Kickstart!

Solen stod högt på en klarblå himmel när jag slog upp mina mörkgröna imorse, en sån vacker vindstilla morgon kunde jag ju inte låta pasera utan vidare. På med sköna träningskläder och ut på en PW, blev en timmes promenad på 8,2 km ute i en kylig och sovande landsbyggd. Bara jag och hästarna i hagarna som var vakna. Älskar lugnet här ute i Gränslandet, stillheten och solen som värmde mitt ansikte är som medicin för själen. Kickstart på en härlig dag!


Nu sitter jag i köket och poppar vidare skön musik från min nya favoritpryl, iMini Cute. Det är en vit högtalare med inbyggd dockningstation för iPod/iPhone som ni finner på Gadgetkungen.se. Finns även möjlighet att använda den som väckarklocka och FM-spelare. Föresten på tal om radio, visste ni att jag praktiserat på en radiostation en gång i tiden? Inte för att jag fick säga något i direktsändning men det var ju lite spännande erfarenhet o vara med i studion. ;-)

Angående den lilla smidiga spelaren så tycker jag den gjorde sig riktigt fin och passar utmärkt på kökshyllan i hemmet. Men att den är så liten o smidig gör det ju även enkelt att ta med sig den över allt. Finns möjlighet att köra med batterier också så det är ju perfekt för sensommarkvällar om man är iväg på en picknick med ett gäng sköna vänner eller sitter på balkongen, eller på semesterresan, stranden, ja eller vad som... Jag har bara användt den ett par dagar hittills men är så nöjd och känner på mig att den kommer användas flitigt framöver.

Förresten vill jag även passa på att berätta något roligt, jag kommer att fortsätta recensera lite produkter för framför allt iPhone genom Gadgetkungen.se som jag startat ett spännande sammarbete med. Kikar ni in på deras sida, så ser ni även att jag är deras iPhone-bloggare. :-) Framöver väntar även något roligt för er läsare, häng med!

Happy Sunny Sunday!

Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Vilken härlig start på dagen :) Här blev det en härlig timmes promenad med familjen nu innan lunch :)

2012-04-08 @ 12:51:20
URL: http://mammacherie.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Vad kul med sådana recensioner :D

2012-04-08 @ 14:42:02
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Mia

Den dockningsstationen gillade jag och dyr var den ju inte heller =)



Ha nu en fortsatt fin påsk..



Kram Mia

2012-04-08 @ 20:13:23
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Elin S

Vad spännande att få recensera :-) anade att det var något sånt med tanke på hur du promotade den. Den verkar väldigt käck dock, tror bestämt vi ska skaffa oss en sån!

2012-04-08 @ 23:01:54
URL: http://arvegil.blogg.se/
Postat av: jessica

Den var ju supersöt! Det står att den INTE laddar under tiden men det står bara specificerad ipod och iphone 3. Om man sätter in en iphone4 laddas den då samtidigt??



Älskar dina bilder!

Kram

2012-04-09 @ 23:12:11
URL: http://jessicaochlivet.blogspot.com
Postat av: Gadgetkungen.se

Hej Jessica



Om du dockar din iPhone 4 så kommer den inte att laddas upp, du kommer kunna lyssna på musik via din iPhone då du lätt kan synka musik via spotify och youtube.



Hoppas att du fick svar på din fråga!



Med Vänliga Hälsningar



Gadgetkungen.se

2012-04-11 @ 20:54:45
URL: http://www.gadgetkungen.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0