Tävling, skal till iPhone från Krusell



Härligt med fredag, men vi blundar för att den är den 13:e i almanackan idag och satsar istället på massa roliga happenings och sparkar igång helgen med en tävling tycker jag! Vad sägs om att ett av dessa tjusiga skal ovan kan bli ditt?

 


I samarbete med Gadgetkungen.se har jag nu för min blogg fått möjligheten att till mina läsare tävla ut ett kvalitétsskal till en vinnare för iPhone 4 i snygg design från Krusell värde 179 kr. Jag har själv ett eget skal från Krusell och gillar den exklusiv design samtidigt som skalet skyddar min iPhone mot damm, repor och stötar. De är tillverkade i klart Polykarbonat och har en snygg läderimitationklädd yta, du tävlar om det sandfägade eller rosa skalet.


För att delta:
1.) Gilla Gadgetkunden.se på facebook eller signa upp för nyhetsbrevet på hemsidan om du inte har facebook
2.) Motivera varför du vill vinna ett skal och berätta om du önskar vinna det sandfägrade eller rosa.


Som ett plus i kanten för en extra lott får du gärna gilla inlägget på bloglovin och/eller berätta om tävlingen i din blogg/facebook! Dela gärna bilden nedan med följande länk:

http://myhappydays.se/2012/april/tavling-skal-till-iphone-fran-krusell.html



Lycka till, tävlingen avslutas söndag 22/4!



Kommentarer
Postat av: marina

Allt bra idag? :)

2012-04-13 @ 10:47:01
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Fotograf Linda-Pauline

Men ååå! Jag vill såå gärna vinna, det sandfärgade skalet. Jag har haft min iphone i ett år nu men har fortfarande inte lyckats hittat en skal som fallit mig i tycke, så jag har varit utan, dock har den klarat sig oerhört bra från repor osv trots ett dopp i toaletten :) så det där skulle vara sååå fint!

2012-04-13 @ 12:17:55
URL: http://lindapauline.se
Postat av: Carolina

När jag för länge sen såg en tjej som hade ett rosa läderskal till sin mobil så var de första jag tänkte "ett sånt ska jag ha när jag skaffar iphone". I förrgår kom dagen då jag beställde min livs första iphone så då vore de ju på sin plats med ett rosa skal till!

2012-04-13 @ 13:24:43
Postat av: Lizette

Klart man vill vara med att tävla!

Min motivation är att jag genom hela livet varit så där super-anti mot allt vad touchmobiler heter, och jag har bojkottat Iphone's sen de först kom ut, men för ett par månader sen dog min gamla knapptelefon, och jag fick då gå tillbaka till en riktig stenålderstelefon. Men det var ingen hållbar situation i och med att jag behövde göra mer än att ringa och smsa med den, så då fick det bli en Iphone 4S, och nu är jag så himla rädd att jag knappt vågar använda den - ifall den skulle gå sönder eller få repor! Så då vore ju detta skal perfekt, och det sandfärgade var ju förjääkla snyggt rent ut sagt! Håller tummarna för mig själv, haha :)

2012-04-13 @ 13:30:17
URL: http://lizettefoto.tk
Postat av: Sandras Värld

JAAA ! Jag vill jättegärna vinna det sandfärgade.



Enkel motivering, jag fyller år imorgon och det skulle vara en perfekt present till mig själv :) KRAM

2012-04-13 @ 14:01:14
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Lovis

Hej:) jag skulle jättegärna vilja vinna det sandfärgade skalet jättemycket!!!!!!! För jag har letat efter ett sandfärgat skal jättelänge men har inte fått tag på det någonstans, så nör jag såg nu att du tävlade ut såna blev jag sjukt glad :D

2012-04-13 @ 15:35:42
Postat av: Ellinor plamboeck

Hej! Jag har precis införskaffat mig en iphone, och därmed väldigt rädd att tappa den så den får repor eller otursvis går sönder, Eftersom dessa mobiler är väldigt ömtåliga. Det sandfärgade skalet fall mig i smaken direkt verkligen, så himla snygga, jag gillar inte dem hårda plastiga skalen, för tappar man telefonen går skalet också sönder. Så det sandfärgade skulle passa mig helt perfekt! Skulle bli så glad!



Sen har jag även en till fråga.

Just nu har jag en blogg på den nuvarande sidan myshowroom, förhoppningsvis vet du vilken jag menar, men nu skulle jag vilja skaffa en blogg på blogg.se för jag tycker det är svårt och fokusera sig på myshowroom, när det är en massa reklam över hela sidan, så jag skulle vilja ha en stilren blogg, ungefär så som du har.Men har ingen aning om hur man fixar det. Skulle bli så himla glad om du ville hjälpa mig med det. Kram!

2012-04-13 @ 15:40:21
URL: http://ellinorplamboeck.myshowroom.se
Postat av: denise

Det sandfärgade skalet ser väldigt elegant och stilrent ut, vilket passar perfekt till mig nu när jag kommit igång med pluggandet igen efter mammaledigheten. Jag och sambon har tyvärr båda två vita iPhones och det är svårt att se skillnad på dem då båda har bilder på sonen som bakgrund, vilket gör att vi måste tänka till och komma på vilken utav oss som har vilken bild. Ett sånt här fint skal skulle lösa problemet väldigt lätt!

2012-04-13 @ 18:52:24
URL: http://biographic.se
Postat av: Åsa

Självklart vill jag vara med och tävla om dessa fantastiska skal och jag väljer rosa då jag vill ha massor av härlig färg :-). Min motivering är att jag inte har något fodral och kommer mig inte för att köpa något heller förrän nu när jag såg dessa snygga skal :-).

JAg länkar till min blogg :-)

kram Åsa

2012-04-13 @ 19:05:30
URL: http://livetsvackrating.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Åh, det skulle verkligen vara kul att vinna det rosa skalet. Supercool design och snyggt med läder!

Fick en iphone i födelsedagspresent och ett skal skulle verkligen sitta fint och skydda den från repor!



Har gillat på facebook och inlägget på bloglovin'

Kram!

2012-04-13 @ 20:56:14
Postat av: Annie

Jag prenuminerar nu på nyhetsbrevet :-)



Jag skulle verkligen behöva ett nytt skal, för mitt gamla sprack tidigare i veckan och för tillfället är min lilla iphone helt oskyddad, det stackarn. tror att den fryser lite.



Skulle vilja ha det sandfärgade ;-) Tycker bestämt att det står mitt namn på det!

2012-04-14 @ 08:36:51
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: emma rudbeck

HejJag vill vara med och tävla

Jag gillar på fb och har anmält mig för nyhetsbrev emma rudbeck

Jag skulle jättegärna vilja ha ett rosa skal om jag

skulle ha tur o vinna jag vill vinna för jag skulle ge det till min dotter som just fyllt 16.

Jag har tipsat om tävlingen på min fb emma rudbeck

mvh emmar23@hotmail.com

2012-04-14 @ 08:46:53
Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Nu har jag tittat runt inne hos dig och har blivit alldeles förälskad i ditt hus...så himla fint :)



Kram

2012-04-14 @ 12:45:43
URL: http://fantastiskamamman.se
Postat av: Moa

Jag skulle jätte gärna vilja vinna det sand-färgade skalet eftersom att jag har en iphone men ing skal :(

Kram.

2012-04-14 @ 13:02:12
URL: http://pphotographyz.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Wiiiie!!!!! : )

Jag skulle vilja vinna ett sandfärgat skal till min Iphone, som för tillfället Igen är på lagning pga av att jag inte haft något skal på den. Så det skulle ju inte kunna bli bättre än att vinna ett skal som väntar på att telefonen ska komma hem igen :) :)

2012-04-14 @ 15:32:57
Postat av: BATTS

jag har gillat osv!



jag skulle vilja vinna ett skal för att jag tycker att skal verkligen kan uttrycka ens personlighet osv, jag älskar iphoneskal och tycker att dom är likaväl an accesoar som smycken.

Jag vill vinna det sandfärgade för jag älskar ljusa färger och den matchar till så många av mina plagg!

Skulle verkligen göra min dag! kram :)

2012-04-14 @ 15:48:45
URL: http://batts.blogg.se/
Postat av: Jesnette

Jag har nu gillat på fejjan :o).



Vill gärna vinna ett sandfärgat skal då jag har en katt här hemma som är förtjust i att springa i väg och gömma saker och sen tugga sönder dem. Han slänger gärna min mobil i golvet när han inte får uppmärksamhet och skalen går därför sönder snabbt :o)

2012-04-14 @ 17:00:52
URL: http://nettan77.bloggplatsen.se/
Postat av: Cecilia

Jag köpte en Iphone för två månader sedan och bestämde mig för att vara duktig och satte på plast på fram och baksida. Tyvärr så hjälpte det inte så mycket som jag trodde och jag har under de här åtta veckorna lyckats slå sönder skärmen. Fick slänga iväg 1000:- för att få den lagad så nu skulle det passa bra med något som kan skydda den lite mer än bara plast haha..

2012-04-14 @ 17:07:26
URL: http://ceciliala.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag är med! :)

Jag har gillat på facebook & delat det på min blogg :)



Jag vill vinna den sandfärgade för att jag ska ge det till min bästis som lyser upp varenda dag & jag älskar henne så enormt mycket!!

2012-04-14 @ 18:26:08
URL: http://ebbabomberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul med tävling!

Jag har gillat på FB o delat på FB.



Jag skulle vilja vinna det rosa skalet. En färg man blir glad av.

Skulle passa så snyggt till min vita iPhone.

Nu håller jag tummar och tår. :o)

2012-04-14 @ 22:19:57
Postat av: Anonym

Kul med tävling. Jag har gillat på FB o delat tävlingen på FB.



Är deltids sjukskriven sedan 2010, när jag blev opererad för ett anerysm (medfödd hjärnblödning). Har fått något som kallas för hjärntrötthet, är mycket trött, orkar inte ljud, mycket folk kring mig mm. Om jag vinner skulle jag vilja ha ett rosa skal. Vacker färg som skulle lysa upp min tillvaro och skulle passa mycket bra till min vita iPhone. Nu håller jag tummar och tår hårt.

2012-04-14 @ 22:49:27
Postat av: Linda fridström

Passande tävling, jag inväntar precis en ny vit iphone... och skulle verkligen vilja ha ett bra och snyggt skal. Välbehövligt när man jobbar som postis och har två små troll här hemma=) kan lätt bli repor, har gillat på fb=)

2012-04-14 @ 22:51:02
Postat av: Johanna

Vill gärna vara med och tävla om dessa fina skal, min favorit är det rosa! På min jobb som florist är det mycket skit som gärna hamnar på eller vid telefonen eftersom man alltid vill hålla sig uppdaterad med bloggar och viseversa och då är det ju väldigt lämpligt med ett snyggt skal som skyddar telefonen som man är väldigt rädd om :)

2012-04-15 @ 00:16:28
URL: http://blogg.frokenflora.org
Postat av: care69

Jag är gärna med och tävlar om skalet i Beige.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/04/22-april-vinn-iphone-skal.html

FB: C Care Regn

Är svag för att byta skal, byter gärna både efter outfit och humör.

2012-04-15 @ 09:14:39
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Carro

Klart man vill vara med och tävla om ett supersnyggt skal. Min personliga favorit är det rosa skalet som skulle passa mig och min iPhone perfekt. Jag har avverkat en del skal genom min tid som iPhoneanvändare, svårt att hitta ett snyggt skal som även är funktionellt men detta skal uppfyller båda kraven.

2012-04-15 @ 09:35:28
URL: http://kroppcaka.blogspot.se
Postat av: Anna

Vilka fina skal!

Jag tycker dom var fina båda två, jag skulle bli lika glad om jag vann något av dom! :)

Jag har länkat på annatellstrom.blogg.se :)



Hoppas!

Kramr

2012-04-15 @ 11:23:24
URL: http://anna.tellstrom.blogg.se/
Postat av: Helena Lindgren

1.Gillar på facebook under namnet Helena Lindgren



2.jag önskar mig det rosa skalet. Just nu har jag ett riktigt klumpigt skal till min Iphone 4 med dålig kvalite är bara plats. Har länge sagt att jag ska köpa ett skal med bättre kvalite men just nu räcker inte pengarna riktigt till går till viktigare saker. Jag skulle bli super glad om jag vann detta.

2012-04-15 @ 14:21:22
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
Postat av: Linda

Hej hopp

Ett rosa skal ligger i listan på topp

Ett perfekt sätt för mig att fira

När jag nu in på nya jobbet slira

Lägga fina luren på bordet fram

Utan att samla på sig en massa damm

Tackar för fina bloggen din

Den piggar alltid upp dagen min

Ha det bra och njut av en trevlig vår

Tanken på rosa skalet jag tar med mig när jag nu på promenaden går ;)

2012-04-15 @ 17:16:17
Postat av: sussi

har tjatat om en iphone 4 länge nu men min pappa säger att jag ska vänta en eller två månader.och det orkar jag inte med.och om jag nu vinner den här härliga skalet kan jag kanske övertyga min pappa med att köpa en iphone till mig tidigare. så att han vet att jag verkligen vill ha en.om jag nu vann(vilket jag inte tror) skulle jag vilja ha skalet i färgen rosa eftersom det har varit min favorit färg enda sedan jag va liten:)



ha det bra:)

2012-04-15 @ 19:26:06
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/april/mobilfodral-224.html

2012-04-15 @ 20:01:37
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag har anmält mig för nyhetsbrevet! :)



Det sandfärgade, helt UNDERBART fina skalet skulle bli såå fint till min iPhone. Den är verkligen i behov av ett nytt skydd då mitt gamla gått i hundra bitar bara häromdagen efter att min son kastat den i golvet. :/



Nu håller jag tummarna tokhårt och hoppas på massor av tur!! :)



Ha en fin kväll!



/ Marie

2012-04-15 @ 20:31:26
Postat av: Caroline G

Hej, jag är med.

- Jag har gillat på Facebook i namn Caroline Göransson.

Om jag vinner så skulle jag hemskt gärna vilja ha det rosa. Jag skaffade iPhone för ett tag sen och jag har jätte svårt för att hitta skal som inte är av gummi bara. Därför skulle det vara kul om jag vann detta fina.

jordgubbstopp@hotmail.com

Caroline G

2012-04-15 @ 20:46:34
Postat av: Therese

Åh vilken himla fin tävling!



Jag skulle vilja vinna det rosa skalet till min fina vita 4s! Köpte nyligen ett nytt skal (i new york) men det passade inte min telefons knappar och kameralins:/ Dessutom så skulle det rosa skalet matcha min nya snygga plånbok i just rosa!



Gillar inlägget på Facebook och Gadgetkungen på Facebook!

2012-04-15 @ 21:54:31
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Emelie Eriksson

Först och främst- vilken inspirerade header du har!

Det är första gången jag kikar in hos dig och är numera såld. Så fina bilder!

Jag är gärna med och tävlar om det sandfärgade skalet till Iphone!

Jag har signat upp mig på nyhetsbrevet hos Gadgetkungen ( med samma emailadress som jag skickat in till denna kommentar).

Varför jag ska vinna?

Jag fyllde 30 för ett litet tag sedan och fick en så himla fin väska i indigoblå och handtaget var i obehandlat skinn. Vad skulle inte passa bättre till väskan och min mobil än ett sandfärgat läderimitation skal! :)

Tack för en inspirerande blogg!

Kram Emelie

2012-04-15 @ 22:14:41
URL: http://www.enbrokigblandning.se
Postat av: Angelina

jag vill vinna det sandfärgade skalet eftersom att jag helt enkelt inte har något skal eller skydd till min iphone och har varit för lat/snål för att köpa haha. puss&kram

2012-04-15 @ 22:52:55
Postat av: Linda

Jag har gillat på fejjan :)

Det rosa skalet skulle passa perfekt till min

fina vita fån

Jag kan då skutta fram längs med gatorna med ett dån

behöver ej vara rädd för repor och annan skit

kan istället bara njuta av bevara den vit :)

2012-04-16 @ 13:50:29
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Roxy

Jag har skrivit upp mig för nyhetsbrevet!



Jag har mobilen i handen nästan hela tiden och smsar, spelar spel, kollar mail osv. Det skalet jag har nu skaver mot fingrarna och jag har det mest för att jag inte vill repa baksidan. Anledningen till att jag inte köpt ett nytt är för att jag verkligen inte kan bestämma mig i ett hav av alla skal, att vinna ett vore toppen för då har bara två riktigt snygga att välja mellan och jag väljer det sandfärgade!

2012-04-16 @ 15:08:49
Postat av: Emma - williams mamma

Hej! jag vill gärna vara med och det är jag!



1. Har gillat på fb (Emma hjorth)



2. Varför jag vill vinna, jo det är så att i fredags kom min pappa och hälsade på mig och gav mig en present, det blev en ny mobil en iphone 4, jag är superglad men har varit hela helgen av att hitta snygga skal men har bara hittat gummi skal vilket jag inte vill ha, Jag älskar dom där skalen du har i tävlingen och skulle dött om jag vann dom och så slipper jag leta runt mera här i lilla staden (luleå). Att gå från en sony eriksson till en iphone blir man extra rädd om telefonen så jag håller tummarna för vinst. Sen har jag en son på 3år som fyller år den 25/4 och mycket pengar går dit, det är viktigare men hoppas hoppas jag vinner. :)



3. gillat på blogloving: Du och 3 andra personer gillar detta



* Länkat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2012/april/mobilfodral-224.html#comment

2012-04-16 @ 20:54:57
URL: http://lifeofhjorth.blogg.se/
Postat av: Fredrik

vilken tävling, det är inte ofta jag hittar tävlngar!



*jag har gillat både på fb och fixat nyhetsbrev (Fredrik eriksson brännström)



*Följer dig på blogloving: Följare: 638 och Du och 4 andra personer gillar ditt inlägg.



*Jag vill vinna dessa skal till min flickvän, hon är den underbaraste för mig. Vi har ett barn tsm, hon är dagmatte och hästskötare. Hon skulle uppskatta om jag kommer hem med något nytt ovanligt till henne som hon alltid kommer använda, telefonen följer ju med dygnet runt, hon bloggar och fb bockar. Jag håller tummarna och att det blir min lycko dag =)



*Länkat: http://deadbyapril.webblogg.se/2012/april/mobilfodral-224.html#comment

2012-04-16 @ 21:04:15
URL: http://deadbyapril.webblogg.se/
Postat av: Kelly Svensson

Har gillat på facebook (kelly svensson)

Jag skulle vilja vinna ett skal därför att jag haft min iphone flera månader nu utan att införskaffa ett. Har lixom bara inte blivit av. Jag skulle vilja vinna det sandfärgade skalet.

2012-04-17 @ 23:01:32
URL: http://kellzans.myshowroom.se/
Postat av: Kajsa

Jag är med OCH gillar på FB!



Vill vinna det rosa för att jag är i stort behov av ett nytt iphoneskal. Dessutom var det rosa URläckert och det hade passat så otroligt bra på min vita Iphone 4!

EXTRA:

GILLAR INLÄGGET PÅ BLOGLOVIN!



LÄNKAT OCKSÅ HÄR:

http://roligabloggtavlingar.blogg.se/2012/april/tavla-om-iponeskal.html



HÅLLER TUMMARNA, KRAM! :)

2012-04-18 @ 17:41:11
URL: http://roligabloggtavlingar.blogg.se/
Postat av: Carolina Willig

Jag vill gärna vinna för det var länge sedan jag såg ett sådant här snyggt skal. Jag skulle vilja ha det sandfärgade :)

2012-04-18 @ 20:41:05
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Maria

Hej jag har gillat på facebook!

skrivit i min blogg: mariak.devote.se/blogs/18935258/iphoneskal.htm#WriteComment



jag har själv ingen iphone men mina kompisar har det och en av min kompis letar efter ett skal då jag har sagt till henne att använda ett för att hon har tappat sin iphone i golvet. Då skulle det vara perfekt och skulle känna mig snäll att ge ett iphoneskal till henne!



om jag vann skulle jag vilja ha "sandfärgade"

2012-04-18 @ 20:55:47
URL: http://mariak.devote.se
Postat av: Veronica

Jag är gärna med och tävlar! Skulle jag ha turen på min sida så skulle jag välja det sandfärgade skalet. Är verkligen i behov av ett skal, har bara inte hittat något som passar mig och alla skal är ju så ofantligt dyra. Skulle bli överlycklig om jag vann!



Jag har gillat sidan på facebook. Veronica Marie Ödquist.



håller tummarna

2012-04-19 @ 09:16:21
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Postat av: Sofie L

Jag är gärna med och provar lyckan <3



Gilalr pá FB med namn Sofie Lindholm



Motivering:

När inte lönen räcker till för skal shopping,

ja, dá kan man tävla och ha en förhoppning,

för visst skulle det sitta fint med ett skal,

nu när ekonomin har blivit lite skral,

med ett rosa läderskal frán Gadgetkungens shop

skulle jag och min iPhone göra glädjehopp,

sá tusen tack för denna fina gáva,

den ska användas flitigt kan jag lova



Kram

2012-04-19 @ 15:46:52
Postat av: eveline

Gillade på facebook!

Åh det rosa skalet var ju helt underbart snyggt! Skulle passa perfekt i strandväskan för att förhindra sand att repa hela den glansiga ytan på min iPhone 4. Jag har ju självklart ett skal nu, eftersom jag har lärt mig av mina misstag, har fått laga min iPhone två gånger, båda gångerna hade jag inget skal på mobilen.. Men det skalet som jag har nu är ett helt vanligt svart på sidorna och genomskinligt på baksidan.. och det är hur repigt som hellst. Så skulle bli superglad ifall jag van det rosa skalet!

kram så länge!

2012-04-21 @ 11:34:47
URL: http://evelineb.blogg.se/sminkblogg/
Postat av: Elin Sigvardsson

Nu har jag gillat på facebook :-)



Varför jag skulle vilja vinna ett är för att min Iphone skulle må bra av ett skyddande hölje då barnen använder den till att spela roliga ordlekar och spel på den. Därmed kan det gå rätt vilt till när en tvååring och en femåring ska samsas, och jag är så nöjd med min lille telefon att jag gärna vill ha kvar den länge till! Så gärna det rosa, men egentligen spelar det ingen roll.

Bara att hålla tummarna nu, jag kommer bli så tacksam om jag vinner!

2012-04-21 @ 23:51:01
URL: http://arvegil.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0