Recension Apotekets makeup


Här nedan har jag samlat recensioner till alla de produkter som jag valt ut att testa. Jag kan säga redan nu innan att det som är gemensamt för alla produkter är att de står för kvalité och hållbarhet! Har känt mig fin och fräsch hela dagarna och inte behövt bättra på mer än på läpparna. Över lag ger jag samtliga produkter ett högt betyg, jag är mycket nöjd och har hittat nya favoriter!


Apoliva:

Concealer, ljus
En lätt conceler som är oparfymerad vilket är bra om man har en känslig hy. Den finns i tre nyanser och jag valde "ljus" vilken passade min hudton jättebra. Koncistensen känns lätt men kanske lite för tunn och var inte helt täckande mot mina pigmentsfläckar. Men den torkar snabbt in och är lättarbetad, ger ett jämt och hållbart resultat.

Läppglans, Smultronrosa
Även läppglanset är oparfymerat och utvecklad för känslig hy. Ger lagom glossiga läppar med lite färg, provade färgen smultronrosa (den jag sminkar mig med på bilden ovan). Tycker det är lagom med färg för vardagsmakeupen men gav svagare färgton än förväntat, dock gillar jag den i alla fall.

Idun Minerals:
Mineral Foundatation, Varm ljus, Freja
Första gången jag använde den tog jag på för mycket, det behövs inte mer än litegrann för att få ett tunt täckande lager över huden. Mitt tips är att börja med lite och vill man sen ha en ännu mer täckande effekt ta på lite igen i ett nytt tunt lager ovanpå, man behöver inte så mycket för ett snyggt resultat. Jag valde den ljusa foundation "Freja" med varm ton och är jättenöjd, perfekt till min hy. Lång hållbarhet, sitter fint hela dagen och oparfymerad.

Idun Minerals Ögonskugga, Bronzefärgad
Ögonskuggan är anpassad för känsliga ögon och består av högrenade mineraler. Även här nöjd med den fina färgen, valde bronze som känns jordnära och varm, passade mina färger bra och framhävde mina gröna ögon fint. Gillar som vardagsmakup!

Nouba:
NOUBA Staminal Foundation 103
Här kommer min favorit! Vart helt frälst från första sekund när jag provade Noubas anti-age foundation som vårdar huden, resultatet vart så fint och de fina linjerna under ögonen liksom suddades ut. Sen känns produkten himla fräsch och lätt med trots den väl täckande formulan. Den ska även stimulerar cellförnyelsen och skyddar huden samt motverkar att huden åldras i förtid, toppen! Den har en svag behaglig doft som inte stör, annars brukar jag tycka parfym i makup är onödigt men denna kändes nästan lite extra lyxig istället. Jag applicerade med fingrarna första gången och klappade försiktigt in, då tyckte jag att jag fick finast resultat. Använde en makeupsvamp andra gången och då blev lagret lite tjockt i mitt tycke. Det är denna foundation som jag har på bilden med solpudret Golden Tan ovanpå.

NOUBA Golden Tan
Härligt solkysst hy med lite skimmer får man med Golden Tan. Sitter fint och bra ovanpå både Apolivas och Noubas foundations. Håller hela dagen och man ser lite extra pigg och fräsch ut i fuskad tan. Gillas starkt!

NOUBA Lip Stick Nero 52
Det första jag märkte var den varma behagliga doften, doftar lyx! Färgen sitter bra och är hållbar, jag använde även Apolivas gloss ovanpå för det mest perfekta resultatet enligt mig. Tyckte de två tillsammans vart en perfekt kombination, färgerna gick bra ihop och läpparna vart lite lagom glossiga. På bilden ovan har jag dock bara lipglosset.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fina du ;)



kram emelie

2011-11-07 @ 14:30:15
URL: http://emeliealmhager.blogspot.com
Postat av: Angelica

Vad snygg du är i din nya hårfärg!!

2011-11-07 @ 15:43:21
URL: http://hardworkingwife.blogg.se/
Postat av: Linda

Nouba har verkligen bra och fina produkter! De har varit lite svåra att få tag i tidigare, vissa Kicks-butiker har sålt märket. Men det är ju toppen att man kan inhandla även på Apoteket framöver. Du är väldigt fin i din nya hårfärg!

2011-11-07 @ 17:22:06
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: kristin

Mycket tjusig blogg! Vackra bilder du tar! :)

2011-11-07 @ 19:24:04
URL: http://minmilo.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Fin blogg, kommer att följas! :)

2011-11-07 @ 19:31:41
URL: http://myday.blogg.se/
Postat av: Evelina

Intressant läsning!

2011-11-07 @ 20:55:30
URL: http://evelinandrea.blogg.se/
Postat av: Jeanete

Ååhh fint juuu.

Måste köpa deras smink :)

Är allt mineral?

Kraam

2011-11-07 @ 21:11:14
URL: http://jeanettem.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh man blir så sugen på att prova detta smink när man läser era kommentarer! Men jag har också en fråga, jag ska fota ett bröllop i december men jag har i stort sett aldrig fotat när det varit snö ( har blivit bra på att fota i sommar) så har du några bra tips? Jag kommer också fota efter tre och då kommer det ju vara mörkt! Något bra tips till det? Älskar att läsa din blogg och se alla fina bilder! :) /Amanda

2011-11-08 @ 07:55:18
URL: http://amandiii.blogg.se/
Postat av: Jennie & Fröken Flis

så fin du är ! Ja har tänkt testa deras prosdukter också, men måste göra slut på mitt gamla först. Älskar att dom håller krav på innehållet. Kram

2011-11-08 @ 10:49:44
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Jennie & Fröken Flis

så fin du är ! Ja har tänkt testa deras prosdukter också, men måste göra slut på mitt gamla först. Älskar att dom håller krav på innehållet. Kram

2011-11-08 @ 10:50:23
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack för tipset. Tänker verkligen pröva deras produkter.



Kram Therese

2011-11-08 @ 11:22:04
URL: http://lilla-majken.blogspot.com
Postat av: Hanna

Snygg som alltid! Den mörka hårfärgen klär dig verkligen, och sminket är precis lagom :-)

2011-11-08 @ 12:25:31
URL: http://mamzter.wordpress.com
Postat av: Kristina - ingen vanlig dag

Hej snygging! Så fin du är i det mörka! Och sminket verkar dessutom bra - jag har klickat mig vidare för att prova lyckan i tävlingen :)

2011-11-08 @ 15:42:01
URL: http://ingenvanligdag.blogg.se/
Postat av: Katrins vardagstjat

Roligt att läsa vad du tycker, är ju bra sugen att testa vissa grejer och läsa lite recensioner hjälper ju bara till då :)

2011-11-08 @ 20:39:59
URL: http://vardagenvar.se
Postat av: Marie

Ohh kanske vore ngt jag ska prova =D

kramar

2011-11-08 @ 21:54:19
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Nämen jösses vad smink! Jag använder bara mascara och eyeliner, haha ;-)

2011-11-09 @ 09:26:20
URL: http://acarolinas.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0