Om shoppingen

Monica o jag var inne i city o redo att gå loss vår shopping redan kl 10:02. Eftersom solen redan stod högt på hilmen o dagen visade sig från sin bästa sida var det ganska lungt på shoppingsugna människor i butikerna, skönt för oss då! Vi gick strategiskt genom alla, ja nästan, butiker uppifrån och ned, i de flesta klädbutiker sprang jag desutom in och ut ur provhyttarna o provade kläder som en toka. Lite av hur det jag provade kunde se ut finns dokumenterat i bilderna här ovan. Mycket fint och mycket rea fanns det, men känslan av att det var 100% rätt infann sig inte lika ofta. Hittade "småfel" på det mesta. Egentligen var de så billiga plagg iom rean att jag kunnat ta dem iaf o kanske användt ngn gång. Men jag försöker att komma bort från det impulsiva tänket då allt för mkt hänger oanvänt på galgar hemma hos mig, får dåligt samvete då jag ser hur mkt pengar jag bränt på ingenting. O många bäckar små... Därför var jag denna gång väldigt noga med att det jag köpte verkligen skulle kännas helt och hållet RÄTT.

Letade efter en bikini men det gick inte alls, det hängde kosntigt nog mest bara bikinitrosor kvar i alla affärer! Lustigt folk som bara köper bh:n o inte tillhörande trosan... Jag tycker det är snyggast o köpa ett helt set även om det är styckvis man köper dem. Vad jag letade mer efter men inte hittade var en snygg partyoutfit men nej, inget kändes helt enklet rätt hur mkt jag än provade. Typsikt!

Efter halva shoppingturen tog vi en paus på Fräcka Fröken, dyrt men gott. Hur kan man liksom ta 30 kr för en liten liten dricka!?

Shoppingfynd vart det iaf trots många nitlotter, hittade en vrålsnygg ljust puderroa axelbandväska i skin med nitar för bara 49 kr!! In love! Älskar den!!! Sen vart det lite snygga spetsiga undies och en vit bur till Mejas blivande rum! Har kastat trånande blickar på den många gånger då jag gått förbi skyltfönstret men nu slog jag till! Ska ev sätta en klätterväxt där i och dekorera med färgglada pippifåglar osm jag har, längtar efter att få göra iordning hennes rum, det kommer bli så vackert!


Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Så mysigt med en shoppingrunda med vänninan sådär, sånt är värt guld!



Förstår så väl din längtan efter att inreda barnrummet!!! Går i samma längtan här hemma ;) Barnrummen tycker jag är de roligaste att inreda :)



Kram kram

2010-07-22 @ 09:52:13
URL: http://linusludde.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0