Hudvårdsserie Apoliva Sensitive, nyhet!

 


Om ni är ute efter nya hudvårdsprodukter så tipsar jag gärna er att prova Apotekets hudvårdsserie Apoliva Sensitive!
 
Genom Bloggpanelen för Apoteket som jag sitter med i så har jag denna gång fått möjlighet att utvädera Apolivas nya Sensitive serie. Har hunnit prova produkterna nu under 1-2 veckor och tycker helt klart de är prisvärda, fräscha och återfuktande. De är oparfymerade och utvecklade för torr och känslig hud. Upplever att huden får en fin lyster och känns pigg. Sen tycker jag det är bra att man har samma märke på de hudvårdsprodukterna man använder så att huden får en bra och jämn balans, kan uppleva att det blir irreterat när man blandar olika märken så för mig är det toppen att man kan få allt man behöver till ansiktet i en och samma serie.

Så dagens tips till er från mig, ni som provat/provar får gärna återkomma om vad ni själva tycker! Alltid kul o höra tycker jag :)
 

Kommentarer
Postat av: Jennie & FrökenFlis

Då tackar jag för tipset, letar ständigt efter bra produkter för hyn och huden :)

stor kram!

Svar: Härligt, hoppas du gillar dem, kraaam!!
Josefin -Happy Days-

2013-02-26 @ 16:45:03
URL: http://www.jenniesays.blogg.se
Postat av: Jes

Åh Josefin, du lyckas verkligen fånga bilden så jag som tittar vill prova allt :). Ser ut som en jättefin serie hudvård. Ska jag allt prova vid tillfälle!

Stor kram Jes ♥

Svar: Men gulle dig, vad roligt! Ja jag gillar den så kan varmt rekommendera dig att prova Apoliva, bre serie! Kram kram!
Josefin -Happy Days-

2013-02-26 @ 20:35:42
URL: http://vitavillavila.blogspot.com
Postat av: lillapia.blogg.se

Finns det någon till blandhy?

2013-02-28 @ 12:17:38
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har testat nattcremen. Jag har ganska torr hud, speciellt på vintern så då brukar jag använda nattcremen även på dan men tyvärr så funkar inte Apoliva så bra för mig. Jag tycker cremen känns tunn och min hud känns torr och stram.

Så tyvärr inget för mig..

Svar: Alla har olika känsliga hudtyper, så det gäller att hitta en serie produkter som passar sin egen hud. Just vinterhalvåret brukra många vara torrare i hyn och då kan en extra fet kräm behövas. Jag har haft samma problem i många år, men denna vintern så klarade jag mig väldigt bra och Apoliva passade mig. :-)
Josefin -Happy Days-

2013-04-27 @ 17:06:58
URL: http://sunnyday.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0