Ny månad, nytt kapitel

 
Februari lämnade jag i Stockholm, så kom igen Mars och låt våren börja, jag är redo. Att ett oväntat snöblask landade på asfalten här i Norrköping under eftermiddagen, det blundar vi för. 
 
Dagen har spenderats med att köpa en del nytt piff till hemmet. Under veckan som gått har barnens säng fått färg på sig och står nu vit, fin och nybäddad med färgglada härliga kuddar. Det är så himla roligt att inreda och skapa med färg och form i ett rum. Bilder på barnens rum kommer under morgondagen när jag hunnit fotografera. Om ni är nyfikna redan nu så får ni gärna tjuvkika på instagram @myhappydays_se, finns en bild från idag på rummet där.
 
Ha en skön kväll, nu ska jag mysa ner mig i skumbad tillsammans med ett gott glas rött och tapasplocktallrik, ingen illa avslutning på helgen!
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Vart ifrån är den snygga mattan som skymtar i bakgrunden?

2014-03-02 @ 21:34:33
Postat av: Karin

Vart ifrån är den snygga mattan som skymtar i bakgrunden?

Svar: Tack, vad roligt att du gillar mattan. Den heter gåsöga och finns på Åhléns, har fler bilder i kategorin Min lägenhet 2012- :)
Josefin -Happy Days-

2014-03-02 @ 21:34:34
Postat av: Maria

Spännande med inredningen av rummet o det där sista med skumbad etc låter fint. Gött på ren västgötska. Ha en bra fortsättning på veckan!

Svar: Tack detsamma!!
Josefin -Happy Days-

2014-03-03 @ 17:18:01
URL: http://dammsamlare.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0