Solen ned och upp

Översta bilden från söndagskväll med vy från våran balkong/sovrum över den magiska solnedgången som målade hela himlavalvet i röda toner. Nedre bilden knäppte jag imorse på morgonpromenaden när solen gick upp, vackert!

Vi har haft en härlig solskensdag, jag o lillan med ett sprudlande lyckosamt humör. Vad det värmer i kroppen av soliga dar, bästa lyckopillret! Började dagen med att hurtigt trotsa kylan och ta en bensträckare med barnvagnen efter att ha lämnat sonen på skolan, skönt o röra på sig och vacker vart det också! Gick till "gränslandet" där staden slutar och landet tar vid och möttes av en vacker soluppgången som kastade varmt ljus på snön, vår solsida av stan tydligen.

Vid lunchtid kom brevbäraren med besked om att dottern kommit in på vårt förstaval om förskola, jippie!! Känns bra att få svar redan nu, hört att det tydligen är vanligt att det kommer först en månad innan start annars. För till försommaren är det dags för mig att lämna trygga hemmalivet, back to work... Tror det blir super för sessan, hon kommer nog att lysa upp hela avdelningen som en sol, det märks att hon vill leka med andra barn o få mer stimulans och utbyte av dagarna, det är lite så att hon klättrar på väggarna här hemma nu.. Så jag tror att det faktiskt kommer bli jättebra, o det gör mig trygg i själen att känna att hon nog kommer vilja det här. Annars skulle det känts tungt men nej, jag är redo o hon är nog redo med.

Eftermiddagen/kvällen var vi hemma hos mina föräldrar på trevlig och glad fika för att fira pappa på födelsedagen, grattis!


Nu ska jag sätta mig o jobba lite innan det är dags o gå o knyta sig för en ny dag imorgon.

Hoppas ni haft en fin dag, kramar!

Kommentarer
Postat av: Mirre

Vilken toppendag ni haft och vilka fiiina kort =D, grattis till pappsen =D

kramar

2011-01-26 @ 22:53:31
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Babbi - Bloggdesigner & foto

Håller med ang solen så jävla skönt att den börjar lysa lite :)

2011-01-26 @ 23:54:02
URL: http://babbi.se
Postat av: GUEVACCI

Hejsan, veckans blogg vinnare dyker upp ikväll så håll utkik ;) anmäl dig till dagens blogg om du har lust också :P kram

2011-01-27 @ 05:52:42
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: Lindha

Härliga bilder! :)

Precis som du säger så är det rena lyckopillren att få sol på näsan och se en fin vy.

Du ska återgå till jobb säger du, vad är det du jobbar med?

Idag får vi småländskt besök här, mamma och pappa kommer och ska stanna över helgen. Ska bli mys!! :)



Ha en underbar dag fina du, kram!

2011-01-27 @ 09:50:55
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com
Postat av: Jennie, Livet, vardagen och familjen

Vilka härliga bilder på sol upp och nedgång. Dom kan vara så otroligt vackra ibland. Tyvärr bor vi så dumt av vi knappt ser varken eller ;-(

Va rligt att lillan kom in på ert önskade dagis. Det känns alltid bra när det flyter på så bra. Flissn kom också in på sitt önskade dagis, där gick jag när ja va liten, likaså alla mina syskon så då vet man att det känns tryggt!



Tråkigt att behöva lämna tillbaka skorna :-( Jag va bitter länge för att dom jag ville ha inte fanns i min storlek men så gick jag in på deschmann sko och där hittade jag ett par kilklacksstövlar som jag köpte istället! :-)



Ha en underbar dag! Kram

2011-01-27 @ 09:53:40
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Josefin

tror inte att det ska bli så svårt att tatuera över eftersom de är minst fem år gamla och inte så djupa.



för ca 6-7 år sen åkte jag in i en depression, i skolan blev jag mobbad sen jag fick i förskolan och det slutade inte förän när jag gick i sjuan, lärarna hjälpte mig inte och hemma var det inte så bra heller för mamma och pappa bråkade varje dag och pappa hade problem med alkohol, han var typ en periodare. fick ingen hjälp med att jag hade självmordstankar för det tyckte psykologerna att det var vanligt att man hade sådana tankar när man kom in i tonåren så jag började skära mig, men efter ca tre år så fick jag hjälp :) men så åkte jag ner i det igen -08 ( inte så allvarligt då ) för då dog min pappa, men så träffade jag min sambo och han visste vad jag gick igenom för han hade misst båda sina föräldrar så han hjälpte mig att bearbeta känslorna kring det och nu så har jag inte fallit ner igen och mår 100% bra igen :) lever livet verkligen hehe!



därför ska det bli typ av ett avslut för ett gammal beskymmer som man har haft :)

ha en trevlig torsdag :)

2011-01-27 @ 10:33:09
URL: http://olgajosefinnilsson.blogg.se/
Postat av: Matilda

ooh vilka underbara bilder! speciellt på solnedgången, hur fint som helst! det är då man aldrig vill att solen ska gå ner riktigt utan stanna kvar där den är just då för det är så himla fint :)

Grattis till pappa!

2011-01-27 @ 11:04:38
URL: http://twinturbot.blogg.se/
Postat av: Rebecca

åh så fint. förlåt att jag inte kommenterat på ett tag :(

2011-01-27 @ 11:15:52
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: Frida

Vilka fina bilder du tagit :D :D

kramar

2011-01-27 @ 17:54:17
URL: http://busfridis.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

åh vilka fina bilder och det låter ju som att ni haft en kanondag!

2011-01-28 @ 08:57:45
URL: http://brittabloggar.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0