Update!

Veckan rusar på i hundra knyck, inte haft tid o uppdatera bloggen tyvärr fast jag har så mycket bloggmaterial från de senaste dagarna att skriva om och visa i bild.

Var igår på stan o letade efter en klänning till julfesten men som jag trodde lät Mejaliten inte mamma prova en endaste en eftersom hon inte ville sova förens sista halvtimmen. Så jag strök mest runt med vagnen o ögnade igenom sortimenten i de flesta butiker utan att hitta en enda gobit. Kanske var meningen? Eller en godbit hittade jag, nämligen en prisänkt top för bara 35 kr till mig! Den tog jag på en chansning utan o prova, men passade peeeerefkt o var så fin när jag tog på den hemma, yes! Hur ofta hittar man en top för 35 kr!? FYND! Bild utlovas senare, hoppas jag! Man ska inte lova för mkt för jag märker att tiden inte alltid är med mig...

För att återgå till julfestklänning igen så klickade jag istället hem den en från Nelly.com som jag visat på bild tidigare. Men fick ett mail idag på morgonen att XS var slutsåld vilket de upptäckt när de skulle skicka den... Bah! Så jag tog en S istället o hoppas den hinner hem till mig innan fredag, nu är det spännande! Annars får jag rota fram något ur garderoben till fredag, det löser sig! Är duktig på att köpa nya kläder till varje ny fest, så jag har ganska mycke egentligen men vill iaf ha nytt, en ovana jag har. ;-)

Förresten så har jag fyndat ett par stövlar till lillfian med, under 300 kr för ett par nya röda Viking stövlar á 700 pix nya, tradera igen så klart! De är på väg hem nu i veckan, så bli kul o få dem! Sveaklänningen var föresten som rena drömmen, gu vad den var vacker o helt oanvänd. Hon vart så fin, som en docka, mammas julsessa!

Vågade mig ut på en kall vintrig promanad i -10 grader. Trodde jag skulle frysa men mina stövlar och mina nya McKinleyjacka är så himla varma o sköna att jag inte frös en enda sekund. O då är jag den mest kallblodiga person som går att hitta! Målet var stadigt inställt, som vanligt! Vackert var det, kul o se målet i vintersrkud, dagdrömde mig bort där en aning... ;-)

Nu sover barnen, läste läsläxan med sonen innan o han läste verkligen alla ord, ljudade ihop alla ord! Hela läsläxan! gu vad stolt jag vart, himla duktigt! Han har ljudat ihop ord tidigare men inte alla i hela läsläxan om 4 sidor! Så stolt över vår son!

Nu fudnerar jag på o nappa på Darlings idé om ett varmt bad, känner mig lite frusen av o ha suttit still vid datorn nu en stund. Sen kanske en mugg med glögg o köttbullemackor? Rullade egna köttbulalr o stekte igårkväll, världens godaste, inget slår dem! Så de så! ;-D

O visst det, jag har fyndat en sak till, nämligen denna elodie details åkpåse till lillskruttan! Nedsänkt 25% på Babyshop.se bara idag! :-)

Det var lite allt möjligt i detta inlägg o tyvärr inte en enda bil, men nu får det räcka! ( <--- en bil? hahaha, bild så klart!)

Over and out!


(O sorry, jag stavar som en kratta ser jag nu när jag läser igenom i all hast, men det får va! Jag orkar inte rätta, ni förstår nog vad jag skrivit iaf!)

Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

VIsst är det helt fantastiskt när de börjar läsa!! Verkligen läsa!! Jag är helt fascinerad varje gång jag hör Linus..jag kan faktiskt inte fatta hur fort barn lär sig!! Helt fantastiskt!!



Å här hemma är inte tiden heller med mig men jag försöker läsa några gånger i veckan iaf så det blir lite si å så med kommentarer i bloggna nuförtiden ;)



Kram kram

2010-12-01 @ 21:04:43
URL: http://linusludde.blogg.se/
Postat av: Lindha

Ja de´må jag säga att du har fyndat - 35 kronor! :) Går ju inte ens att pruta på. :P

Ha en mysig kväll med bubbelbad, glögg och köttbullemackor! (inget slår hemgjorda köttbullar, jag är helt med dig där)

Kramar från mig!

2010-12-01 @ 21:10:44
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com
Postat av: elinjosefine

Visst är det ju roligast om man har något helt nytt men det är ju bara man själv som tänker på det egentligen. Du har säkert massa fint i garderoben om inte Nellyklänningen skulle komma :)

2010-12-01 @ 21:35:58
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Jennie

å jag som var rädd att ingen skulle orka att jag satt och skrev :) Ja det är riktigt härligt att bo nära sina vänner. Man blir riktigt bortskämd med det så det blir tråkigt den dagen någon av oss flyttar.



Jag klickade faktiskt hem den vita mössan, och använde mig av rabattkoden såklart :) Den va för fin för att motstå. Jag brukar i vanliga fall aldrig beställa hem grejer via nätet men dom få gångerna man väl gör det så är det SÅ roligt när paketet väl dimper ner i brevlådan :)



Också hoppas vi givetvis på att klänningen passar nu trots att de va fel storlek, men som du säger så har man allti något i garderoben, men det är just känslan att komma i något nytt.

Ha en mysig kväll! Kramar

2010-12-01 @ 21:38:08
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Mirre

jag tänkte då inte på ett endaste stavfel, ja bil då haha.



Ohh vad roligt att kläder och skor passade till sessan samt att du hittade en topp, 35:- det är ju nästan för billigt ja för att låta bli, hehe.



Hoppas att klänningen passar, men det kommer den nog garanterat, var ju urfin =D



Kramar

2010-12-01 @ 22:24:35
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Anna

God kväll, ja det har verkligen varit en frusen onsdag. Men tycker den här årstiden är så mysig ändå. Snö, mörker och tända ljus.



Mycket är redan gjort på huset. Vilket är väldigt skönt. Så det första vi vill göra är att måla om några rum och köpa lite mer/nya möbler. I framtiden kommer vi även behöva dränera grunden på huset. Så lite extrapengar är allt bra.



-Ser fram emot att få se toppen du fyndade :)

-Jag är likadan, vill gärna köpa nytt till varje fest, men det går ju oftast inte.

-Egna köttbullar är absolut bäst, jag borde göra det lite oftare så att man har ett lager i frysen.



Kram!

2010-12-01 @ 22:26:07
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0