Många stora tankar

Den här dagen har jag varit djup, tänkt, känt o värderat mycket. Livet jag lever nu, helt underbara dagar! Jag är lyckligare än jag någonsin tidigare varit o den känslan att få må så bra o att ha kommit till en så klar insikt med sig själv är väldigt rogivande. Jag känner mig lätt, andas ut en lycklig suck och ler med värme när jag känner kärleken för allt det fina jag har runt om kring mig. Min familj, mitt allt. Min man som får mitt hjärta att slå nyförälskade volter, våra barn, det vackraste vi har, vår kärleksskatt!

Home is where your heart is och jag är verkligen hemma. Att få vara mammaledig har fått mig i en så härlig balans, lärt mig prioritera livet o värdera det på ett helt att annat sätt. Har bromsat in, funnit harmoni o enorm glädje att få vara med min familj. Lägger inte så stor vikt vid små skitsaker i onödan längre eller hänger upp mig över vad andra styr med, varför slösa energi på sånt som är negativ? Vad ger det dig tillbaka, jo bara mera negativa känslor o tillsut blir du ett enda stort minus. Vem mår bara av att gå runt o vara långsint, sur o bitter hela tiden eller klaga på allt? Vad blir bätte av det? Varför inte försöka vända på problemmet, se det ur ett annat perspektiv o leta efter något positivt? 

På samma sätt så kramar jag gäran om mina barn lite extra och berättar hur mycket jag älskar dem. Försöker att tänja på tålamodet så långt det går mellan varven o inte bli upprörd över smått. Det kan vara svårt vissa gånger, men jag försöker bita ihop o tänka på att de är ju de dyrbaraste gåvor vi fått o inte alltid en självklar gåva att få för alla. Det gör ont i mig så jag nästan går sönder när jag vet att det finns männsikor där ute som förlorat ett barn eller kämpar för att få ett. Det får en att vakna upp lite extra o titta på det man har framför sig. Slösa på kärleken, leva i varje stund, fånga ögonblicken och vara här o nu.


Kommentarer
Postat av: Ida - FOTO -

Måste bara säga att din bloggdesign är heeelt underbar! Din bilder också för den delen :)

Har du gjort designen själv?



Lätt en bevakning på Bloglovin!

2010-10-29 @ 21:07:18
URL: http://iamhagberg.blogg.se/
Postat av: Angelica

Underbara bilder!



Skönt att du är lycklig!:)

Så underbart att känna så..

Jag vet precis hur det är, jag känner precis likadant nu!



Kram

2010-10-29 @ 22:53:39
URL: http://angiiesblogg.blogg.se/
Postat av: Ensamma mamman

a vackert du har skrivit och va härligt de måste vara att känna denna harmoni. Det är just den känslan jag letar efter. Förstår inte varför den är så svår att hitta. Tack för ett vackert inlägg! Kram

2010-10-29 @ 23:23:59
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Mirre

Underbara bilder, jättebra skrivit. jag har också då jag var sjukskriven insett vilka tankar och händelser man ska strunta i som bara tar negativ energi från en.



Man ska leva för kärleken och även tänka på sig själv och



Kramar

2010-10-30 @ 13:48:02
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: jessica

gud vad fint skrivet helt rätt jakänner så igen mig.vilken underbar känsla

2010-10-30 @ 19:41:21
URL: http://jezziee.blogg.se/
Postat av: Mickan

WOW! Vilka underbara bilder!

2010-10-30 @ 19:49:58
URL: http://angel-like.com
Postat av: Pernilla

Jättebra skrivit, blev tårögd..

2010-10-31 @ 13:08:17
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilka fina ord du skriver, det får en att tänka efter. Att ta tillvara på tiden med barnen är ju det allra viktigaste. Lika viktigt att bestämma sig för redan när man vaknat att just detta blir en bra dag! Allt blir vad man själv gör det till. Många kramar

2010-10-31 @ 18:47:02
Postat av: Petra

den sista bilden var riktigt fin! :)

2010-11-01 @ 16:47:19
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Maja

OJ vilken fantastisk bild den längst ner.

2010-11-01 @ 21:49:53
URL: http://fnasktrosorna.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Vad fint skrivet. Skönt när man är nöjd och har det harmoniskt. Vet ju hur du hade det förr,förra hösten kram.

2010-11-05 @ 18:57:15
Postat av: *Elinochalva*

Vilken fin text, den får en verkligen att tänka efter och uppskatta allt man har istället för att slösa tid på onödiga småsaker. Bilderna var bara helt underbara, speciellt den längst nere, vilken kärlek :)



Kram Elin

2010-11-05 @ 20:53:02
URL: http://elinochalva.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0