Halens

Vit porslinsserie "Viol" i klassiks tidlös tappning med dekorativ kant, lagom elegant.

Eftersom vi börjar ett "nytt liv" nu på Höjdarbacken vill man plocka in lite nytt i hemmet. Som porslinserie, byter mer än gärna ut våra svarta (!) kanttstötta IKEA tallrikar och skålar mot en vacker vit serie med dekorativ kant. Hittade då denna inne på Halens som jag föll för. Så enkel men elegant med sin dekor, skulle kunna användas både till vardag och högtider. Att lägga upp maten på en så vacker tallrik skulle nog göra den mest simpla ihopslängda middagen till en delikates för ögat. Eller vad tror ni?

När jag klickade vidare på Halens, som har mycket för både hemmet och familjen, fastande jag även på barnklädesavdelningen, så klart. ;-) Finns mycket fint till bra priser, både vardagsbasplagg och till fest. Hemsidan känns lättöverskådlig med en ren design vilket jag gillar, det jag hade önskat var kanske att man kunde få fram mer alternativ än "överdelar", "underdelar" och "set" när man bläddrar i barnkläddeskategorierna. Det känns lite snålt tilltaget då jag gärna fått fram fler alterantiv som t.ex. kjolar och klänningar för sig osv. Men det jag verkligen gillar är att man kan skriva recensioner på sidan och ge betyg, jättebra då man kan ta del av vad andra tycker om en vara innan man köper den!

Kanske klickar jag mig hem den där vackra servisen "Viol" sen, fanns även med tillhörande kaffeservis också. Eller så kan man ju lägga det på önskelistan, vi har ju inte haft vår bröllopsfest ännu, även om vi redan fått en hel del gåvor.

Kommentarer
Postat av: Catrin

Vi hade koboltblå tallrikar från höganäs tidigare, men skaffde vita fyrkantiga från åhléns och vilken skillnad! Nu ser man ju färgen på maten och det känns som att äta på restaurang varje dag. Vita tallrikar är verkligen att rekommendera, allt blir mkt fräshare =)

2011-08-27 @ 12:22:23
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jätte snyggt var det, precis i min smak :)

2011-08-27 @ 15:40:31
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: Viola Vamp

Ah, vet du! Jag har tidigare spanat in exakt densamma! Fick nämligen en liknande servis av min mor i våras och skulle vilja komplettera den. Dock ogillar jag verkligen Haléns, så det är därför jag inte har köpt den. Se: http://blogg.amelia.se/violavamp/2010/11/29/helvetiska-halens/

Försöker istället hitta den på något annat ställe.

2011-08-27 @ 18:01:17
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Postat av: Sandra

2011-08-27 @ 21:18:49
Postat av: Sandra

Den är jättefin. Var längesen jag var in och handlade något hos dem. Kanske måste besöka sidan någon dag.

2011-08-27 @ 21:20:15
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Hanna

En jättefin servis! Ser framför mig hur den liksom bara är rätt uppe på höjdarbacken :-)

2011-08-28 @ 08:09:31
URL: http://mamzter.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0