Gjort något busigt!

 
 
Precis gjort något som får det att kännas som hundra fladdrande fjärilar flyttat in i min mage, känner mig lite busig faktiskt! (Även om jag ser nervöst sammanbiten ut på bilden, haha!) Har just skickat in ansökan om att starta företag och registrera mitt företagsnamn! Nu får vi hålla tummarna för att allt går väl! 
 
I veckan har jag även suttit och skissat på min logga, jag känner mig så fylld utav förväntan! Det är så många bitar att ta itu med och trådar att dra i. Som att kontakta olika leverantörer om samarbete, praktiska detaljer och givetvis att fortsätta utveckla mina idéer. Idéerna de avslöser varandra och jag brinner verkligen för att få göra det här, att få känna mig kreativ, fylld utav skaparlust att utveckla mina egna produkter. Det här är ju verkligen så jag, bara det gör mig så exalterad och glad!
 

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Åh, så kul att läsa :-D Sre fram emot när du är klar att visa loggan!!

2015-12-21 @ 20:13:11
URL: http://narannie.se
Postat av: Karin O

Vad spännande:)

2015-12-22 @ 09:57:22
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Tatjana

har inte besökt di blogg för länge sedan, med alla Julfirande och ledigheter o.s.v. Öppnade den idag. Massor av fina härliga bilder, som vanligt! har njutit av dem, verkligen!
Ett stort Grattis att du fick Diplom och har öppnat eget!!! Låter spännande! Om du har lust, så berätta gärna lite mer om vad du planerar att syssla med. Jag är säker att många dina läsare kunde vara nyfikna.
En stor kram!
Tatjana

2016-01-04 @ 09:54:52


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0