Vilken energi, go go goooo!!

Startade upp måndagen och en ny härlig vecka med 1,5 tim PW ute på landsbygden i Gränslandet. Morgonen vaknade sakta och i vackert varmt novemberljus..
 
Jag hade tänkt gå till gymmet men halsen stack så kände att nej jag ska nog ta det lite lugnt så jag inte åker på en förkylning, en promenad räcker nog. Men var lite frusen och inte alls pigg på att gå ut även om jag visste att jag skulle må gott av frisk luft och det skulle ge mig en gnutta mer energi då jag behöver den som mest. Så övertalade mig själv att en liten sväng är bättre än ingen alls och så vore det ju en skön start på dagen, en morgon som desutom var otroligt vacker.
 
Det motiverade mig nog och jag tog på mig och gick ut fast jag tvekade in i det sista. Men när jag väl börjat gå kände jag hur benen började pinna iväg allt fortare och fortare, adrenalinet kom igång, musiken i öronen peppade mig och morgonljuset sporrade med extra positivitet! Kände mig så oövervinnerlig där jag gick min power walk och taggad var jag! Full fokus fram och full fräs, ville nästan springa, det var en så härlig känsla!!
 
Så otroligt glad att jag tog den där morgonpromenaden, som inte kom att bli en liten sväng utan en lång. Direkt efter att jag kommit hem, duschat och svirat om hängde jag spontant med på en fotopromenad med en vän till en skog, vilken otroligt vacker plats han tog mig med till med magiskt ljus, bilder kommer i nästa inlägg! Ni som vill tjuvkika kan redan nu se bilder på mitt instagram @myhappydays_se.
 
Ha en fin dag så hörs vi till kvällen!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Fint!

Svar: Tack, visserligen bara iPhonebilder, men härlig morgon var det:-)
Josefin -Happy Days-

2012-11-19 @ 15:26:59
URL: http://sofieshots.blogg.se
Postat av: Ebba Molin

PW är så himla underbart!

Svar: Ja eller hur, energigivande!! Får se om jag tar en sväng imorgon igen. :-)
Josefin -Happy Days-

2012-11-19 @ 21:08:40
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Helena

Magiskt vackert!!! Jag älskar att ut och promenera på morgonen. Tråkigt bara att det är så mörkt ute nu både morgon och kväll.

Svar: Ja men snart vänder det, efter Lucia går vi mot ljusare tider igen! :-)
Josefin -Happy Days-

2012-11-19 @ 21:43:04
URL: http://helenassota.se
Postat av: annelie

Som vanligt, helt FANTASTISKA bilder!! Magiskt. Jag undrar, vart är dessa soliga mysiga mornar här i Stockholm? Gud så fint :)

Svar: De är sällsynta här i Norrköping i år med, men när de kommer då får man passa på!
Josefin -Happy Days-

2012-11-19 @ 21:56:55
URL: http://recently.se
Postat av: Anna

Så vackra bilder!

Svar: Tack snälla du, kram!!
Josefin -Happy Days-

2012-11-19 @ 22:14:07
URL: http://www.franskanetillnorrland.blogg.se
Postat av: Denise P

Nä, nu har jag sett desa undervara röda solpunkter på maaaassa bilder men dattar ej hur?? Händer ej när jag fotar likadana bilder med min iphone :( är det en app till dem röda bollarna lr vad mab nu ska kalla de?? Har du tips på några andra bra fotoappar ? Ett litet sånt inlägg kanske :) du är så duktig

Fantastiska bilder för övrigt.

Svar: Det blir så när man fotar i motljus, ingen app! Har använt min iPhone 4 och bara den vanliga kameran i den. Jag kan se om jag kan ge tips framöver på bra fotoappar, det finns nog intresse i det hos andra med. Bra förslag!
Josefin -Happy Days-

2012-11-20 @ 16:24:29
Postat av: Junitjej

Härliga bilder!!

Svar: Tack så mkt tjejen!!
Josefin -Happy Days-

2012-11-20 @ 18:14:50
URL: http://junitjejen.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0