God Lördagmorgon!


Midsommarafton, tänk redan en vecka sedan och det underbara sommarvädret fortsätter att hålla i sig, lovely!

 

Godmorgon sötnosar, vilken härlig dag världen bjuder på utanför huset! Perfekt att bjuda över ett par vänner i kväll på grillat o precis vad vi har planerat att göra! Men innan dess måste radhuspalatset städads till värdig glans, haha! Så det är väll bara att kavla upp ärmarna och hugga i (spanar ut över berg och dalar av skit i vråna...).

 

Förresten, det första jag gjorde imorse efter att ha smygit upp ur sängen (för att inte väcka lillan som sov väldigt lätt men sött) var att titta efter utemöblerna. Puh, de stod kvar! Det finns en liten oro att någon väldigt fräck tjuv som inte blivit uppfostrad o skilja på MITT o DITT ska knycka dem hänsynslös nattetid... Man blir lite mer försiktig med sina grejer om man en gång blivit bestulen utanför dörren på sin cykel...

 

Nu vankas morgonfrulle ute i solen, morrn!!


Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Godkväll ;)



Härligt att du kom fram till hur du ska göra med bloggen, det va väl en jättebra lösning :) Å mer positivism till folket säger jag ;)



Superfint ni fått på framsidan!! Såna där stolar fast i svart och med bord till är jag supersugen på till vår blivande altan - de är underbara! Så välkommnande allt blev hos er - kanonsnyggt! Längtar tills vi har markstenen lagd hos oss på framsidan oxå!!



Så himla fin kudde du hade i stolen, den med texten Skönt att komma hem Vart köper man såna? Sån skulle jag vilja ha på min hallbänk!



Kram kram

2010-07-03 @ 23:22:04
URL: http://linusludde.blogg.se/
Postat av: Linda

Trevligt, nu har jag med hittat hit :)

Blev ju rädd att du skulle sluta blogga ju!!

Lasse på tors? Häng med!



pöss

2010-07-05 @ 14:59:27
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0