Kreativ period

 
 
Just tårkat bort ett par tårar på mina kinder. Vissa dagar är jobbigare att lämna ifrån sig det dyrbaraste man har för pappaveckan. Speciellt efter en ledig vecka med massa kärlek och mys som matade mig full med energi och livsglädje. Det gör så omänskligt ont just för tillfället. Och nu när snön kommit som vi alla hade längtat så efter, men vi hann med en hel del utelek igår som tur var. Försöker att hitta tillbaka till den känslan jag hade igår och fokusera på alla planer jag då gjorde upp för den här dagen. Idag ska jag ta itu med en rad kreativa projekt som jag sett fram emot. 

Egentligen så känner jag mig så sjukt positivt laddad och kreativiteten flödar i mina vener just nu. Är inne i en explosionsrik och nyskapande produktiv period som jag bara vill ryckas med i. Idéerna och inspirationen pulserar oavbrutet, det är så himla härligt och jag känner ett inre halleluja moment i mitt nya liv. Det känns verkligen som en omstart nu. Jag är peppad till max inför flera förändringar och utmaningar nästa år. Heja mig! 2016 blir året då allting vänder och möjligheternas år, det vet jag för det har jag gett mig tusan på. Inget kommer stoppa mig, kommer själv vända på alla de stenar och klippor som behöver vändas på för att få mina drömmar att slå in. En kämparglöd utan dess like brinner inom mig och jag känner mig stark.
 
Så nu tar jag ett djup andetag och fokuserar på allt det kreativa jag har inom mig som vill ut och tar tag i första planen för dagen. 

Ha en härlig dag fina vänner!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Bra med lite att sysselsätta sig med.

2015-12-28 @ 15:04:12
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Åsa

kommer ihåg känslan när mina stora barn var små och det var dags för dem att åka till sin pappa, många tårar rann ner för kinderna under den tiden...låt tårarna rinna en stund och sedan fortsätter du med din kreativitet..det ska bli spännande att följa din blogg för att se dina kreativa projekt <3...ta hand om dig!!!
kram Åsa

2015-12-28 @ 20:42:02
URL: http://livetsvackrating.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0