att dom så gärna skulle vilja ha det så bra som du har det!

Och exakt, stör dom sig kan dom sluta läsa!

Det är din blogg, du som bestämmer vad du ska skriva.. Jag gillart =)



Kramar

2010-12-11 @ 14:19:57
URL: http://angiiesblogg.blogg.se/
Postat av: johanna

Sv: ja absolut! Det tycker ja också! :) Hoppas att du hänger med nu! :)

2010-12-11 @ 14:24:39
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: Ensamma mamman

Det jag älskar med din blogg är just att du skriver om din lycka och framgång. Jag tycker om när det går bra för andra och glädjs åt det även om jag har det jobbigt. Du skriver öppet och ärligt och din blogg sprider både glädje och värme (i alla fall till mig) Det är tråkigt att folk ska kritisera och hålla på. Gillar man inte de som skrivs så är det faktiskt bara att sluta läsa. Att vara elak och göra påhopp förstår jag inte alls... Kram

2010-12-11 @ 16:09:33
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Du får skriva hur mycket lyckligt du är, det gör mig bara glad att läsa din blogg..

För du sprider glädje och man bli glad av det.

Om det stör dem så är det deras problem och de behöver inte ens kolla din blogg om de inte gillar det.

Så fortsätt med det du gör :).

Kramar

2010-12-11 @ 18:15:38
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Mirre

Superbra skrivit,man måste få vara lycklig trots att andra stört sig



kramar

2010-12-11 @ 18:28:27
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mirre

Jag håller med till fullo, man ska inte behöva ursäkta sig för det man skrive, man skriver precis om vad man vill, ska man behöva tänka på vad man skriver så kan man ju inte ha blogg då skriver man ju för andra inte för sig själv.



Det är så skönt att ha den känslan, tycker du skriver klockrent hur man ska känna



Hoppas att man tycker min blogg är så med =D

kramar

2010-12-11 @ 19:16:02
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: ivy

Troll kallas dom människor som lämnar smutsiga avtryck efter sig ute på nätet. Tro mig, det finns många såna och jag har själv drabbats. Kanske mer regel än undantag att bli biten av trollen?

Väldigt störigt, men det bästa man kan göra är att rycka på axlarna åt det. Negativitet slår alltid tillbaka på avsändaren.

Fortsätt sprida glädje, det smittar av sig!



2010-12-11 @ 20:10:38
Postat av: Sandra

Jag blir fan upprörd när jag läser det här.

Varför finns det så många människor som inte kan glädjas och unna andra lycka?



Jag tycker du har en super inspirerande blogg, och du bjuder på riktigt vackra bilder, en härlig familjeblogg och du verkar vara en alldeles underbar mamma och människa.

Stå på dig och fortsätt som du gör!



kram

2010-12-11 @ 20:16:39
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Mirre

Helt rätt, du har verkligen en inspirerande glädjekälla till blogg, det vet du jag tycker =D



Ha en underbar kväll

kraaaaaam

2010-12-11 @ 20:22:05
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag älskar dina skor på sista bilden!:D<3

2010-12-11 @ 21:27:44
URL: http://bloggmajaa.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Bra rutet! Är ju säkerligen bara osäkra individer som stör sig på andras välgång. Onödigt som fan när de istället borde se det som en push till att själva förbättra det de uppenbarligen anser otillfredsställande i sina egna liv.



Du känns som en väldigt positiv person även i verkliga livet, och då är det ju dessutom ganska omöjligt att "spela" någon annan!



Nej, vik hädan avundssjuka idiotjävlar! (på ren "Vampska")

2010-12-11 @ 23:05:36
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Postat av: Linda

Jävla dårar.

Dust it off and keep on being happy babe!



pöss

2010-12-12 @ 00:55:24
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Erika

Fortsätt vara den du är Jossan,lyckan syns på dig & varför ska man inte kunna visa att man är lycklig,något som är av den bästa känslan att känna!



Älskar din blogg & du är en toppen tjej med all rätt, som alla människor att få känna lycka!



Superfina bilder!



Massa Söndags Kramar

2010-12-12 @ 10:48:53
URL: http://www,barbafamiljen.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tycker du är bra! Såklart du ska skriva om din lycka. Själv finner jag den otroligt inspirerande och får mig att vilja kämpa mer själv för vad jag tycker om. Om det är någon som inte tycker om det så är det antagligen för att personen/personerna själv är för bittra. Tänk vad alla skulle må lite bättre om man valde att se saker från den positiva sidan i stället för den negativa. Du är bäst!

Kram.

2010-12-12 @ 18:17:02
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/
Postat av: Johanna - Fotoblogg!

Håller med alla andra här, det är tråkigt att en liten avundsjuk klick av folk ska försöka förstöra. Men det är bara att ignorera och tycka synd om dem att de inte lägger den tiden till att göra sitt eget liv bättre!

Gillar din blogg och dina bilder jättemycket! :)

2010-12-12 @ 20:34:36
URL: http://lionfish.blogg.se/
Postat av: Mia

Mycket bra skrivet!!! Tycker din blogg är så mysig och man blir glad när man läser den :)

2010-12-13 @ 00:46:08
Postat av: Giselle

Man har rätt att vara lycklig och man har rätt att få visa det! Du har en underbar blogg som visar en underbar del av dig, och konstigt nog, har själv svårt att förstå att det finns dem som du säger stör sig utav det! Det är din blogg och du får göra precis det du känner för och att du skriver gör mig glad att se ngn så glad och lycklig med livet! Fortsätt så! :) Kram

2010-12-13 @ 16:39:21
URL: http://misthc.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag blir bara glad av att läsa din blogg, håller tummarna för att lite av din lycka ska smitta av sig :-) Fortsätt som du gör och strunta i dumma kommentarer! Kram

2010-12-14 @ 13:47:26
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Uh-huh-me.com ~Nettan

Det är märkligt att det är så provocerande med lycka. Vet hur du känner dock, jag som också har en positiv blogg. De som gnäller tycker jag kan skapa egen blogg och välla ut sitt missnöje där. Bearbeta deras problem utan att hacka på andra.



Jag fastnade för din blogg precis av den anledningen att det är så mycket lycka härinne. Finns tillräckligt med ondska i världen som vi matas med dagligen och min uppfattning är att man inte behöver gräva ner sig i det ännu mer.



Hoppas att du slipper onda troll i framtiden!

2010-12-16 @ 18:44:51
URL: http://uh-huh-me.com/
Postat av: Charlotte

Unnar dig absolut att vara lycklig! Det är så underbart att se lyckliga människor, förhoppningsvis smittar det av sig på andra och fler börjar se på sin tillvaro lite positivare :)

2010-12-27 @ 23:37:31
URL: http://evarydbergbloggen.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0