Recension minipizza och missa inte tävlingen

 
Som jag tidigare skrivit har jag fått den goda möjligheten att recensera minipizza-nyheten Piccolissima prosciutto och hålla i en tävling! Jag bjöd mina skatter på en minipizzalunch och serverade pizzorna tillsammans med en fräsch sallad. Båda tyckte det var roligt med pizza i mindre snackigare format och gjorde imponerande miner. Det var minst sagt uppskattat av oss alla tre som tyckte det smakade riktigt bra! Krispig pizzabotten och en fyllig och fin smak samt mättande, en klar vinnare. Jag kan absolut tänka mig att bjuda på detta igen till en mängd olika situationer.

Har du en egen idé om hur du skulle vilja bjuda på dessa läckra minipizzor? Missa då inte sisa chansen att vinna en värdecheck på 250 kr att köpa Piccolissima för, plus en kupong till pizzanyhet Dr. Oetker - Pizza Rustica. 

Tävlingen hittar du här och den avslutas 9/7-15! 


Inlägget är ett samarbete med I samarbete med Dr Oetker

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill forfarande ta med dom till onkologen där min som nu ligger och bjuda honom på något gott istället för sjukhus mat visst är det gott men då skulle även vi andra i familjen kunna sitta med honom och äta där tillsammans ;) det skulle pigga upp vår vardag

2015-07-07 @ 21:44:43


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0