En fin lördag

 
Det finns ett speciellt mysigt fik i stan med gamla teglestensväggar och fina detaljer, där satt jag igår med en av mina bästa vänner o pratade ikapp livet över en lätt beroendeframkallande chai latte. Vi landade där efter att jag jobbat som fotograf hemma hos en söt 11-månaders tös med föräldrar, alltid så roligt o få ta fram kameran o fånga de där speciella ögonblicken... Dagen fortsatte med shopping på stan och blev sedan spontant hembjuden på pizza hos vänner som flyttpackar. Kom hem på kvällen och avrundade en välidgt bra lördag med med Sex and the city-marton i soffan, bästa serien just nu.
 
Konstigt att vakna på fel sida efter en så härlig lördag, fredagen var med himla trevlig med libanesisk AW med en anna fin vän på kvällen och två glas rött. Så att vakna o se svart idag var jag inte beredd på denna söndag. Har en del huvudbry som jag vill ska blåsa all världens väg innan det sätter sig som huvudvärk. Så nu tänkte jag ta mig ut o få frisk luft o solsken genom stan på en långpromenad!
 
Ha den bästa av söndagar o missa inte sista chansen o tävla, imorgon drar jag en YR-vinnare!
 

Kommentarer
Postat av: livetmedtinnitus.blogg.se

kolla gärna in min blogg OM du har susningar i öronen (tinnitus) eller tipsa någon vän som har problem med detta. Jag vill inte tjata om att någon ska gå in på in blogg utan försöker bara nå ut och hjälpa dem med samma problem som jag. :) Ha en bra dag!

Svar: Jag lever faktiskt med ständigt sus i öronen sedan i somras, så tack för tipset, ska ta en sväng in.
Josefin -Happy Days-

2013-11-24 @ 13:28:15
URL: http://livetmedtinnitus.blogg.se/
Postat av: hanna

vs gärna med i veckansblogg

2013-11-24 @ 15:16:37
URL: http://www.sofaiiil.blogg.se
Postat av: Karin

Vad mysigt det låter!
Ha en fin måndag! Kram

Svar: Tack Karin, kram på dig och desamma!
Josefin -Happy Days-

2013-11-25 @ 00:44:46
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Linda

Tack för en mysig blogg med alltid lika härliga bilder. Mysig helg du verkar haft trots jobbiga tankar<3. Är själv inne i en period med allt för mycket jobbiga tankar efter förändringar i mitt liv som var jobbigare än jag någonsin kunde föreställt mig. Blir så arg på mig själv ibland när man skenar iväg i tankarna som bara mal i huvudet men försöker intala mig att man kanske behöver det för att kunna resa sig starkare än någonsin.

Varma kramar

Svar: Kramar till dig Linda, huvudbry får man ibland när stora förändringar sker i livet. Men låt alla tankar komma, bearbeta dem och släpp dem sedan för o gå vidare. Kram
Josefin -Happy Days-

2013-11-25 @ 22:21:51


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0