Höstrusk


Lilla sötloppan och jag för en vecka sedan. Då lyste hela staden i guldskimrande oktobertglöd och levererade en höstdag då den är som vackrast. Idag var det B-sidan av hösten, regn mot rutan och en sån där dag klädd i myskänslor som man helst av allt vill tillbringa i hemmet med soft musik och tända ljus... Bara stänga in sig. Men istället trevade jag ut i morgonmörkret till jobbet i ett par Hunter-stövlar under ett paraply som skydd mot grådisigt regnrusk och satt inne på kontoret dygnets alla ljusa timmar. När dagen var till ända var det kolsvart ute och bara ljusreflexerna i den våta asfalten gav kvällen lite extra lyster.
 
Jag har verkligen svårt för mörkret, behöver omge mig med mycket ljus i mitt liv och speciellt denna årstid. Saknar att det inte finns tid för fotografering på samma sätt efter jobbet, det blir att man skjuter upp alla "projekt" till helgen när man har möjlighet att fånga ljuset.. På tal om helg, jobbar bara två dagar till, sen väntar 10 dagar lååångledigt för mig och det, ja det ska bli helt lovely och välbehövligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig om fotogrageringsljuset såklart, annars ääääälskar jag denna årstider. Den slår sommaren med hästlängder. Och bitvintern älskar jag också!

Svar: Hösten är vacker och speciell när den är färgglad och fortfar4ande varm, men annars har jag jättesvårt för grå dagar, kyla och mörker...
Josefin -Happy Days-

2013-10-23 @ 07:34:58
Postat av: Maria

Ja, det känns tufft när mörkret kommer. Huu... Vilken fin väst sötloppan har. Snyggt! Kul med mönster som sätter sprätt på tillvaron. Tänd många ljus i rusket o Allt gott!

Svar: Ja lite färg piggar alltid upp, det var hennes pappa som stod för klädvalet den dagen. Ljus är alltid mysigt att tända upp tillvaron med när mörkret kommer.
Josefin -Happy Days-

2013-10-23 @ 08:48:40
URL: http://dammsamlare.blogg.se/
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

jag håller med dig. den största nackdelen med höst och vinter är allt mörker. och det är så tråkigt att tex inte kunna fotografera sin middag för att ljuset är minimalt (haha. bloggskaded?).

kramar.

Svar: Hahaha, känner igen mig! ;)
Josefin -Happy Days-

2013-10-23 @ 09:58:19
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Benke

Vilket vackert höstporträtt!

(Hittade till din fina blogg efter ett tips från din biltokige far.)

Svar: Tack och vad roligt att pappa tipsade. :)
Josefin -Happy Days-

2013-12-31 @ 15:07:07


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0