Julfest, tatuering och ett frieri...

 
 
Oj, ja den rubriken visste var den satt, haha! Låter kanske helt galet speciellt om man tänker sig att allt utspelade sig under en julfest... Men lugn, så är inte fallet! Men den sammanfattar min vecka så här långt väldigt bra. 

Tidigare i veckan så gjorde jag en ganska stor tatuering på min rygg, tog 3,5 timmar i sträck att göra... Kommer ni ihåg att jag berättade att jag bokat tid för ja lite mer än en månad sedan? Har knappt kunnat tänka på annat, hjärnan har gått på högvarv och jag har funderat och letat inspiration för att den skulle bli perfekt. O det får jag säga att den blev! Det är rosa pioner jag har gjort, grymt nöjd är jag!! Bilder kommer :)

Julfest var det igår med jobbet, vaknade upp med ett helt fantastiskt stort leende och härlig glad känsla inom mig! Bästa julfesten någonsin var det. Godaste julmaten, dessertbordet som aldrig tycktes ta slut och en underhållning som fick fart på hela Borgen där vi var med jobbet, wow! Blir helt varm när jag tänker på så många underbara kollegor jag har, de bästa! Tack för en helt fantastisk oförglömlig kväll med så mycket dansa och skratt tillsammans! Det känns i benen idag att jag dansat flera timmar på Borgen och sedan dansade vidare på efterfest på småtimmarna. Men annars bara ler jag, skönt o slippa vara bakis med, bra beslut o vara nykter! Något jag framöver tänker fortsätta att vara. Ska jag läka så ska jag göra det ordentligt och håller mig borta från allt med negativ inverkan. Ogillar starkt att man inte har kontroll över sig själv och situationer när man dricker, det är obehagligt. Förresten så är utekvällar som nykter alltid de roligaste kvällarna! Och att släppa loss har jag då verkligen inget problem med utan alkohol.

Frieriet? Jo, hahah, så galet roligt! Gillar humor och spontana människor, den som följer mig på Instagram kanske sett frieriet redan? Annars får ni gå in o läsa dagens bildpost, funderar fortfarande på vad jag ska ge för svar... Bildposten är förestens en liten sneak peak på tatueringen! ;)

Förresten, fick hem ett trevlig paket i veckan, med ett nytt "husdjur" nämligen en robotdammsugare. Den kör för fullt här hemma hos mig just nu och hur gött är det inte att se på när hemmet städar sig självt?? Jag återkommer inom kort med en utvädering för er! 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0